סיכום הצ'אט הראשון בתולדתנו

SupeRonit

New member
../images/Emo41.gif סיכום הצ'אט הראשון בתולדתנו ../images/Emo41.gif

הגעתי לצ'אט ומיקי החוצפן הזה נתן לי לחכות כמו פרה בצומת (סתם התחשק לי לכתוב את זה,אז אל תנסו להבין ו/או לחפש לזה משמעות)-רצה להוכיח שהוא לא שפוט שלי
כעבור זמן קצר שנמאס לי לחכות,הלכתי לשוטט באינטרנט-ופתאום שאני חוזרת אני רואה שה
(אני אבהיר אחת ולתמיד שמדובר ב"קיר קמט",לראשונה שנתקלתי בכינוי שלו חשבתי שכתוב "קרמיט"-ומאז נבדק שאני קוראת לו צפרדע
) כתב לי :"מזל טוב,איך היה?,מתי היה?,בזמנך החופשי"-ויצא! ואני אומרת:איך הייתי אמורה לדעת שיש שם מישהו ??????????????????? לעומתו כעבור זמן קצר נכנסה חן שסק החכמה !! - שגם טרחה לקרוא לי בפרטי,וכך ידעתי שמישהו מחפש אותי ונמצא בצ'אט..............................לאחר שיצאנו מההלם (ההודעה הראשונה שלה הייתה "
") שאשכרה מתנהל דו שיח בצ'יאט של הפורום-חן הודיעה לי שהיא עסוקה והלכה.. לסיכום הסיכום אומר שסך הדיאולגים בצ'יאט היה-20 שורות..ועדיין בלי אות חיים ממיקי ..........

SupeRonit

New member
לא מה פתאום זה לא מה שאמרתי

רק אמרתי שחן נהגה ביותר חוכמה..... או שאולי אני אשמה שלא המשכתי לשבת ולבהות במסך של הצ'אט בצפייה לישועה..אז סליחה באמת שהלכתי גם למקומות אחרים.. ותודה

SupeRonit

New member
אתה את אשמה בכל

בגללך הצפרדע בהתקפה בגללך אני במגננה ובכלל הכל בגללך
ועכשיו,את יכולה לחכות לי כמו תולעת משי בקבר של אברהם אבינו-כי אני לשם לא באה !!
אני אומרת שצריך לעבור להתקיף את מיקי,אני והצפרדע נגדו-מה אתה אומר גלעד (שתחסר לי מאוד בעקבות גיוסך
)

SupeRonit

New member
זה כל מה שיש לך להגיד,

גילעד
נ.ב:תמסור ד"ש לאח שלי בפורום "אגדות רוק"

SupeRonit

New member
השם-pasteran,אומר לך משהו../images/Emo35.gif

ואני לא מביאה אותו לשם מקום-אם כבר זה הוא שמביא אותי
(נותן לי טרמפים
)..יעני,אם הוא יירצה הוא יכתוב פה-הוא בטוח לא יבוא כי אני אמרתי לו
ועדיין לא אמרת לי אם אני ואתה נגד מיקי
-אז אני אצא מתוך נקודת הנחה שאף אחד לא נגד אף אחד,ממש "שוחרת שלום" שכמותי

קיר קמט

New member
אוי, ראיתי אותו שבוע שעבר.

למה אני האחרון לדעת דברים? ואני פציפיסט, טוב, כמעט אני לא פוגע באנשים. גם אם הם מיקי.

SupeRonit

New member
זה בסדר-הוא בכלל מתעקש שאתה לא גר

בראשון
טוב,אם אני חייבת לעשות את זה לבד-אז אני אעשה את זה לבד * A woman gotta to do what a woman gotta to do *

SupeRonit

New member
אתה יודע טוב מאוד מה קורה פה

אל תשחק אותה תמים. אתה לא רוצה שאני אגיד את זה לפני כולם,נכון?????? אבל אתה לא יכול למנוע ממני לשלוח רמזים,שאולי סוף סוף תבין את הרמז!!!!!!!!!!
טלנובלת קרואבנגה
* מיכאלנג'לו אני בהריון * * מה מה מי יה - צב הנינג'ה הולך להיות אבא * * כל זאת ועוד בפרק הבא *

למעלה