סיכום שבועי

1mayush

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo202.gif

שיר השבוע שלכם של גילת -
שיר השבוע שלכם (לא של גילת) -
בילוי השבוע שלכם -
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם -
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) -
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו -
משהו שהרס לכם את השבוע -
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא -
מאכל השבוע -
משפט השבוע שלכם -

חנוש124

New member
עונה

שיר השבוע שלכם של גילת -לשקר לעצמי שיר השבוע שלכם (לא של גילת) -ככה זה -מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם -חינה של בת דודה שלי (28.5.08) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם -כוכב נולד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) - משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא -חתונה של בת דודה שלי (5.6.08) מאכל השבוע - פיצה

גם אני עונה....

שיר השבוע שלכם של גילת - "שוב" שיר השבוע שלכם (לא של גילת) - "שיר של יום חולין"- זהבית פסי ומאור פיניה [מתה על הביצוע הזה] בילוי השבוע שלכם - ים. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - עקרות בית נואשות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - המממ.... לא שמעתי רדיו בזמן האחרון.... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) - יש מלא תמונות כאלו... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - הפגישה עם מורן, ממליצה לכולם להכיר את הנשמה המדהימה הזאת. משהו שהרס לכם את השבוע - שמעתי לכלוכים על חברה טובה ואני שונאת רכילויות ואנשים רעים...עצוב. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - להיפגש עם אחותי הקטנה שאיזה חודש לא ראיתי... מאכל השבוע - חצילים מטוגנים. מתה על זה!!! משפט השבוע שלכם - מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך [הכי חשוב בעולם!].

moranosh7

New member
עונה..!

שיר השבוע שלכם של גילת - לשקר לעצמי שיר השבוע שלכם (לא של גילת) - שוברת שתיקה- מאיה בוסקילה בילוי השבוע שלכם - השקה של פאנקייר. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - סקס והעיר הגדולה (הסדרה) את הסרט לבינתיים לא ראיתי. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אמממ לא יצא לי. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) - אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - היומולדת של גילתי, והפגישה עם אריאלה הדודה החדשה והמדהימה שלי!! משהו שהרס לכם את השבוע - אבא לא הרגיש טוב. אבל עכשיו הרבה יותר טוב. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - נוסעת עם אחיין שלי לטיול שנתי. מאכל השבוע - שקשוקה חריפה חריפה, יאמי!!! משפט השבוע שלכם - "קשר בלי אהבה זה כמו גוף ללא נשמה"

1mayush

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם של גילת - "מתי כבר תלמד לאהוב" שיר השבוע שלכם (לא של גילת) - "מוניות" - דנה לפידות בילוי השבוע שלכם - מסיבת הפתעה לחברה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - אין משהו מיוחד, כרגיל. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - Moshow \ רדיוס 100FM תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) - קרדיט לחן
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - תשמעו מוזיקה כל הזמן, זה פשוט כיף
משהו שהרס לכם את השבוע - מבחנים, כמובן
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - ש5 המבחנים שיש לי בו יעברו בשלום
מאכל השבוע - אין מיוחד

CuteRic

New member
עונה[=

שיר השבוע שלכם של גילת - ממריאים. שיר השבוע שלכם (לא של גילת) - הממ.. Tokyo Drift בילוי השבוע שלכם - היםםD: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - הממ.. ילדות רעות (Mean Girls) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - להופעה של גילתיD: (זה לא בשבוע הבא, אבל אני מחכה לזהה!) מאכל השבוע - הממ.. ספגתי שאמא שלי הכינהS:

oOosapiroOo

New member
עונההה:]]

שיר השבוע שלכם של גילת -מתי כבר תלמד לאהוב שיר השבוע שלכם (לא של גילת) -תסתכלי עליינו-דניאל בן חיים בילוי השבוע שלכם -איין משהו מיוחד.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם -הכוכבים של שלומי אם ככה קוראים לו חח זה הסרט היחידי שראיתי השבועו ועוד בבית ספר תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אין לי מושג איך קוראים לה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו -להוציא את העצבים על מורותתתת זה הכי כייף בעולםם וואי מה עשיתי להם היוםםD= משהו שהרס לכם את השבוע -כלום לא הרסס!!:]] משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא -אממ איןן חח מאכל השבוע - כל מה שאכלתי השבוע חחחחחח משפט השבוע שלכם -אין..

עווווווווווווווווווווווונה

שיר השבוע שלכם של גילת -לא שמעתי שיר השבוע שלכם (לא של גילת) -מודה השיר של קרולינה -סיקרט קומבינישן הזמרת מיוון באירווזיון של השנה היתה מדהימה חבל לא זכתה בילוי השבוע שלכם -לא בילתי:( הייתי בחזרות למופע בחוג תאטרון והיה כיף סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם -לא ראיתי מזמן אין לי:( תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו -התחלתי לקרוא את הספר הסוד מקווה שיהיה לי שינוי מזה ואני רוצה להמליץ לכם לאכול AIRביס כל כך טעים:) בעיקר השקית האדומה משהו שהרס לכם את השבוע -שהיה לי רע משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - עוד חזרות למופע בחוג תאטרון:) מאכל השבוע - פנקייק עם שקולד יייייאמייייייייי משפט השבוע שלכם - המחשבות שלכם הופכות לדברים-מתוך הספר-הסוד

למעלה