סיכום העונה

Dark and Twisty

New member
../images/Emo41.gifסיכום העונה../images/Emo41.gif

לכבוד סיכום העונה וסוף הסדרה: סוף העונה:
דמות העונה מהבנות:
דמות העונה מהבנים:
שחקן העונה:
שחקנית העונה:
רומן העונה:
זוג העונה:
פרק העונה:
חיית העונה:
דמות משנית של העונה:
הסצנה הכי מצחיקה:
הפרק הכי מצחיק:
הסצנה הכי רומנטית:
הסצנה הכי מצחיקה: סוף הסדרה:
דמות מהבנים:
דמות מהבנות:
סיפור הסדרה:
הסצנה הכי מרגשת:
הסצנה הכי מצחיקה:
העונה הכי טובה:
דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר:
דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר:
דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר:
דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר:
דירוג הסדרה:
זוג הסדרה:
רומן הסדרה:
סצנת המכות:
התסביך הכי מעניין של מריסה: וזהו
אתם יכולים לענות אחרי הפרק

hadi13

New member
אוף זה נגמר../images/Emo7.gif

סוף העונה: דמות העונה מהבנות:קייטלין דמות העונה מהבנים:סת
שחקן העונה:אדם ברודי-סת שחקנית העונה:אוטום ריסר-טיילור רומן העונה:טיילור וריאן זוג העונה:סת וסאמר פרק העונה:פרק החנוכריסטמס חיית העונה:פנקייק אהה וגם הלוטרות דמות משנית של העונה:התאומים אחים של לוק הסצנה הכי מצחיקה:שסת צילם את הסרט "6 שעות בבריכה" ואח"כ אמר שהוא צריך להיות מבקר קולנוע כי הוא רק אוהב לראות סרטים ולומר כמה שהם גרועים ....מהפרק של היום-הולדת של טיילור.. הפרק הכי מצחיק:פרק החנוכריסטמס
הסצנה הכי רומנטית:סת מציע לסאמר נישואים וגם החתונה קצת סוף הסדרה: דמות מהבנים:סת דמות מהבנות:סאמר (קייטלין הייתה רק עונה וקצת...) סיפור הסדרה: הסצנה הכי מרגשת:רעידת האדמה והתאונה עם מריסה הסצנה הכי מצחיקה:היו המון .... מה שבטוח סת היה בהם העונה הכי טובה:עונה שניה נראה לי למרות שכולם היו מעולות דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר:לא ראיתי את כולה לגמרי אז 8 דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר:9 דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר:8 דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר:9 דירוג הסדרה:11 זוג הסדרה:סת וסאמר רומן הסדרה:היו המון אבל אהבתי גם את ריאן ומריסה גם את ריאן וסיידי וגם את ריאן וטיילור סצנת המכות:ריאן ווולצ'ק התסביך הכי מעניין של מריסה:טיחואנה עונה 1

0RainGirl0

New member
פרק חנוכריסמס?

היה כזה העונה? כנראה פיספסתי :S מה הספר פרק שלו?

hadi13

New member
הפרק שריאן וטיילו נפלו

מהסולם ואז הראו איך החיים היו אם ריאן לא היה... הכי זכור לי מסת: "I hate my life I hate my life"

