סיכום חודשי

../images/Emo41.gifסיכום חודשי ../images/Emo41.gif

הלו חברים. חודש ממש עמוס היה לנו, בהשוואה לחודשים האחרים שהיה פשוט שקט מוחלט. זה ממש משמח אותי שהם פעילים שוב וכך גם אנחנו, לחזור בסוף היום הבייתה, להתחבר לפורום ולראות שיש הודעות זה ממש משמח אותי. כשיש דברים חדשים על הלהקה, אי מיילים וכאלה, אתם יכולים גם לפתוח הודעה חדשה ולא לשרשר לקודמת, זה גם בסדר
, והאמתי שזה אפילו יותר קל (לי) כשאני עושה סיכומים חודשיים, לכל מייל הודעה משלו, אבל בעיקרון זה לא משנה. אניווי, אני לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר מתה לשמוע את הדיסק החדש. כל ההודעות האלה בטוויטרים ובאימיילים ובאתר ומה לא, כל כך עושות לי חשק לשמוע כבר את הדיסק הבא. אני בטוחה שבלי חברת תקליטים מעליהם ובלי לחץ כלכלי ופרסומי הם עושים 100 אחוז עבודה שלהם בלי להתחשב בכסף, מסחור וכאלה. אני לא יכולה לחכות באמת. אני מקווה שגם אתם מרגישים כמוני. טוב, אחרי הפתיחה הזאת.. בואו נראה מה היה לנו החודש:
3/1- סימן חיים ראשון. הלהקה שולחת מייל על הפתיחה לאנת'נאום מן כמו ארכיון בינלאומי של כתבות ותמנוות וכל דבר אחרי שהוצג במדיה הבינלאומית שקשורים אליהם כמובן.
5/2- הלהקה עונה על שאלות של המעריצים בפורום הרשמי.
11/2- עוד מייל מהלהקה
11/2- כתבה חדשה בקרנג על 30. מה עושים, מה הם חושבים ומה קורה עם התביעה. תודה רבה ללודה שתרגמה כמעט את כל הכתבה
14/2- וידאו ראשון מהלהקה, דקה וחצי של כלום. אבל לפחות אנחנו יודעים איך הסטודיו שלהם נראה מבפנים.
17/2- ג'ארד צובע את השיער לבלונד ונראה כמו קורט קוביין. לצערי, הוא עדיין עם הבלונד הזה. כל מ שאוכל לאחל לו זה לבריאות.
25/2- ראיון עם פלוד, המפיק האגדי, והלהקה לעיתון הבילבורד+ וידאו של הראיון. תודה ללודה על התרגום.
פינה חדשדשה שמוסרת עדכונים מהאתר ABL.ORG ומסבירה כל מה שצריך הסבר. תודה לEtmiys על היוזמה הברוכה הזאת. גם עדכונים כאלה אנחנו זקוקים בפורום שלנו, כיוון ש30 זה יותר מרק מילים ולחן.
27/2- 30 פותחים חשבון בטוויטר ונונתים עדכונים שוטפים משם. תודה לa modern myth שמעדכנת אותנו על כל פיפס שהם כותבים
28/2- תמונות חדשות של ג'ארד שהובאו לנו על ידי דנההההה the fantasy שכל פעם שהם פתאום מופיעה פה היא עושה לנו ת'יום
ובנוסף, מצטרפת אלינו חברה חדשה Danit41 ועכשיו, להתפקדות החודשית:
שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
וכמובן תמונה שלכם

The Fantasy

New member
הו תודה חמודה שלי../images/Emo23.gif../images/Emo226.gifI LOVE YOU

שם: דנה גיל: עוד חודש 20
תאריך לידה: 26.3.89 מקום מגורים: קרית אתא מה אתם עושים בחיים כרגע: בקש"ית בחיל-הים, צבא הגנה לישראל חחח. נו חיילת סעמק. מה אתם שומעים עכשיו? נאדה שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: הו יש יותר מדי
נגיד אבל דור דניאל-מקום לצידך איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב.חרא. לא היה ממש משהו טוב. מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?מקווה שיעבור, ויעבור מהר..ויש לי יומולדת.. וכמובן תמונה שלכם

etmiys

New member
../images/Emo153.gifאניאניאני../images/Emo153.gif

שם: רוני
תאריך לידה: 11/10/88
מקום מגורים:עין עירון- חור בדרום הצפון, או בצפון המרכז, תלוי איך מסתכלים על זה..
מה אתם עושים בחיים כרגע:צבא. דיי נמאס לי לכתוב את זה כל פעם.. אפשר להשתחרר כבר??..
מה אתם שומעים עכשיו? 30
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Nomad- Iron Maiden
איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: מפקדת חדששששהההההה!!! תודה לאללללללל!!
מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? עוד חודש לפז"מ. ושיהייה נחמד, אני יודעת...
וכמובן תמונה שלכם... באיזשהו שלב מתחיל דיי לשעמם בתרגיל בצפון..

אז גם אני ../images/Emo9.gif

שם: שני גיל:עוד מעט 19 תאריך לידה:1.5.90 מקום מגורים: פ"ת מה אתם עושים בחיים כרגע: מש"קית תחקור בחיל אוויר 99% מהזמן, השאר הולך על רביצה במיטה ומול המחשב. מה אתם שומעים עכשיו? Kings of leon- Charmer שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:וואו.. היו הרבה. אבל.. בעיקר.. use somebody של KOL איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. המממ יחסית טוב עם כל המיילים מ30. אבל לא היה משהו מיוחד בחודש הזה... מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מתכננת? כלום האמתי. וכמובן תמונה שלכם לי אין ממש תמונה נורמאלית על מדים. ועל כן אני נמנעת מלהמשיך את המסורת

A Modern Myth

New member
מתפקדת ../images/Emo11.gif

שם: אילנה. גיל: 15 תאריך לידה: 18.11 מקום מגורים: קרית גת שבדרום הרחוק מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? Blackfield - Hello שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Phill Collins - Against All Odds שהוא אולי ה-קלאסיקה של האייטיז. וגם Absolutley של Nine Days איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב המממ.. מבחנים בעיקר. מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא ממש. וכמובן תמונה שלכם אין לי כח לחפש

A Modern Myth

New member
אופס, פספסתי שאלה.

מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת, רוקדת, מחכה לחופשים.

30stm boo

New member
וואי כבר שבועיים שלא הייתי פה..

והפורום פשוט מתפוצץ מהודעות..איזה כיף!! טוב אז דבר ראשון אני רוצה להגיד כל הכבוד על היוזמה ועל פינה החדשה ! ודבר שני-התפקדות!! שם:שיראל גיל:14 תאריך לידה:19/7/94 מקום מגורים:קרית מלאכי מה אתם עושים בחיים כרגע:חורשת בלימודים..(ומחפשת עבודה) מה אתם שומעים עכשיו? את השקט...זה דיי חדש לי ה"שקט" הזה... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אני לא מפסיקה לשיר את Anarchy in Tokyo איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:יומולדת לחברה שלי...מסיבה ענקית שהיתה לי השבוע...חודש דיי מלא בדברים.. מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?ההכתרה שלנו..(של השכבה שלי..) וכמובן תמונה שלכם ...אמממ מחשב חדש-אין תמונות... יאללה אני הולכת להשלים פערים ולקרוא את כל מה שלא קראתי עד עכשיו בפורום...

i am777

New member
../images/Emo220.gifI AM!../images/Emo220.gif

שלום לכן/ם ! שם: חלי גיל:17 וארבעה חודשים(משתדלת לדייק)...נראה לי:S חח תאריך לידה: 28.10.91 מקום מגורים:חולון!
מה אתם עושים בחיים כרגע: מנסה לחסוך כסף...אני עובדת באולם אירועים...(קשה , קשה) מה אתם שומעים עכשיו? אממממ את עצמי?..., אין כלום לשמוע!....סתם שירים ככה נחמדים..... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: I'm Shipping Up To Boston - Dropkick Murphys איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: כל המכתבים הנחמדים של 30 , חזרתי מאילת השבוע...היה ממש כיף , טיול שנתי עם הכיתה המסריחה שלי. אבל היה כיף עם החברים שלי. גם פגשתי חברים מאילת וזה היה עוד יותר כיף:) מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לעוד דברים נחמדים משלושים , אמממ...יום הולדת לידידי הטוב ביותר וכמובן תמונה שלכם : בבקשה. רואים אותי ברורP: BTW - חברל'ס - פתחתי פייספוק!(כולי בהתרגשות).... אתם מוזמנים להוסיף ואם לא בא לכם
.......אז לא צריך. Heli coolit - שמי

Rock Terri

New member
עדיין לא מוצאת...

או שאני מטומטמת או שהפייסבוק לא אוהב אותי T_T קיצר, תוסיפי אותי =] Vicki Yume-Chan Starr ~ויקי

Luda007

New member
באיחור אופנתי

שם: לודה גיל: 23 תאריך לידה: 09.03.85 מקום מגורים: כרמיאל מה אתם עושים בחיים כרגע: מנסה לעבור את תקופת המבחנים בהצלחה מה אתם שומעים עכשיו? שיר רוק שונים- רדיו באינטרנט שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: לא היה איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- זוועתי ביותר ולצערי זה לא נגמר מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? יום הולדת, מבחנים ועוד כל מיני הודעות מהבנים וכמובן תמונה שלכם- לצערי הרב התמונות במחשב הנייח שכרגע החליט לצאת לשביתה איטלקית.

STEMINEM

New member
את מכירה אולי איזה אחד..

שקוראים לו אמיר והוא מפקד בקורס מודיעין בצריפין ?.. XD

DarkSecretLove

New member
באיחור עוד יותר אופנתי ../images/Emo3.gif

שם: אופקיטה גיל: 16 תאריך לידה: 14.11 מקום מגורים: קרית חיים מה אתם עושים בחיים כרגע: תלמידה מה אתם שומעים עכשיו? חדשות שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: kanye west-heartless ו prodigy-omen איך עבר עליכם פברואר? עבר לאיטו ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים למרץ? זוכרת הכי טוב-שני וסתיו באו לבקר אותי! מתכננת למרץ-נסיעה לפולין יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?-פולין וכמובן תמונה שלכם :עם הטאט שלי

Rock Terri

New member
HELLO EVERYBODY!

המון זמן לא הייתי. אבל הנה. אני פה שם: ויקי גיל:17 ו... יותר מחצי XD תאריך לידה:15.6.91 מקום מגורים: חולון מה אתם עושים בחיים כרגע:נמנמנמנמנ אני עוד כמה דקות חוזרת לישון XD מה אתם שומעים עכשיו?girugamesh- kowarete iku sekai שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:תסתכלו אחד למעלה איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב עבר.... ככה. קיצר, טוב שעבר מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? פורים XD וטיול שנתי. כי כשכל השפויים נוסעים לאילת, אורט נוסעים לצפון XDD וכמובן תמונה שלכם הנה. אני. עם המשקפיים החדשים... חדשות? שיהיה נ.ב. גם אני פתחתי מחדש את הפייסבוק! הוא היה שומם חצי שנה אבל עכשיו הוא קם לתחייה!!!! אם בא לכם, תוסיפו אותי: Vicki Yume-Chan Starr ~ויקי

למעלה