סיכום שבועי:

just adiki

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי:../images/Emo41.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סופ"ש נעים

just adiki

New member
אני עונה:

סרט השבוע:אין
לא ראיתי. תוכנית השבוע:"חברים"
שיר השבוע:my imortal דבר טוב שקרה השבוע:קצת חופש
דבר פחות טוב שקרה השבוע:הזכרה לאבא שלי
ציטוט השבוע:יש הרבה אממ.. [בכל פורום אני כותבת משהו אחר
] "אז מה מעין? כבר הורדת אצל שי כפכפים?" תמונת השבוע:

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: צעקה2 תוכנית השבוע: חברים שיר השבוע: את היחידה שלי דבר טוב שקרה השבוע: שביתה, בילויים וזה..
דבר פחות טוב שקרה השבוע: המחשב
ציטוט השבוע: "הדשא של השכן תמיד טוב יותר"
חברה שלי המלכה
תמונת השבוע:

עונה ^_^

סרט השבוע: -- תוכנית השבוע: חברים, סיינפלד שיר השבוע: שירים של ניקלבאק דבר טוב שקרה השבוע: קניתי גיטרהההההההה ^______________^ דבר פחות טוב שקרה השבוע: -- ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע: --

RayoDeLuz

New member
ארגג אני חולה..../images/Emo10.gif

סרט השבוע: לא ראיתי..
תוכנית השבוע: הרקיע השביעי
שיר השבוע: From the bottom of my broken heart\Britney Spears דבר טוב שקרה השבוע: התקבלתי לעבודה!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אני חולה..
ציטוט השבוע:
Joey: What are you doin'? Rachel: Moving a chair, so I can have a place to sit? Joey: No, no, Rosita, does not move. Rachel: As in, what...? Joey: As in, Rosita does not move! Rachel: Why not?! Joey: 'Cause she is in the equal distance from the kitchen to the bathroom and she is at the perfect angle so that no glare is comin' off Stevie... Rachel: Stevie the TV? Joey: Is there a problem?!​
תמונת השבוע:אין...

RayoDeLuz

New member
אה וסתם משהו מעניין..

כמה שההורוסקופ שלי צודק

הדגש| Wellness: 7%​
Intellect: 58% Love: 27% Emotions: 97% Intuition: 29% Creativity: 100% Work: 87% Money: 39%

linoy7

New member
תרגישי טוב!../images/Emo24.gif רוזיטה../images/Emo99.gif סטיבי../images/Emo99.gif

danduni

New member
תהיי בריאה! ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif לאיזו עבודה התקבלת?

.

RayoDeLuz

New member
תודה!

אני עובדת בחברה שנקראת Tim Horton's שזה בית קפה כזה ומאפייה... ^^

sapiri5

New member
ממממ נשמע טעייםם../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif חחח../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

למעלה