רעות77

New member
meme

סוף העונה: דמות העונה מהבנות:טיילור וקייטלין דמות העונה מהבנים:סת' שחקן העונה:אדם ברודי-סת' שחקנית העונה:ווילה הולנד-קייטלין רומן העונה:טיילור וריאן זוג העונה:סת' וסאמר פרק העונה:וואי קשה..אמממ..נראלי הרעידת אדמה ויום האהבה חיית העונה:הלוטרות ופנקייק דמות משנית של העונה:צ'ה ובוליט הסצנה הכי מצחיקה:לא יודעת אם הכי אבל אתמול שקייטלין אמרה שהתינוק יגיד לרופא בום!(התינוק כביכול של בוליט) אה ושסת' צילם 6 שעות בברכה וסאמר שואלת כזה "זה הולך להימשךך ככה 6 שעות?"אז הוא "כן" הפרק הכי מצחיק:לא יודעת... הסצנה הכי רומנטית:שסת' אמר לסאמר שהוא רוצה להתחתן איתה בכ"ז וגם פרנק וג'ולי בוולנטיינס דיי ושריאן הצליח להגיד לטיילור שהוא אוהב אותה סוף הסדרה: דמות מהבנים:ריאן דמות מהבנות:סאמר סיפור הסדרה:אה? הסצנה הכי מרגשת:המוות של מריסה :[ והרעידת אדמה הסצנה הכי מצחיקה:אממ לא זוכרת אבל סת' בהחלט מצחיק העונה הכי טובה:העונה השנייה וגם שג'וני בא לסדרה(עונה שלוש?) דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר:לא ראיתי הכל אבל היא בהחלט גרמה לי להתאהב בסדרה אז 9 כזה.. דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר:10 דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר:10 דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר:7-8.5 דירוג הסדרה:10
זוג הסדרה:סת'&סאמר רומן הסדרה:ריאן ומריסה בהחלט
סצנת המכות:ריאן וולצ'ק בעונה3פרק24 התסביך הכי מעניין של מריסה:?

West Doll

New member
עונה../images/Emo9.gif

דמות העונה מהבנות: האמת שעם כל אהבתי לסאמר העונה טיילור היתה יותר דומיננטית ממנה ויותר מצחיקה
דמות העונה מהבנים: ריאן
שחקן העונה: בדרך כלל הייתי אומרת אדם כי הוא תמיד הצחיק ושעשע אבל לא יודעת...השנה הוא לא היה כ"כ מצחיק
העונה הרביעית בכלל הוא ורייצ'ל לא כל כך הלך להם
אז אני אגיד שבן הוא שחקן העונה
שחקנית העונה: כמובן וכמובן אוטום ריזר
למרות שגם השחקנית של ג'ולי ושל קייטלין היו מעולות העונה
רומן העונה: ריאן וטיילור וג'ולי ובוליט, רק בשביל הצחוקים
זוג העונה: נו ריאן וטיילור
וכמובן גם שסת' וסאמר הזוג הנצחי
פרק העונה: נראה לי ש-"The Shake Up" פרק 14. היה פרק נורא יפה, אבל אני לא ממש זוכרת בדיוק את הפרקים הראשונים
אבל גם פרק 7 היה מעולה -"The Chrismukk-huh?" חיית העונה: פנקייק
דמות משנית של העונה: בוליט, צחוקים איתו
הסצנה הכי מצחיקה: וואו, בעיקר כל הסצנות עם טיילור היו ענקיות
הפרק הכי מצחיק: וואי הפרק שבהחלט היה מצחיק זה "The Earth Girls Are Easy" פרק 8. היה ממש משעשע
הסצנה הכי רומנטית: נו כל העונה היתה רומנטית
התמקדה רק בזוגות וזה...
עניתי רק על החלק הראשון כי החלק השני היה לי קשה מדי להחליט

ברררר

New member
אוקיי

סוף העונה: דמות העונה מהבנות:אין ספק שטיילור דמות העונה מהבנים:ריאן משום מה שחקן העונה:העונה ריאן שחקנית העונה:העונה ג'ולי קופר רומן העונה: ריאן וטיילור- הזוי זוג העונה: ג'ולי ואבא של ריאן- תהפכו את התשובה מעל עם זאת פרק העונה: הפרק השני חיית העונה: איך שלא פנקייקס דמות משנית של העונה: קייטלין הפוסטמה הסצנה הכי מצחיקה:פורנו ליצנים!?!? חחחחחחח הפרק הכי מצחיק: לא זוכרת הסצנה הכי רומנטית: לא יודעת הסצנה הכי מצחיקה: כבר עניתי על זה לא? סוף הסדרה: דמות מהבנים: ג'וני
דמות מהבנות: מריסה!!! סיפור הסדרה:הקטע שג'וני אהב את מריסה :( הסצנה הכי מרגשת:היו מלא הסצנה הכי מצחיקה: שהיה חלום שבו סאמר היתה פאקצה והיתה חברה של כל הבלונדיניות. זה היה העונה לא? העונה הכי טובה: העונה עם ג'וני. דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר:10 דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר:10 דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר:10 דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר:9.5 דירוג הסדרה:9.8 זוג הסדרה:ריאן ומריסה רומן הסדרה:קיטטלין וג'וני סצנת המכות:חח התסביך הכי מעניין של מריסה: היא ילדהמ תוסבכת... הכל היה מאוד מעניין חח

