סיכום פרטים על המפגש

../images/Emo41.gif סיכום פרטים על המפגש ../images/Emo41.gif

הזמן : יום חמישי, 8/4, בשעה 16:00. שימו לב ! הקדמנו בשעה !
המקום : הפארק הלאומי בר"ג (ליד כפר המכביה). מיקום מפגש מדוייק במסרים (כל מי שמתפקד שישלח לי מסר ואשלח לו בחזרה הוראות הגעה).
מתפקדים ומביאים : רחלי, אלון ומתן. יעל וטל - פירות וגם שתי עוגות פסח של "עלית". קורל ואגם - חטיפים. עידית, עודד ואושרי. גוון - פשטידה השוורצים - משהו מבושל או סלט. נביא מיכל למים חמים + כוסות,סוכר,תה וקפה. המשפחה של תותוש (2 הורים ו-2 ילדים) - כלים חד פעמיים, מפיות, מפה וכו'. אורית (גן עדן) ומשפחתה - מיצים.

Adoushi

New member
אנחנו מגיעים

לידיא, מהא ואני גם מגיעים. אני לא יודע מה להביא? תגידו מה חסר? איהאב

איזה כיף שאתם באיםםםםםם!!!

איהאב, לידיא ומהא. גם אני שמחה כל כך לקראת המפגש איתכם ועם כולם. מה להביא? תחשבו על דברים נייטרליים. תסתכל ברשימת הדברים שאנשים אמרו שיביאו ותראה מה חסר. בסדר? יש רשימה בשרשור למטה.

../images/Emo124.gifנילי, שחר, מנדי, מה איתכם?

האם אתם באים למפגש? רוצים לפגוש אתכם מאודדדדדדדדדד. התפקדו, אנא.

מנדי

New member
מצטער אבל אני לא בארץ

אני נמצא בחו"ל מטעם העבודה אבל ליבי נמצא אתכם כל הזמן

סיכום ביניים

אני וחשבון לא הולכים ביחד, אבל מתוך ספירה גיליתי שאנחנו נהיה ב"ה 26 אנשים אז צריך להערך בהתאם, לא?

למי יש טרמפ לי ולטל אחרי המפגש?

גדי לא יוכל בסוף לקחת אותנו כי הוא יהיה מחוץ לעיר ויחזור הביתה אחרי שמונה בערב. אז אני אצטרך טרמפ לי ולטל מהפארק לגבעתיים שזה ממש 5-7 דקות נסיעה. אבל אם אין טרמפ, ניקח מונית מנקודה קרובה לפארק אז אולי מישהו יוכל להקפיץ אותנו לנקודה קרובה על הכביש הראשי. תודה למי שיתנדב... :) יעל

ועוד משהו... סיפרתי לטל על המפגש

והוא נורא התרגש. אמר שהוא ממש מחכה לפגוש עוד ילדים שיש להם אולי מכשיר על הרגל או נעליים מיוחדות. הוא שאל אם יהיו ילדים בגילו ואמרתי שרובם ילדים קטנים יותר אבל הם ישמחו לפגוש אותו. אמרתי לו שגם תהיה "ילדה גדולה" כמו גוון, שכשהייתה קטנה גם היה לה מכשיר על הרגל. בקיצור, הוא ממש נרגש ואמר שהלוואי שמחר כבר היה יום חמישי ולא רביעי. אני שמחה שהוא קיבל את זה בצורה חיובית כל כך.

ותגידי לו שיהיה עוד ילד בן גילו

וכדאי ששתינו נביא משחקים מתאימים שיוכלו לשחק יחד.

אם נגיע בהרכב מצומצם ניקח

אתכם בשמחה. בכל מקרה קחי איתך מס' טלפון של תחנת מוניות שתוכלי להתקשר ולהזמין מהפארק.

למעלה