סיכום שבועי בפורום

../images/Emo41.gifסיכום שבועי בפורום../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

סדרה/ תוכנית אהובה של גיא-
איך השביתה למי שהיה-
משהו שעשה לכם תשבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם תשבוע-
מה קניתם השבוע?
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?
סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-
סכמו את השבוע ב-4 מילים-
תמונה השבוע שלכם- סוף שבוע נעים.. שבת שלום..

עונההה../images/Emo9.gif

סדרה/ תוכנית אהובה של גיא- משחק החיים איך השביתה למי שהיה- מעולההה משהו שעשה לכם תשבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כל יום עשה לי את השבוע.. כל יום משהו אחר =) משהו שהרס לכם תשבוע- לא היה כזה מה קניתם השבוע?חולצות ושרשרת.. ועצרתי בתכנת דלק בלילה שחוזרים מבילוי ועייפים אז ישר לקנות אייס קפה חח ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "סליחה אח שלי אני בתפקיד" או "טוב אחי" סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- תשוקת הנצים סכמו את השבוע ב-4 מילים- לא רוצה שהשבוע יגמררר תמונה השבוע שלכם- שבת שלום =)

orianush

New member
אני

סדרה/ תוכנית אהובה של גיא- החברה הטובים איך השביתה למי שהיה- נחמד משהו שעשה לכם תשבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם תשבוע- מה קניתם השבוע? לא זוכרת ציטוט\סקופ\משפט השבוע? סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- סטפ אפ סכמו את השבוע ב-4 מילים- יום רביעי היה כיף חחחח תמונה השבוע שלכם-

אניייייייי../images/Emo9.gif

סדרה/ תוכנית אהובה של גיא-משחק החיים אבל גם הח'ברה טובים איך השביתה למי שהיה-אחלה משהו שעשה לכם תשבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא יודעת משהו שהרס לכם תשבוע-גם לא יודעת מה קניתם השבוע?כלום לא יצא לי חח ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אין סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-הממ יש כמה סכמו את השבוע ב-4 מילים-אחלה סבבה בסדר יפה חחחחחחח תמונה השבוע שלכם- >>>>>>>> אבל יש עוד

למעלה