סיכום שבועי.

../images/Emo41.gif סיכום שבועי. ../images/Emo192.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע: מדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ שבת שלום, שבוע טוב.

מסכמת! :]

השבוע הזה טס לי! שיר השבוע של דה יוזד: Bulimic אפרופו בולימיק, מה עם החוליה החלשה?
The bird and the worm Maybe memories Smother me (Demo) On my own Blue and yellow שיר השבוע בכללי: Sweet child o mine של גאנז
Hearts burst into fire Forever and always Seven days Tears don't fall Say goodnight בקיצור, בולט
וכל האלבום Rocks של אירוסמית' להקת השבוע: בולט אירוסמית' וגאנז
אלבום השבוע: BFMV - Scream AIM Fire Aerosmith - Rocks קליפ/סרטון של השבוע: Blue and yellow ההופעה מBERTH תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנוטמייה של גריי מספרים
הדוגמנית הכי חכמה ביותר
חורשת על MTV2
מה אני אראה בטלוויזיה אחרי שיסגרו אותו?
משהו טוב/רע שקרה השבוע: רע - התאונה של אדיר ז"ל בינוני - 90 בגאוגרפיה טוב - אנחנו עשרה חודשים!
תכנונים לשבוע הבא: יום ראשון מוסד! (כן, אני מ'הקשוחים' שהולכים לשם) ציטוט השבוע: She's got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories Where everything Was as fresh as the bright blue sky Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I'd stare too long I'd probably break down and cry
מתנגן בראש / בפלייליסט: The used - Pieces Mended תמונת השבוע: ~מחפשת~ ~מוצאת~ אני קטנה!

Rose131

New member
.................

שיר השבוע של דה יוזד: PT נראה לי.
שיר השבוע בכללי: המ. המממ.. אנערף. Fashion statement אולי.
להקת השבוע: MCR?
אלבום השבוע: אין ממש..
קליפ/סרטון של השבוע: 9 in the afternoon?
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הממ. דרקולה? לא, הנס ממילאנו
משהו טוב/רע שקרה השבוע: אמ. סתם היה כזה שבוע לא משהו.
תכנונים לשבוע הבא:אזרחות+לשון עד יום שישי. ביום שישי לצאת כדי להוציא את כל האיכסה מכל הלמידה הזאת.
ציטוט השבוע: הממ..
מתנגן בראש / בפלייליסט: Bring Me To Life
תמונת השבוע: איןליכוח. וואי, אני חייבת לציין שזו הפעם הראשונה זה שנתיים+- שאני משתמשת במדגישומטיק. זה מיותר נורא.

מסכמת וזה. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע בכללי: בולט- הנד אוף בלאד.
להקת השבוע: בולט!
אלבום השבוע: אין אחד ששמעתי במלואו~
קליפ/סרטון של השבוע: http://youtube.com/watch?v=crFPvkubN30 איך אהבתי אותם.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- זומזום. סרט- שעת שיא. ^^
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- אחי חזר מחו''ל, הייתי אצל אחי [השני חח] בדירה שלו וראינו סרט ואכלנו פיצה והיה כזה כיף. ^^ רע- נמ, לא יודעת. ><
תכנונים לשבוע הבא: אין לי מושג.
ציטוט השבוע: מישהו ברדיו רוק "שים משהו אימו למה אני בדיכאון" XD ועוד בדיחה אחת מהרדיו: השטן בא לבית של איש אחד לקחת את הנשמה שלו, אז השטן דופק בדלת והאיש פותח ושואל מה השטן רוצה, והשטן עונה לו "באתי לקחת את הנשמה שלך", אז האיש צועק לאשתו "נשמה בואי, באו לקחת אותך"
מתנגן בראש / בפלייליסט: Destroy The Runner - On Falling Leaf
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה :)

שיר השבוע של דה יוזד: בלו&ילו שיר השבוע בכללי: scared של tdg להקת השבוע: tdg אלבום השבוע: tdg קליפ/סרטון של השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הסרט 21 :) משהו טוב/רע שקרה השבוע: בגרות בפיזיקה על הפנים S: תכנונים לשבוע הבא: יומולדת!!!! D: ובגרות בספרות. ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: אין. אבל אם הייתי מפעילה זה בטח היה tdg :) תמונת השבוע: אין

חג שמח:)../images/Emo173.gif

שיר השבוע של דה יוזד: hard to say buried myself alive pretty handsome awkward
שיר השבוע בכללי: crank dat calvary boy - i set my friends on fire billie jean - david cook <3 mono - courtney love doll parts - hole down in a hole - alice in chains risque - cute is what we aim for
להקת השבוע: הול
אלבום השבוע: stadium arcadium :)
קליפ/סרטון של השבוע: לאדעת, כמה של רד הוט
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דרים גירלז
משהו טוב/רע שקרה השבוע: מגישים אותי על 100 במתמטיקהD:
תכנונים לשבוע הבא: אולי אולי ת"א... ולמצוא עבודה |חלב ציטוט השבוע: "someone called the radio and said david cook is dead!" "must be an archuleta fan.."
מתנגן בראש / בפלייליסט: sweet talk 101 - cute is what we aim for |חלבו| תמונת השבוע: נמלטיםXD >

עונה

שיר השבוע של דה יוזד: Pretty Handsome Awkward שיר השבוע בכללי: My Chemical Romance - Jack The Ripper להקת השבוע: MCR אלבום השבוע: City Of Evil - Avenged Sevenfold קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חשופים משהו טוב/רע שקרה השבוע: אין
תכנונים לשבוע הבא: כלום
ציטוט השבוע: אני מדברת עם אלמוג בפלא ואלמוג אומרת:"התחתון נכנס לי לתחת הא..הוא אמור להיות שם.." חחהחהחהחה מתנגן בראש / בפלייליסט: אלמוג ,חופרת לי בשכל
חהחהחהחהחהחה תמונת השבוע: אלמוג חהנחהחהחהחהחה

למעלה