סיכום מפגש

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gifסיכום מפגש../images/Emo41.gif

אחח... אתם תסלחו לי על הדיליי, אני ללא אינטרנט וזה קצת עצוב, אבל למענכם מצאתי את דרכי אל הרשת והנה אני כאן פותחת שרשור לסיכום המפגש. כל אחד (אוי על מי אני עובדת...כל אחת!) מוזמנת לכתוב מסקנות מהאירוע, תובנות, הארות, חוויות או סתם להמשיך ולתהות מה האוכל האהוב על רונה. יודעות מה? כמחווה - נכתוב רגעי שפל ושיא מהמפגש. זורם? זורם. ובכן, רגע השפל: חבורת בנות עם פרצופים מובכים, מתאספות סביב שולחן. אז מה... מפגש, הא? שנזמין לשתות? נזמין. איזה חליטות יש? אין. מה קורה עכשיו? "מישהי הבטיחה להכין משחק חבילה - מה הסיכוי שזה באמת קרה?" כולן מתממות. אבל היה רצון והיה קפה וכמה דקות אח"כ רגעי שפל גדולים יותר נזרקו לאוויר. מי אמר "התמכרתי לאח הגדול" ולא קיבל? אכן וידוי אמיץ. אני חושבת שנמשיך לשיא. רגעי השיא: אחרי סבב שמות וסבב כינויים ותיאוריות לגבי מוצאו של כל כינוי, או, מחשבות על מה היה קורה לו רק הייתה אזהרה באותו יום, לפני שנים רבות, כשנרשמנו לתפוז, האומרת: "שימו לב, כינוי זה עלול לשמש אתכם בשנים הקרובות" עברנו לתהיה קיומית - מה רונה אוהבת לאכול מה? או רגע, היה לזה תקדים. יש את הבנות ההן, כך אומרים, שמביאות לרונה עוגיות לפני כל הופעה. ואני אמרתי, צריך גם מסורת שכזו לפורום! היו הנהונים. אכן, צריך מסורת לפורום. זה מגבש, זה מאחד, זה מגניב. אבל מה נעשה? מה נביא? מממ... מה רונה אוהבת לאכול? ובכן, ככה זה התחיל. התשובה הייתה אגב (לתוהים), שבשורה התחתונה, רונה אוהבת לאכול. אז אני אומרת, צריך פתק קבוע, עם בקשה משתנה ושוחד. "רונה שלום, עוגייה זו מוקדשת לך כמחווה לתרומתך לתרבות המוזיקה הישראלית... (וכולי...).... בלה בלה בלה... אנחנו רוצים לשמוע את TIPS! ת-ו-ד-ה." אחח... אנחנו צריכים לעבוד על זה. בינתיים נתמקד ברגעי שפל ושיא. תורכן! או בקיצור, היה כיף לפגוש אתכן

chen1litvak

New member
אני דווקא זוכרת..

שהגשתי לה חומוס לפני ההופעה! וטוסטים והרבה ירקות בצד שהם לא אכלו (הם זה רונה וערן כמובן) אז לי יש מסורת להגיש לרונה אוכל לפני ההופעות במוזה..?

אני אגד לכם מה קרה ../images/Emo46.gif

מה שקרה הוא שאותה בחורה הכינה את המשחק, שירכה רגליה לתל-אביב (שעה נסיעה לכל כיוון!), חיכתה חצי שעה בגן מאיר ולא מצאה אף אחד. זה מה שקרה.

רעוּת

New member
אני מוכנה להכין לה פתיתים!

זה הדבר היחיד שאני יודעת לבשל
אבל כמו כל דבר שאני עושה, אני עושה את זה טוב |סנוב|

רעוּת

New member
אבל למדתי ועבדתי עד 5 בפריפריה ../images/Emo46.gif

ובכלל הייתי אמורה לעבוד עד איזה 8
. ושאר תירוצים
.

ROTEM30035

New member
יש לי גרסא מהופעה חיה

של שיר... כלשהוא... שבסופו יש איזו קריאה... "רונה תעשי לי שניצל!"

ROTEM30035

New member
אוי, אני חששתי מדברים כאלה :-\

להבא, מספרי פלאפון לכולם! שמרי את המשחק, אנחנו נשחק בו! שום משחק חבילה לא ישאר בלתי מנוצל! (מזמן לא השמשי בכ"כ הרבה סימני קריאה... (!))

מה רותם, געגועים למסיבות גן?../images/Emo6.gif

פעם הבאה אני אכין תני לבן תן לבת. או בעצם, תני לבת תני לבת

אני גרועה בסיכומים, אז

רק אגיד, כמו שאמרתי למטה, שהיה טוב - בהחלט יותר ממה שחשבתי שיהיה. קצת מוזר בהתחלה אבל נו ככה זה בד"כ במפגש הראשון, לא ככה? אני עדיין בעד fortune cookie, ד"א
וכמובטח, התפאורה מעכו

ROTEM30035

New member
דוגרי, זה מגניב

אבל מי מתנדב למצוא את הסיני שיכין אותן עבורנו?

ROTEM30035

New member
מרתף זה אחלה

תשאירי אותם בדיוק שם עד הסילבסטר עם כל החומרים הדרושים, רונה כבר תגיע אליהם.

למעלה