סיכום שבועי

LightbuIb sun

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

אני יודע שהוא באיחור, ועל זה קבלו התנצלותי, אבל אני מאמין שהוא עדיין רלוונטי, אז הנה זה...(אנו בהמוניכם גם אם עבר הסופ"ש :p) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: משהו שטיפה הרס לי את השבוע: היום שהיה הכי טוב בשבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: אמן השבוע: שיר השבוע: קניית השבוע: יציאת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: בן אדם שממש רוצים לפגוש השבוע: איך היה השבוע? חגגתם פעם סילבסטר? אם כן..איך חגגתם? ואם לא... הייתם רוצים לחגוג? חוגגים השנה? איך? אתם יודעים מה הפירוש של סילבסטר? ידעתם שהוא שנא יהודים? ושזה חג נוצרי? אתם באים יום אחרי לבצפר/עבודה ? סופשבוע נעים !

Ma†an

New member
בוקר אור

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ממ, שתי הולנדיות שאפות נמצאות בביתי לסופ"ש משהו שטיפה הרס לי את השבוע: קשה לי לחשוב על דבר כזה לשם שינוי חוץ משעות האפס כל יום היום שהיה הכי טוב בשבוע: שישי ציטוט השבוע: "הציטוט הצה"לי אומר שקשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים, על כך הוסיף הרבי י' מלכה: מלוח יש רק בביצה" תמונת השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: שירי אמן השבוע: Telefon Tel Aviv, הרכב אלקטרוני משובח שיר השבוע: TTA - What It was Will Never Again קניית השבוע: מתכנן לקנות את האלבום של איטליז... יציאת השבוע: o.0 תכנונים לשבוע הבא: ללכת לסטנדאפ ולצאת אחר כך (סילבסטר) בן אדם שממש רוצים לפגוש השבוע: חברים, אני מניח איך היה השבוע? נהדר! חגגתם פעם סילבסטר? בערך אם כן..איך חגגתם? לשתות פה ושם זה לא רע ואם לא... הייתם רוצים לחגוג? חוגגים השנה? יש סיבה למסיבה. איך? הנ"ל אתם יודעים מה הפירוש של סילבסטר? סילבסטר הראשון= אפיפיור ידעתם שהוא שנא יהודים? זו פרופגנדה שקרית באינטרנט אחי... ושזה חג נוצרי? אתם באים יום אחרי לבצפר/עבודה ? לא! סופשבוע נעים !

handlessman

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ההורים של חבר שלי חודש בחו"ל אז חוגגים אצלו בבית כל שישי משהו שטיפה הרס לי את השבוע: שאסור היה לי לשתות אתמול בגלל תרופה...
היום שהיה הכי טוב בשבוע: אתמול-היום ציטוט השבוע: "דבריו של אדם שיכור הן מחשבותיו של אדם פיקח" תמונת השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: יואב אמן השבוע: Madboojah Project שיר השבוע: Madboojah Project - Fuego קניית השבוע: Madboojah Project - Madboojah Project... חחח המדבוחה משתלטת על העולם יציאת השבוע: "כגודל האף כגודל הזין" תכנונים לשבוע הבא: לבנות בשבט את התורן שתכננתי... בן אדם שממש רוצים לפגוש השבוע: אין... איך היה השבוע? טוב+ חגגתם פעם סילבסטר? כן אם כן..איך חגגתם? סתם, מסיבה... ואם לא... הייתם רוצים לחגוג? ^^^ חוגגים השנה? כן, זה גם נופל על יומולדת של ידידה שלי איך? ^^^ אתם יודעים מה הפירוש של סילבסטר? איזה אחד שעשה טבח במלא יהודים ידעתם שהוא שנא יהודים? כן, לפני שקראתי את זה ושזה חג נוצרי? די, באמת??? אתם באים יום אחרי לבצפר/עבודה ? לא יודע אם לבצפר, אבל יש לי תור לרופאה על הבוקר...

handlessman

New member
אה ותמונה...

משהו שהכנתי שקשור לתחביב של החתולה שלי... נראה מי לא הבין את הבדיחה!!! >>>>>>>>

Musedol

New member
זה כמו בפירס' וקעקועים.

ma answers הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אין משהו מיוחד משהו שטיפה הרס לי את השבוע: אני חולה היום שהיה הכי טוב בשבוע: רביעי ציטוט השבוע: "ליהודים היה ריח של סבון" -"רגע, ולסבון היה ריח של יהודים?!!" תמונת השבוע: ממ.. אין בן אדם שעשה לי את השבוע: אין אחד כזה :( אמן השבוע: אריק ברמן שיר השבוע: לא משהו ספציפי. בטח ג'ים קלאס הירוס קניית השבוע: כרטיס לסרט? יציאת השבוע: היום, סרט תכנונים לשבוע הבא: להחלים, שהמורה להיסטוריה מורחב תלד כבר!!!
בן אדם שממש רוצים לפגוש השבוע: יש כמה. איך היה השבוע? סביר - חגגתם פעם סילבסטר? לא באמת אם כן..איך חגגתם? אני וחברות עשינו ערב מרמור בנות ושיחקנו מונופול ואם לא... הייתם רוצים לחגוג? עם פרינס צ'ארמינג, ונשיקה בחצות חוגגים השנה? לא שידוע לי איך? אתם יודעים מה הפירוש של סילבסטר? כן ידעתם שהוא שנא יהודים? מי לא שונא יהודים ושזה חג נוצרי? בע אתם באים יום אחרי לבצפר/עבודה ? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

handlessman

New member
זה אתר שמדגיש לך...