stifler3

New member
עונהה

דמות העונה מהבנות: רייצל בילסון (סאמר) דמות העונה מהבנים: סת שחקן העונה: אדם ברודי שחקנית העונה: רייצל רומן העונה: סת-סאמר זוג העונה: סת-סאמר פרק העונה: רעידת האדמה חיית העונה: פנקייקס דמות משנית של העונה: ווילה הולנד (קייטלין) סוף הסדרה: דמות מהבנים:סת דמות מהבנות: סאמר הסצנה הכי מרגשת: לא זוכר.. העונה הכי טובה: 3 דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר: 7 דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר: 8 דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר: 10 דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר:9 דירוג הסדרה: 10 זוג הסדרה: מריסה-ראיין רומן הסדרה: מריסה ראיין סצנת המכות: כל הסצנות התסביך הכי מעניין של מריסה: שהיא שתתה המלא כדורים נראה לי עונה 2 או תחילת שלוש

alive by love

New member
me

סוף העונה: דמות העונה מהבנות: טיילור וקייטלין בלי ספק דמות העונה מהבנים: ריאן שחקן העונה:ריאן שחקנית העונה: טיילור רומן העונה: ריאן וטיילור זוג העונה: ריאן וטיילור פרק העונה: הראשון חיית העונה: לוטרה
דמות משנית של העונה: בוליט הסצנה הכי מצחיקה: הסצנה שצ'י בבית של ג'ולי ואז היא באה והוא מספר לה שהוא מאוהב בלוטרה חח נקרעתי הפרק הכי מצחיק: אותו פרק עם הלוטרה הסצנה הכי רומנטית: פרק 14.. בסצנה לפני הרעידת אדמה כשריאן מביא לטיילור את הספר ואומר לה שהוא אוהב אותה. הסצנה הכי מצחיקה: חחח כתבתי כבר
סוף הסדרה: דמות מהבנים:ריאן וסנדי דמות מהבנות: מריסה וטיילור סיפור הסדרה: נראה לי הסיפור של ריאן הסצנה הכי מרגשת: וואי... היו מלא מלא מלא.. מ-ל-א. אממ אני אתן אחת - כשסנדי מספר לקירסטן שקיילב מת והיא מסתובבת ולוקחת את הבקבוק וודקה וברגע יש את fix you
נקרעתי שם.. הסצנה הכי מצחיקה: אמממ נראה לי הסצנה עם הלוטרה לוקחת את כולן למרות שהיו גם הרבה העונה הכי טובה: הראשונה והשניה דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר: 10 דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר: 10 דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר: 7 וחצי
דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר:8 דירוג הסדרה: 9 וחצי זוג הסדרה: ריאן ומריסה וריאן וטיילור רומן הסדרה: סצנת המכות: של טריי וריאן בסוף העונה השניה התסביך הכי מעניין של מריסה: הירי בטריי

