סיכום על ההופעה אתמול ב"טרויה" בחיפה

nerod 72

New member
../images/Emo41.gifסיכום על ההופעה אתמול ב"טרויה" בחיפה../images/Emo41.gif

אתמול הייתי אמור להגיע למסיבה הזו ובסוף לא יצא ברגע האחרון... מה שכן קבלתי דיווח מלא ממה שהיה אתמול: דנה עלתה בסביבות 2:15, שרה 6 שירים: - סעידה סולטנה -מגנונה -הכל זה לטובה - לאב בוי - יום הולדת (!) ועוד שיר אחד ישן אחד.... קצת אכזבה שמופע השקה והיא בסוף שרה רק 3 שירים מהאלבום החדש.... לפחות שרה את "יום הולדת"... מה שמחזק את דעתי כי דנה חייבת לעשות מופע השקה מושקע ומלא של לפחות 9 -10 שירים מהאלבום, בלי שירים ישנים ומאוסים...ובתל אביב!!

dandan 23

New member
אני משער שזה יגיע בהמשך

אני משער שדנה תקיים מסיבה בה תשיר חלק גדול משירי האלבום החדש. אסור לנו לשכוח שהאלבום יצא רק לפני מספר ימים בודדים. אנשים עדיין לא הספיקו לשמוע את השירים ברדיו ולהכיר אותם, ולכן אפשר להבין למה דנה לא רצתה לשיר שירים שקהל לא שמע מעולם. אני משער שאחרי שבוע/ שבועיים של השמעה ברדיו אנשים יכירו ואז דנה תתחיל לבצע אותם בהופעות. (לפחות אני מקווה ככה...)

ההשקה בתא לדעתי היתה צריכה להיות ראשונה

משהו מתוקשר היטב עם מופע מלא של דנה , להיטים ישנים והרבה שירים מהדיסק החדש.

אור993

New member
וואלה אם זו השקה

אז מה זה לא השקה... לפי מה שנאמר כן אז זה בכלל לא השקה... לשיר שירים ישנים בהשקת האלבום חדש, מה זו בדיחה ובכלל לשיר 6 שירים, התקמצנו קצת לא ? זו הופעה רגילה, כניראה אמרו השקה בכוונה שאנשים יבוא ולקדם את האלבום במובן של מילה ולא בפועל.

תודה על התמונות ועל העידכון...

חבל באמת שהיא לא שרה שם עוד שירים מהאלבום היא יכלה בכייף לשיר את השיר המקפיץ "יאאלה בלאגן"...

DANNA5

New member
אני חייב לתקן אותך

הייתי בהופעה אתמול דנה לא שרה את יום הולדת בכלל היא פתחה עם הכול זה לטובה סעידה סולטנה בוא אל המופע קוקורוקו וסיימה עם לאב בוי וכן מאוד מצער שמופע לאלבום החדש והיא שרה רק 2 שירים מהאלבום

ובאמת זה לא הגיוני שהיא תשיר את יום הולדת

זה לא מתאים למסיבות במקום זה היא היתה יכולה לעשות את סרט הודי ויאללה בלגן לפחות 4 שירים מהדיסק החדש

NoKiA2003

New member
זה בדיוק אותה הופעה כמו באומן אצל שירזי

כמו שכתבתי בביורת שלי, רוב הקטעים החדשים מאד קשים לעיכול ולא יצליחו לעבור במה.

RINAT1983

New member
עדיין לא למדה

את כל השירים בעל פה חחח, היא משאירה אותם להופעות הבאות.

DANNA5

New member
חברה תקשיבו שניה

כרגע עובדים על ההפקה של מסיבת ההשקה הרישמית של דנה בת"א בחודש הבא בעזרת השם כנראה שדנה שם תדפוק הופעה עם על שירי האלבום ובעצם זאת תהייה יריית הפתיחה של השקת האלבום ואחרי זה היא תתחיל להרביץ את השירים החדשים בהופעות

nerod 72

New member
היא נשענת על דברים מוכרים...

זה כל העניין...אני חושב שההשקה הרשמית אכן תהיה בת"א ועוד נזכה לשמוע שירים חדשים...

Brittany

New member
אני דווקא תומכת בגישה

נכון שזה כביכול מופע השקה, אבל היא עלתה למעט שירים יחסית ורב הנוכחים אני מניחה לא שמעו עדיין את הדיסק. אני שמחה שדנה לא הולכת לפי הקו של רן דנקר ועילאי בוטנר שגם הופיעו אתמול בחיפה, לפני שהוציאו דיסק ואחרי שהספיקו לשחרר רק שני סינגלים לרדיו. זאת בדיוק מקצוענות מול חובבנות.

למעלה