סיכום שבועיייייי

Blue Emptiness

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועיייייי ../images/Emo41.gif

אה וואלה, שבת היום.
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שבוע טוב

svety

New member
הצילו,

אני נהיית זקנה ובורגנית
משהו טוב שקרה לך השבוע: דווקא היה הרבה! ההורים שלי עברו דירה, סוף כל סוף. הבית החדש שלהם מהמם! ונפגשתי עם הרבה חברים שאני אוהבת, יצאתי למסיבה מטורפת ולסרט מצויין [ששניהם, אגב, הסתיימו בזה שאני מקיאה את חיי
]. הייתי בפיקניק בפארק הירקון עם החברים מהתיכון, ואירחנו את אחותי הקטנה ליומיים וחצי. עמוס
ויש לי תנור אמיתי, וגם מכונת כביסה. ושולחן אוכל. אבל אולי הכי חשוב - הלכנו לעצרת במוצאי שבת.
משהו רע שקרה לך השבוע: שום דבר
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: מה שחורשים עליו בגלגל"צ, אני מניחה.
התחדשות השבוע: מכנסיים. מסתבר שאני מידה 44. הצילו. בפעם האחרונה שקניתי מכנסיים [באותה רשת] הייתי 52. ומלא חולצות מאמא שלי, וגם זוג סנדלים מהמם. ומכונת כביסה!!!
פריט/לבוש השבוע: הסנדלים שלקחתי מאמא שלי
תוכנית השבוע: אה, אהבה גדולה. אני חושבת שזה הדבר היחיד שטרחתי לראות השבוע.
סרט השבוע: סופר 8!
ספר השבוע: עדיין עם שיר של אש ושל קרח. בחלק השני של 'משתה לעורבים'
מאכל השבוע: כל מה שבישלתי ביום שישי?
כבד מוקפץ ביין אדום, פטריות ברוטב שיטאקי...
יציאת השבוע: יום חמישי לסופר 8 עם בובי ומיכל ועידן וחבריקו. ויום שישי, שהיה מדהים ומטורף, אחת מהמסיבות הטובות שהייתי בהן.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחר, אני מניחה.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: כנ"ל.
אדם שעשה לך את השבוע: חברים שלי
אבל בעיקר קובי, רק כי שוחחתי איתו למרות שלא ראיתי אותו נצח.
אדם שהרס לך את השבוע: אף אחד.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנאערף.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: אני לא באמת זוכרת, הייתי נורא שיכורה ביום שישי, אבל אני דיי בטוחה שזה מערב בחור שיצאתי איתו פעם, ואת הילדים העתידיים שלו מהחברה, ואותי עושה עליהם בייביסיטר. וגם - 'אני רוצה לעשות ילדים עם העוגה שלך'.
תמונת השבוע: אין.
התוכניות לשבוע החדש: עבודה- בישולים-כביסות כזה.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עמוס ומהנה
+ מסקנת/ות השבוע: אין כמו שלוש-ארבע מרגריטות בשביל להפוך אותי לממש חברותית.

MeshiNS

New member
למה אף אחד לא מסכם :O ?

משהו טוב שקרה לך השבוע:צבעתי לכחול+ השלמתי את הדיסקוגרפיה של גאנס אנ רוזס
משהו רע שקרה לך השבוע: עצבים בעבודה :S
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:לא יודעת :|
התחדשות השבוע:צבע כחול, מניפה מגניבה והאלבום שהיה חסר לי שדיסקוגרפיה של גאנס.
פריט/לבוש השבוע: חולצה עם אסים שיש בהם שלד( יש בתמונה שמרווה העלתה שלי) וחצאית מגניבה מנוקס^-^
תוכנית השבוע: חי בלה לה לנד (פשוט חופרים על זה!! יש שידור בבוקר, בצהריים, אחר הצהריים, בערב, בלילה ולפנות בוקר!!)
סרט השבוע: הארי פוטר מהראשון עד ה-6
ספר השבוע:
מאכל השבוע: נודלס
יציאת השבוע: אני ומרווה בתל אביב
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת :S
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:גם לא יודעת :S
אדם שעשה לך את השבוע: מרווש הנשמה
אדם שהרס לך את השבוע: אין :X
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אין לי מושג...
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:מרווה הדביקה אותי בהיוש :X
תמונת השבוע: היילוווו--->
התוכניות לשבוע החדש: לא לעשות כלום...
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: + מסקנת/ות השבוע:נחמד...נחמד...

