סיכום שבועיייייי!!!

../images/Emo41.gifסיכום שבועיייייי!!!../images/Emo41.gif

רואים?! עדיין לא ברחתי!
שיר השבוע של מאיה-
שיר השבוע בכללי-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
סקופ, במידה ויש לכם
-
שאלת הבונוס-אתם לומדים בסופ"ש, או שאתם מקדישים אותו למנוחה? שיהיה לכם סופשבוע מהנה!

מוקדם לסכם מחר יום הגדול של מאיה...

מוכנים?דרך אכב חשבתי על משהן:היות ולא יצא להיפרד ממנה לפני שהיא עזבה את הארץ אז אולי ניתן לעשות ההפך-לקבל אותה בשדה התעופה מה אומרים?

urimz5

New member
אבל מסכנה היא תהיה אחרי טיסה ארוכה

למה שיהיה לה כוח אלינו? עדיף פשוט לקבוע איתה תאריך ולהיפגש כמו פעם שעברה..לא?

עעוונה [ :

שיר השבוע של מאיה- בלעדייך
שיר השבוע בכללי- Darin-If You Wanna המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- פפיייירה סלט נקניקיות :) בילוי השבוע שלי-בבית ! =\ תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-מרחק נגיעה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-מבחניים מעוולים [[: דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-המזג אוויר הרע הזה תכנונים לשבוע הקרוב-טיוווווווול שנתי
סקופ, במידה ויש לכם - אאיין :\ שאלת הבונוס-אתם לומדים בסופ"ש, או שאתם מקדישים אותו למנוחה? גם וגם . הרוב מנוחה
שיהיה לככולם שבת שלוום . שיהיה בהצלחה במבחנים ובהצלחה למאיה בחו"ל
אוהבת

nitzangro2

New member
עונהנהנה

שיר השבוע של מאיה-סיפור מכור.. הצלצול של הפון שלי אזז.. שיר השבוע בכללי-ליסאן של ביונסה המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-היום אכלתי בעיר בורקסס עם ביצהה בילוי השבוע שלי-היום... הלכתי מלאא.. אבל קניתי תיק של בילאבונג+2 טבעות.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-כל יום אני רואה הכול.. אבלל.. "מרחק נגיעה" דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-מממממממממממ..... שחזרתי אתמול ב12 הביתה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-עברתי השבוע 2 תאונות..\= תכנונים לשבוע הקרוב-ממממ אין תכנונים.. יהיה טוב.. חחח סקופ, במידה ויש לכם -ראיתי היום אישה עם זקן-אחד הדברים המפחידים שיש! שאלת הבונוס-אתם לומדים בסופ"ש, או שאתם מקדישים אותו למנוחה?מנוחההההההההה שבת שלוםם

עונה לסיכום השבועי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מאיה- "סיפור מכור" שיר השבוע בכללי-Listen המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-ספגטי עם שניצל זה הכי טעים בעולם!!! בילוי השבוע שלי-אמממ השבוע לא היה לי משהו מיוחד חוץ מקניון תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-השיר שלנו ומרחק נגיעה חחח גם לטלויזיה לא היה לי ממש זמן דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-אמממ סבתא של חברה טובהה שלי קיבלה התקף לב אבל עכשיו היא נמצאת במצב בהרבה יותר טוב....ברוך השם! דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שיעורי אנגלית בבצפר חחחח תכנונים לשבוע הקרוב-לעשות קניות לפולין,ללמוד ואולי להיפגש עם ניצוש הבובה שלייי סקופ, במידה ויש לכם - שאלת הבונוס-אתם לומדים בסופ"ש, או שאתם מקדישים אותו למנוחה? תלוי...לפעמים ככה ולפעמים ככה....אם אני יוצאת אני יוצאת ממש עד מאוחר ואם אני פתאום במוזה של לימודים אני יכולה ללמוד גם עד 4 בבוקר תלוי לפי המצב רוח חחח שיהיה לכולם שבת שלום וסוף שבוע רגוע ונעים!!!!!!!!!!!!! אוהבת אתכם המון המוןןן

למעלה