סיכום שבועי:

רוני13

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי:../images/Emo41.gif

החלטתי בהקרצהשל רגע לפתוח את השרשור הזה... יאללה ספרו כל מה שעבר עליכם השבוע ואתם מרגישים צורך לספר

רוני13

New member
אני אתחיל...

מפגשי השבוע:(
) המפגש הראשון השבוע היה עם בני קצובר-שיחה מדהימה ומרתקת על כל תחילת היישוב היהודי בחברון. הוא לא כ"כ הספיק לדבר איתנו על השומרון-חבל. המפגש השני השבוע מנכ"ל אלביט מערכות-פיספסתי אותו כי אמרו לנו שעה אחת אחרי השיחה
המפגש השלישי שהתקיים היום היה עם דורון שפר,כל הישיבה הייתה והיה נחמד
לקראת הסוף אפילו שרנו טיפה ודורון עצמו שר וניגן ניגון...(צילמתי בפלאפון,אולי אני אעלה את זה איכשהו לכאן). חוצמזה אתמול שוחרר המיקוד הראשון של חיי! חחח כולי התרגשתי-היום גיליתי שכל מה שלמדתי להיסטוריה בשנתיים האחרונות פשוט נמחק כלא היה כי הוא לא יהיה בבגרות
(לא נורא למדנו קצת היסטוריה בשביל ידע...אבל עכשיו נשאר לנו להשאיר את שאר החומר
) הורידו לנו בלשון את כל החומר הקשה והרבהח ומר שלא למדנו-אז זה חביב. בבקיאות בתנ"ך זה לא כ"כ משמעותי-הורידו לנו את הש.ב של היום
ובמת' הורידו למזלי את המעגל באנליטית(בינתיים זה מה שידוע לי)-לא ידעתי כלום

אם..

אתמול עשיתי מצווה בדרכי הבייתה מצאתי נרתיק שבוא טמון מכשיר סלולורי , ידעתי שבקרוב מישהו יתקשר ויבקש את המכשיר שלו, אכן כך קרה, התקשרה, אמרתי שאביא לה את זה עד לתחנה המרכזית וכך עשיתי, הגעתי הם מאוד שמחו, ואפילו קבילתי 50 שקלים חדשים כאות תודה. וגם כן קיבלנו מיקוד לא טוב בהיסטוריה, מיקוד טוב במתמטיקה וטורקית. .

M e g g i

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ביום שבת קידוש גדול אחרי התפילה עם כל המשפחה והחבר'ה מהמושב..
יום שני היה מלא בהכנות לבר מצווה של אח שלי. הכנתי מצגת מ-ה-מ-מ-ת!
ביום שלישי הייתה הבר מצווה.
ביום רביעי ביליתי כל היום עם חבר שלי
ביום חמישי פתחתי חשבון בנק, קניתי ציוד לגיוס, הייתי במפגש פורום, נסעתי למקום בו אני עושה את המסיבת גיוס ואח"כ עשיתי סיבוב פאבים [עד שהתיישבנו איפשהו] עם חברים..
היום.. עוד נראה...

M e g g i

New member
אני לא בדיוק יודעת ולכן, מעדיפה שלא..

במיוחד לא על גבי האינטרנט... מה עם הסיכום השבועי שלך?

מידע חסוי או לא

גם אני הולך למודיעין, אז כנראה הצבא חושב שאני אדם מתאים להבטיח בו סודות

THEAX

New member
נכון, יש לנו חיים..

לא כולנו נרשמנו לפני שנתיים כמוך..

אני מאוד מעריך את זה

שביום שבו אתה מצטרף, אתה כבר מומחה באופן שבו הפורום עובד. לרוב האנשים לוקח המון זמן להבין איך השירשורים, הסמיילים וההדגשות עובדים. אבל אתה כנראה גאון, על היום הראשון שלך אתה כבר שולט בהכל.

M e g g i

New member
אגב, כולכם מוזמנים למסיבת גיוס שלי!

פרטים נוספים במסרים..

למעלה