עבר הרבה הרבה זמן שאז שעשיתי את זה../images/Emo2.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופשה מבורכת באילת ודייט משוגע לחלוטין עם בחור מהמם!
משהו רע שקרה לך השבוע: במהלך הדייט המשוגע, נגנב לי הפלאפון והארנק
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: Wait- Huffamoose התחדשות השבוע: משקפי שמש נמר פריט/לבוש השבוע: בגד ים! תוכנית השבוע: גיבורים סרט השבוע: DOGMA ספר השבוע: קומיקס- פאטאימו אגדה אפוקליפטית שרכשתי ביריד זומבים בשבוע שעבר מאכל השבוע: טוסט יציאת השבוע: 'המאנקיז' באילת, בשלב מסוים עליתי עם חברה לבמה לרקוד עם הלהקה וגירשו אותנו באלגנטיות... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבה בשישי משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: משמרות
אדם שעשה לך את השבוע: ממ..התלבטות בין החתיך לבין החברה אדם שהרס לך את השבוע: ארג! חברה של החברה שהייתה פלוץ גדול בגרון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חתיך! ציטוט/יציאת/מילת השבוע: Save The Chili, Save The World! תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: צבא, חתיכי, מסיבה, לא לבזבז יותר מידי כסף ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע די אדיר, לא מספיק שינה + מסקנת/ות השבוע: לישון יותר!!!

LucyXX

New member
בעע, ס'דיכאון של קיץ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי אצל ים~ ♥, חגגנו לחברה יומולדת, הביאו לי לשמור על כלבה אחת לכמה ימים. משהו רע שקרה לך השבוע: לא יכולה עם השמש הזאת ודיכי. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: חרשתי על המון. התחדשות השבוע: IDK פריט/לבוש השבוע: לא משהו מיוחד תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם | סעמק באלי כבר שיהיו לי את כל הספרים >: מאכל השבוע: אוכל בייתי רגיל, סלטים בעיקר יציאת השבוע: אם נלך לפי יציאות מהבית אז גבעת שמואל לים, למכירה של מיס קימוטא וליה ברביעי וחמישי סנטר + בית אריאלה + גן מאיר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים לערוך את כל התמונות, אולי להספיק ללמוד היראגאנה משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לימודים אדם שעשה לך את השבוע: היה לי שבוע חרא במילא ~.~ אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: לימודים, לערוך תמונות, ת"א, לסדר ת'בית + ת'חדר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חרא + מסקנת/ות השבוע: אני FOREVER ALONE

Shusho

New member
מסכמת ../images/Emo69.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: וול, לא הרבה. אני עדיין בהלם חזרה לארץ מגרמניה... אבל היה סופ"ש ממש מוצלח, ואפילו נסענו עד לכרמיאל לאמא. אני עוד ל אמתרגלת לעובדה שהיא כל כך רחוקה!
משהו רע שקרה לך השבוע: השגרה
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: מה לא. :| הראש עוד בפסטיבל. אבל במשרד היה רגינה ספקטור, איימי ויינהאוס (חח) וכרגע U2 :|. למזלי יש אוזניות
התחדשות השבוע: הזמנתי מברשת מייקאפ מסיגמה!
פריט/לבוש השבוע: כל מה שלא חם
סרט השבוע: סופר 8, ראינו בקולנוע והיה חמוד
ספר השבוע: אני בסוף של סדרת ראמה ואני בדכאון קל, איפה אני אמצא עוד סדרת ספרים טובה כמו זו??
מאכל השבוע: הכנו אתמול קציצות מספר מתכונים ונראה לי שטעיםםםםםם. נטעם בארוחת צהריים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בובי!
תמונת השבוע: ממ, זו אני גרמניה עם שמלה שתפרתי. למעוניינות יש לינק לבלוג שלי בחתימה עם עוד תמונות וסיפורים
התוכניות לשבוע החדש: נראה לי שתערוכת בוגרים בשנקר, ולקנות בגד ים
+ מסקנת/ות השבוע: יש אנשים שמחרחרים ריבים פשוט כי זה כיף להם. לא להתרגש מהם.

חיטטתי בבלוג שלך קצת ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ו... וואו, הסייבר-גותים שרוקדים. זה כ"כ יפה. בא לי גם לרקוד עכשיו.
את לבושה מהמם שם, ויש לך חיוך ממש מאיר. יותר מהשיער שלך! איזה כיף לך! (הכל כ"כ שם
)

TokisBride

New member
אומייגאד, סיכמתי וזה נמחק. ._.

אבל בעיקרון היה לי שבוע ממש ממש ממש מעולה XDD

מי מתגעגע אלייך בכלל, איכ ../images/Emo23.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

(תחזריייייייייייייייייייי)

למעלה