סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo180.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?שיהיה לי את הכוח מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?KNOB-DONT TELL ME תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סרט-הסודות
בילוי השבוע שלכם?ממ בהופעה שהייתה לילדים בפנימייה שאני לומדת שם ושהלכתי ל"הסודות" סוף סוף:) סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?פלוריסיינטה/האלופה סקופ השבוע שלכם?בת דודה שלי ילדה בת היום
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ממ כמה דברים:S משהו שהרס לכם את השבוע-^^ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיעבור
מסר לאומה-תאמינו לי,אל תאמינו לאפאחד.. ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהקומונה..לכולם

d miss d

New member
צ'ה צ'ה צ'ה :0 :X

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)? לא יצא לי לשמוע מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)? חן אהרוני-מגדלור, סיי לה וי-מתי תביני תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>נייט עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נייט בילוי השבוע שלכם? ים ים ים ושוב ים סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? האלופה סקופ השבוע שלכם? עוד מעט צבא
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שומדבר משהו שהרס לכם את השבוע-שומדבר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אילת מסר לאומה- לא לוותר על הרצונות שלכם ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לעצמי :(

Wolfox

New member
:) עונה!

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)? שיהיה לי את הכוח מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)? שלווה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט- תפוס אותי אם תוכל בילוי השבוע שלכם? עם חברות מחו"ל!! סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? אממ... heros סקופ השבוע שלכם? בת דודה שלי בהריון חחחחח דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- צבא, משפט.. חחח משהו שהרס לכם את השבוע- המפקדת שלי~!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- תגלית.. (מחר!) מסר לאומה- אני אומן, החיים הם יצירת אומנות שלי.

../images/Emo210.gifבאיחור גדול, אבל הנה../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)
שיהיה לי את הכח מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)
השיר פתיחה של הסדרה האנה מונטנה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין לי כח לעבור לחלון הגדול
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
אמ... יםם..!! בילוי השבוע שלכם
^^ ביום שבת... היה קצת בלאגן עם שניים שישבו דיי קרוב אלינו אבל אם מתעלמים, היה סבבה... סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם
החיים על פי זאק וקודי.. סקופ השבוע שלכם
לא חושבת שיש
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו
הבלאגן של השניים בים, קצת הרסו לי... משהו שהרס לכם את השבוע
אמ... אין.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
יום שבת יומולדת
מסר לאומה
חסר לכם שתשכחו את היומולדת שלי
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. מעינע שלי... אני אוהבת אותך

למעלה