jess r

New member
סיכום הסידרה ../images/Emo41.gif

סוף העונה: דמות העונה מהבנות: טיילור - היא מצחיקה, היא מקסימה והיא הכניסה משב רעננות לסידרה דמות העונה מהבנים: ריאן - השינוי עשה לו טוב. הוא מצחיק יותר, חתיך יותר, בוגר יותר ומחייך !!! הרבה יותר. שחקן העונה: בן - מהסיבות שציינתי כרגע שחקנית העונה: אוטום רייסר - אירוני שקוראים לה אוטום (סתיו), אה?
רומן העונה: לחלוטין טיילור-ריאן זוג העונה: סת' וסאמר - החתונה בסוף
פרק העונה: הפרק האחרון חיית העונה: פאנקייק וכל הילדים שלה ! דמות משנית של העונה: צ'ה היה נהדר, הוא ממש הצחיק אותי, במיוחד כשהוא חשב שהוא מאוהב בסת', וגם בוליט ופרנק היו נהדרים הסצנה הכי מצחיקה: לא זוכרת, אבל סצינה שממש הצחיקה אותי היתה כשריאן מגלה שפרנק שיקר בנוגע לסרטן ופרנק אומר לו "אוי, נו באמת, זה לא מגיע אפילו לטופ 10 של מה שעשיתי לך!" ממש נשפכתי מצחוק הפרק הכי מצחיק: פרק הכריסטמכה הסצנה הכי רומנטית: החתונה של סת' וסאמר
סוף הסדרה: דמות מהבנים: סת' דמות מהבנות: סאמר - היא ממש מקסימה הסצנה הכי מרגשת: הסצינה האחרונה בסידרה - במיוחד בשיא כשריאן רואה את הילד ומציע לו עזרה הסצנה הכי מצחיקה: לא זוכרת העונה הכי טובה: האחרונה דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר: 10 דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר: 10 דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר: 10 למרות שהיא היתה פחות טובה מהאחרות
דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר: 10 דירוג הסדרה: 10 זוג הסדרה: סת' וסאמר רומן הסדרה: ריאן וטיילור סצנת המכות: כשסנדי מכניס לפרנק אגרוף - שזה אירוני כי סנדי לא מרביץ לאנשים ופרנק היה בכלא כי הוא הרביץ לאנשים התסביך הכי מעניין של מריסה: מריסה יוצאת עם אלכס

Unaffected

New member
אוף../images/Emo7.gif

סוף העונה: דמות העונה מהבנות: טיילור דמות העונה מהבנים: סת' שחקן העונה: אדם ברודי שחקנית העונה: אמ. ההיא שמשחקת את טיילור רומן העונה: ג'ולי ובוליט.
באם! זוג העונה: סנדי וקירסטן,מה פרק העונה: "The Chrismukk-huh? " חיית העונה: פנקייק דמות משנית של העונה: צ'ה XD הסצנה הכי מצחיקה: היה את הסצנה הזאת שצ'ה בא להתחנן לסמר שתסלח לו. וגם הסצנה בפרק האחרון שהם מבקשים לקנות את הבית ווהומואים צוחקים להם בפנים ואז אומרים להם שהם זוג נורא חמודD: הפרק הכי מצחיק:The Case of the Franks הסצנה הכי רומנטית:
הסצנה הכי מצחיקה:שאלתם כבר O: סוף הסדרה: דמות מהבנים: סת'. דמות מהבנות: סאמר סיפור הסדרה: אה? הסצנה הכי מרגשת: האחרונה הסצנה הכי מצחיקה: ווואו,היו המון,אבל בטח איזו אחת מהעונה הראשונה שסת' אומר בה איזה משו בעברית העונה הכי טובה: 1 דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר: 10 דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר: 7 דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר: 8 דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר: 9 דירוג הסדרה:10 זוג הסדרה: סנדי וקירסטן. כי..הם סנדי וקיסטןD: רומן הסדרה: נו XD סצנת המכות: התסביך הכי מעניין של מריסה: הרומן עם אלכס

