צוות הפורום
New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי - חובה לקרא ../images/Emo41.gif
לתאריכים 20-24/7.... אני מביא את הסיכום השבועי היום ולא מחר, כי מחר לא יהיה לי זמן מספיק...
בשבועיים האחרונים, חברי הפורום שמרו על הכלל שביקשנו אז, לא לערב נושאים בתוך נושאים, שאם גולש פותח הודעה על נושא מסויים לדון באותו נושא, ואם יש נושאים אחרים שרוצים לדון עליהם, לפתוח הודעות חדשות, אך בשבוע האחרון הבלבול חזר שוב והוכנס נושאים שלא קשורים להודעה הראשית שנפתחה, אנא הקפידו להמשיך כך, כמו שהיה בשבועיים האחרונים....
משבוע הבא ביום ראשון הקרוב, אנו פותחים במבצע בפורום, שבו יוכלו לזכות 2 זוכים בפרסים, על המבצע ועל הזוכים יפקחו אני ויויו, המבצע יקרא "גישור בין דתיים לחילונים", מטרת המבצע יהיה: לכתוב שיר או פרוזה או סתם קטע שעוסק בגישור בין חילונים ודתיים הקטע היפה ביותר יזכה בפרס וקטעים מוצלחים יצורפו למאמרי הפורום... המבצע יערך שבועיים, בהצלחה לכם לגבי הגולשים המצטיינים, אנו נפצה אותם גם בפרס חביב לאחר המבצע של הפורום, ללא מבצע מיוחד, אבל זה יהיה רק אותם גולשים שיוציינו מדי שבוע בעידכון השבועי...
לאחרונה קיבלתי כמה פניות מחברי הפורום, שברצונם לקיים מפגש פורום, לכן רצינו לשמוע מה דעתכם בנושא, האם אתם הייתם רוצים לעשות מפגש פורום?, אנא תשרשרו את תשובותיכם להודעה זו
הועלה דיון על ידי saar7650, האם הפלה מרצון זה נקרא רצח או לא?, והנושא נסגר, יש כאלו שהסכימו שזה נקרא רצח, ויש גולשים שהתנגדו לזה...
הועלה דיון על ידי lala897, האם אתם מאמינים במזלות,פרופילים, תחזיות וכו'?, והנושא נסגר....
הועלה דיון על ידי מתנדב, האם החרדים לא מעוניינים לעבוד?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי hakal, האם בשלושת השבועות מותר, לשמוע מוזיקה רגועה?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי toltolit, האם הדתיים צבועים בזה שהבנות הולכות עם שרוול קצר וחצאיות מעל הברך?, והנושא נסגר...
השרשור הארוך ביותר לשבוע זה הועלה על ידי מתנדב
גולשים מצטיינים לשבוע זה
המלאכית19
lala897
גוססי2
פלסטיק
א ו ר בת
saar7650
Knight of Darkness
לתאריכים 20-24/7.... אני מביא את הסיכום השבועי היום ולא מחר, כי מחר לא יהיה לי זמן מספיק...