אני אתחיל:
- הרגע הכי מותח העונה: במקום הראשון: כשאלביס נכנס למשרד של עורך הדין דוב שליין בשעת הלילה ותפס שם את חני שבורחת ישר והפאה נושרת ממנה ולמעשה מגלה שחני הוא גבר, שחני הוא יוני. במקום השני: כשאסתי ראתה לראשונה את עומר, בסוף הפרק, אני אישית חשבתי שהוא חזר איזה פריק אחד רזה עם שיער כמו אבוללא. במקום שלישי: כשליוני נפל אחד הציצים שלו וכמעט עידית תפסה אותו... במקום הרביעי: כשחטפו את גבי מצליח, זה לא היה הכי מותח כי זה היה ברור שיהרגו אותו לפי החטיפה הזאת. - הרגע הכי עצוב העונה: במקום הראשון: המוות של גבי מצליח, הדמות הייתה דמות טובה, חבל... במקום השני: כשאיקה זרקה את אלביס מהבית, כמה עצוב!!! - הרגע הכי מצחיק העונה: במקום הראשון: כשאלביס נזרק ע"י איקה הוא הגיע ליאכטה דינה ושפך את כאבו בפני צבי, הוא חשש שכולם ידעו את המקרה הנורא ופתאום הסצנה עברה לנועמ'ס ששם נועם ועלמה מרכלים על הפרידה ואחר כך הראו איזה שתי רוסיות שוטפות כלים ומרכלות ואחת אמרה: "השתגעת?, כל כלב יודע" ואז הרו שני כלבים ושמו תרגום
!!! במקום השני: בפרק האחרון, אלביס מסביר לצבי כיצד הכיר את אשתו והוא אמר לו: "אני הייתי מאוהב אז, כאילו הייתי בן 33" אז צבי שאל אותו בן כמה הוא היה והוא ענה לו:"בן 33" במקום השלישי: הקטע שאלביס מודיע לאיקה שהוא עומד לטרוק את הטלפון, חח זה היה חביב. היו עוד קטעים רבים חביבים ומצחיקים. אני חושב אגב שהדמות הכי פחות מצחיקה היא אסתי, היא לא מצחיקה פשוט!!!