BuddhaForScarlett
New member
../images/Emo41.gifסיכום חודשי ../images/Emo41.gif
הלו חברים. חודש ממש עמוס היה לנו, בהשוואה לחודשים האחרים שהיה פשוט שקט מוחלט. זה ממש משמח אותי שהם פעילים שוב וכך גם אנחנו, לחזור בסוף היום הבייתה, להתחבר לפורום ולראות שיש הודעות זה ממש משמח אותי. כשיש דברים חדשים על הלהקה, אי מיילים וכאלה, אתם יכולים גם לפתוח הודעה חדשה ולא לשרשר לקודמת, זה גם בסדר
, והאמתי שזה אפילו יותר קל (לי) כשאני עושה סיכומים חודשיים, לכל מייל הודעה משלו, אבל בעיקרון זה לא משנה. אניווי, אני לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר מתה לשמוע את הדיסק החדש. כל ההודעות האלה בטוויטרים ובאימיילים ובאתר ומה לא, כל כך עושות לי חשק לשמוע כבר את הדיסק הבא. אני בטוחה שבלי חברת תקליטים מעליהם ובלי לחץ כלכלי ופרסומי הם עושים 100 אחוז עבודה שלהם בלי להתחשב בכסף, מסחור וכאלה. אני לא יכולה לחכות באמת. אני מקווה שגם אתם מרגישים כמוני. טוב, אחרי הפתיחה הזאת.. בואו נראה מה היה לנו החודש:
3/1- סימן חיים ראשון. הלהקה שולחת מייל על הפתיחה לאנת'נאום מן כמו ארכיון בינלאומי של כתבות ותמנוות וכל דבר אחרי שהוצג במדיה הבינלאומית שקשורים אליהם כמובן.
5/2- הלהקה עונה על שאלות של המעריצים בפורום הרשמי.
11/2- עוד מייל מהלהקה
11/2- כתבה חדשה בקרנג על 30. מה עושים, מה הם חושבים ומה קורה עם התביעה. תודה רבה ללודה שתרגמה כמעט את כל הכתבה
14/2- וידאו ראשון מהלהקה, דקה וחצי של כלום. אבל לפחות אנחנו יודעים איך הסטודיו שלהם נראה מבפנים.
17/2- ג'ארד צובע את השיער לבלונד ונראה כמו קורט קוביין. לצערי, הוא עדיין עם הבלונד הזה. כל מ שאוכל לאחל לו זה לבריאות.
25/2- ראיון עם פלוד, המפיק האגדי, והלהקה לעיתון הבילבורד+ וידאו של הראיון. תודה ללודה על התרגום.
פינה חדשדשה שמוסרת עדכונים מהאתר ABL.ORG ומסבירה כל מה שצריך הסבר. תודה לEtmiys על היוזמה הברוכה הזאת. גם עדכונים כאלה אנחנו זקוקים בפורום שלנו, כיוון ש30 זה יותר מרק מילים ולחן.
27/2- 30 פותחים חשבון בטוויטר ונונתים עדכונים שוטפים משם. תודה לa modern myth שמעדכנת אותנו על כל פיפס שהם כותבים
28/2- תמונות חדשות של ג'ארד שהובאו לנו על ידי דנההההה the fantasy שכל פעם שהם פתאום מופיעה פה היא עושה לנו ת'יום
ובנוסף, מצטרפת אלינו חברה חדשה Danit41 ועכשיו, להתפקדות החודשית:
שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
וכמובן תמונה שלכם
הלו חברים. חודש ממש עמוס היה לנו, בהשוואה לחודשים האחרים שהיה פשוט שקט מוחלט. זה ממש משמח אותי שהם פעילים שוב וכך גם אנחנו, לחזור בסוף היום הבייתה, להתחבר לפורום ולראות שיש הודעות זה ממש משמח אותי. כשיש דברים חדשים על הלהקה, אי מיילים וכאלה, אתם יכולים גם לפתוח הודעה חדשה ולא לשרשר לקודמת, זה גם בסדר