זוהר57

New member
סוף עונה

וף העונה: דמות העונה מהבנות:קייטלין או סמאר דמות העונה מהבנים:סת שחקן העונה:אדם ברודי שחקנית העונה:רייצל בילטון רומן העונה:סמאר סת למרות שהם לא רומן יותר זוג זוג העונה:סמאר וסת פרק העונה:הראשון והאחרון לגמרי חיית העונה:קפטן אווטס[למרות שלא הזכירו אותו!!] דמות משנית של העונה:בוליט!! הסצנה הכי מצחיקה:חחח היו המון אבל הפורנו ליצנים היה קורע הפרק הכי מצחיק:גם חח לא יודעת הסצנה הכי רומנטית:שסמאר הלכה לאוטובוס וסת נפרד ממנה זה לא כזה רומנטי אבל בכל זאת וסת מציע לסמאר נישאין סוף הסדרה: דמות מהבנים:סת דמות מהבנות:מריסה למרות שהיא די דאכונית אז סמאר סיפור הסדרה: הסצנה הכי מרגשת:המוות של מריסה =[[ בכחתי הסצנה הכי מצחיקה:קשה יש המון העונה הכי טובה: דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר:10 דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר:10+ דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר:9.5 דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר:9.5 דירוג הסדרה:1000 זוג הסדרה:[קפטן אווטס ומסייס ספרקל חחח]סתם סמאר וסת רומן הסדרה:לוק וגולי אם מדברים על רומן סצנת המכות:בעונה הראשונה לוק ראיין וסת במסיבה של הולי או אני לא זוכרת מתי בעונה הראשונה ביינר לוק וראיין התסביך הכי מעניין של מריסה:אם וולצק

slry

New member
סיכום הסדרה

סוף העונה: דמות העונה מהבנות:טיילור דמות העונה מהבנים:ריאן שחקן העונה:בן מקנזי-ריאן שחקנית העונה:אוטום ריסר-טיילור רומן העונה:טיילור וריאן זוג העונה:טיילור וריאן פרק העונה:פרק החנוכריסטמס חיית העונה:פנקייק דמות משנית של העונה:בוליט הסצנה הכי מצחיקה:טיילור מנסה לשכר את ריאן הפרק הכי מצחיק:פרק החנוכריסטמס הסצנה הכי רומנטית:סת מציע לסאמר נישואים+חתונה סוף הסדרה: דמות מהבנים:סת דמות מהבנות:סאמר הסצנה הכי מרגשת:סוף עונה 1 איך שכולם עוזבים שברקע שיר כל כך עצוב הסצנה הכי מצחיקה:סת וריאן נעולים בביתן הבריכה(עונה 1 פרק 14-הסילבסטר) העונה הכי טובה:עונה ראשונה- אף עונה אחרת בכלל לא התקרבה אליה דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר:10 דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר:8.5 דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר:6 דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר:5 דירוג הסדרה:9 זוג הסדרה:סת וסאמר רומן הסדרה:סת וסאמר סצנת המכות:ריאן ולוק

הסיכום שלי=]

סוף העונה:
דמות העונה מהבנות: קייטלין
דמות העונה מהבנים: ריאן
שחקן העונה: בנג'מין מקנזי
שחקנית העונה: מלינדה קלארק
רומן העונה: ריאן וטיילור [ כאלה חמודיםם]
זוג העונה: ג'ולי ופרנק[ לא יודעת, אהבתי]
פרק העונה: לדעתי פרק 14 ישר אחרי הרעידת אדמה...
חיית העונה: פנקייק כמובן=]
דמות משנית של העונה: חח אהבתי את צ'ה...
הסצנה הכי מצחיקה: לא יודעת לבחור, היו מלא...
הפרק הכי מצחיק: אממ לא יודעת...
הסצנה הכי רומנטית: נוו לא יודעתתת היו מלא...
סוף הסדרה:
דמות מהבנים: ריאןן
דמות מהבנות: סאמר
הסצנה הכי מרגשת: איזה שאלות קשות=]]
הסצנה הכי מצחיקה: לא יודעת אבל סצנות של סאמר, סת' או טיילור
העונה הכי טובה: הרביעית אני חושבת כי אין את מריסה=]
דירוג העונה הראשונה מאחד עד עשר: לא ראיתי את כולה אז 7
דירוג העונה השנייה מאחד עד עשר: 8
דירוג העונה השלישית מאחד עד עשר: 8
דירוג העונה הרביעית מאחד עד עשר: 9
דירוג הסדרה: 10 כי היא מדהימה...
זוג הסדרה: סת' וסאמר!
רומן הסדרה: אהבתי את פרנק וג'ולי
סצנת המכות: אני זוכרת סצנה מכות של ריאן, מריסה וטריי עם איזה מישהו בבר... זה מה שאני זוכרת וגם אהבתי אותה...
התסביך הכי מעניין של מריסה: האלכוהול...

למעלה