אתה שם שם את מה שאתה רוצה להדגיש והוא שם לך על כל שורה הדגש ו-סדגש שלא תצטרך לעשות את זה בעצמך אחד אחד. והוא מוסיף אוטומטית את ה"הודגש באמצעות מדגישומטיק", קרדיט... הנה: http://213.8.106.62/on/mo/

guttmann

New member
אין שום דבר נגד אוטומציה אבל..

שים לב שגם דברים שנועדו לעזור לנו נהיים אוטומטיים.. (זה בערך כמו שעכשיו ימציאו משהו שיכוון בשבילך את ההגה, אבל עדיין ישאירו את ההגה ככה שתוכל להיתערב מתי שתרצה...) ניראה לי שצריך להיות גבול לתלות של אדם במחשב.. זה מסוג המחשבותץ שעולות לי מאז שקראתי את 1984. אחלה ספר.

LightbuIb sun

New member
עונה

*מצטער שכתבתי במקור "אנו בהמוניכם!" התכוונתי "ענו בהמוניכם!" , בחיים לו אסיתי שגיעוט חטיב, מוזר.... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: 98 במגן באנגלית- שאלון F משהו שטיפה הרס לי את השבוע: המון לימודים, כאבי ראש, עייפות היום שהיה הכי טוב בשבוע: לא ברור, שבוע נחמד ציטוט השבוע: "No, your a fattie" תמונת השבוע: אה בן אדם שעשה לי את השבוע: ביג'אוי אמן השבוע: שייגעצ שיר השבוע: שחק את המשחק קניית השבוע: אין . אני לא קונה דברים יציאת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: לימודים בן אדם שממש רוצים לפגוש השבוע: איך היה השבוע? בסדר, מעייף חגגתם פעם סילבסטר? סתם יצאתי אם כן..איך חגגתם? סתם יצאתי ואם לא... הייתם רוצים לחגוג? חוגגים השנה? לא איך? אתם יודעים מה הפירוש של סילבסטר? לא ידעתם שהוא שנא יהודים? הוא לא בודד ושזה חג נוצרי? אה-הא אתם באים יום אחרי לבצפר/עבודה ? כן סופשבוע נעים !

Benn Is Kane

New member
עונה.

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום חמישי הגיע, ואיתו יומיים של מנוחה. משהו שטיפה הרס לי את השבוע: בארסה הפסידה לריאל בשבת... היום שהיה הכי טוב בשבוע: חמישי-שבת. קשה להחליט. ציטוט השבוע: "אתה שיכור כי אתה עושה את זה, אבל אתה לא כי הצלחת" תמונת השבוע:... בן אדם שעשה לי את השבוע: אההה... עודד (חבר) אמן השבוע: ג'נסיס שיר השבוע: Inside של הלהקה שלי. קניית השבוע: חצי ליטר מרפיס נחשב? יציאת השבוע: הכוונה ליציאה מהבית, או יציאה מצחיקה כל שהיא? אני אענה על שתי האופציות... יציאה מהבית: יום שישי לפאב האליס 0הקבוע) בחיפה. הגענו ב-10, הלכנו ב-5 וחצי, היה מצחיק מאוד. יציאה מצחיקה: "כן כן, את יכולה לצאת מפה בבושת פנים. ואל תחזרי לפה, אין לך מה לחפש פה!" (אני צועק על מישהי מהעבודה שלי וגורם לשאר החבר'ה בחדר ליפול על הרצפה) תכנונים לשבוע הבא: עבודה, עבודה ועוד קצת עבודה. בן אדם שממש רוצים לפגוש השבוע: אהההה... אין מישהו ספציפי. איך היה השבוע? סבבה.. חגגתם פעם סילבסטר? אמממ.. הייתי ב-NYC באותו יום, אבל לא ממש חגגתי את זה. אם כן..איך חגגתם? לא ממש חגגנו, פשוט היינו שם ברחוב ושיחקנו פוקר על הרצפה. ואם לא... הייתם רוצים לחגוג? לא. חוגגים השנה? סביר להניח שאני אצא לפאב, אבל רק בגלל שזה ביום שני, יום שאני הולך באופן קבוע לפאב עם החברים. איך? ^^^ אתם יודעים מה הפירוש של סילבסטר? כן, האפיפיור שמת לפני איזה 1700 שנה. ידעתם שהוא שנא יהודים? כן, אבל חוגגים את המוות שלו, אז אני לא רואה בעיה עם זה. ושזה חג נוצרי? כן כן... אתם באים יום אחרי לבצפר/עבודה ? כן, ברור.

עדן גפן

New member
לה לה לה ../images/Emo190.gif|פיס|

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אמ, הוא. משהו שטיפה הרס לי את השבוע: אמ הוא אחר חח היום שהיה הכי טוב בשבוע: אמ היום? ציטוט השבוע: "אפנדולהההה" תמונת השבוע:
בן אדם שעשה לי את השבוע: הוא:] אמן השבוע: אביב, הביטלס, ליאונרד כהן שיר השבוע: Norwegian Wood של הביטלס קניית השבוע: אמ לא יודעת יציאת השבוע: אמ שחף? תכנונים לשבוע הבא: איתו:] בן אדם שממש רוצים לפגוש השבוע: אמ, הוא איך היה השבוע? סבבה למדי חגגתם פעם סילבסטר? כן אם כן..איך חגגתם? כלמיני ואם לא... הייתם רוצים לחגוג? חוגגים השנה? כבר חגגתי:| איך? מסיבה אצל שחויה אתם יודעים מה הפירוש של סילבסטר? כן ידעתם שהוא שנא יהודים? כן ושזה חג נוצרי? כן אתם באים יום אחרי לבצפר/עבודה ? לא

למעלה