סיכום השבוע:

just adiki

New member
../images/Emo41.gifסיכום השבוע:../images/Emo41.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: בילוי השבוע: תכנונים לשבוע הקרוב:

just adiki

New member
למה אף אחד לא עונה??

סרט השבוע:"ברוס הגדול מכולם" ראיתי אותו יומיים ברצף!! והיום אולי אניש וב אראהא ותו, ככה שזה יהיה 3 ברצף. נורא בא לי על הסרט הזה פתאום
לא יודעת מאיפה זה בא. כל פעם שאני נזכרת בסצנה שהיא מתארגנת לפני ה.. כן. ואז יוצאת עם השיער כולו מבולגן וקופצת עליו
אני נקרעת מצחוק
קטע פשוט מעולה
! תוכנית השבוע:"חברים" ו-"השרדות" [אני רואה השרדות עכשיו ב-AXN ולמרות שזה ה-10 וזה כבר ישן אני עוקבת אחרי זה כי סטפני שולטת. אבל אני יודעת שהיא לא נצחה וברגע שהיא יוצאת מהתחרות אני כנראה אפסיק להתסכל
] קליפ/סרטון השבוע:משהו שהכנתי... שיר השבוע:I will always love you של וויטני יוסטון תמונת השבוע:ממ..
אהבתי מאוד את התמונה הזאת שנראה לי תומר העלתה... ציטוט השבוע:"החיים חרא אז תדאגע שתמיד יהיה לך נייר טואלט"-אני והיציאות המוזרות שלי שאני בדכאון. בילוי השבוע:הוא עוד לא היה, אבל אני הולכת לארוחת ערב אצל חברה ואני בטוחה שיהיה ממש כיף
תכנונים לשבוע הקרוב:בצפר הלוואי, אבל בטח המורים לא יחזרו ו"יהיו חולים" ומחר יש אצלי ארוחת ערב
.

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: כוורת בסרט
סרט חמודדדדדד?
תוכנית השבוע: מיכאלה, חברים, שנות ה-70' קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: שיר הנושא של הפסטיגל
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: אינלי בילוי השבוע: שלישי-חמישי-היום תכנונים לשבוע הקרוב: אין עדיין.. שבוע טוב!

Keren 104

New member
עונה

סרט השבוע: החופשה תוכנית השבוע: האוס
, עשיתי מרתון. קליפ/סרטון השבוע: אין.. שיר השבוע: מותק את אצלי בראש. תמונת השבוע: ציטוט השבוע: "קרן, איך פור גד סייק מפעילים את הדבר הזה??" "מחברים אתץ זה לחשמל.." "אז ככה דברים עובדים בבית שלך" "למה, בבית שלך את מפעילה את הטוסטר עם כח המחשבה?" בילוי השבוע: שופינג תכנונים לשבוע הקרוב: יש לחברה שלי יומולדת, אז נראה לי שנצא לאנשהו..

CarmitF

New member
מסכמת

סרט השבוע: כוורת בסרט. תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות,גיבורים,האנטומיה של גריי קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: stop & stare תמונת השבוע: ציטוט השבוע: אין בילוי השבוע: גשם. לא היה שומדבר מיוחד תכנונים לשבוע הקרוב: בצפר?

סיכום

סרט השבוע: היירספרי תוכנית השבוע: עדי אשכנזי קליפ/סרטון השבוע: כל מיני סרטונים של פליקס שיר השבוע: סינג - דופ תמונת השבוע: -- ציטוט השבוע: -- בילוי השבוע: שישי עם חברים ^_^ תכנונים לשבוע הקרוב: לעבוד .. ללמוד .. ואולי לצאת עם המשפוחה ..

simple friends

New member
ואיי כבר התחיל השבוע הבא..לא נורא נענה

סרט השבוע:שישי הפוך יאאא תוכנית השבוע:חברים
ושנות השיבעים כי העונה החמישית שולטת! קליפ/סרטון השבוע:סרטון נוררא עצוב של חברים ביוטיוב.. שיר השבוע:minority - green day תמונת השבוע:אני בתגובה מהירה אין לי כח ציטוט השבוע:אני שכחתי אותו >< בילוי השבוע:מסיבה עם חברות תכנונים לשבוע הקרוב:מיפגש ישרא שהיה היום....ו....עוד מסיבה עם חברות חח

linoy7

New member
העונה ה- 5../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

אני חורשת עליה ב- VOD

למעלה