סיכום שבועי

../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

אז מה היה לנו השבוע?
השרשור המעולה של סהר על סיפור בהמשכים
השרשור המשגע של סתיו שבו היא הביאה לנו כל מיני עובדות מעניינות על הקליפ החדש של 30, A beautiful lie
החדשות שלנו: עדי,מור ועוד אחת בכינוי evaa שלא רשמה את שמה, תהנו לכן כאן
שנה לטים בלהקה!
כתבה חדשה של 30 בקראנג, על הקליפ ABL, ופוסטר. שיניתי קצת את הסיכום השבועי, שיהיה יותר הגיוני, כי מה זה "התמונה שתעשה לכם את השבוע?" השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

chen krispin

New member
אוקי....

השבוע שהיה: זה היה אחד השבועות הנורמליים ביותר מזה זמן רב. שיר השבוע של 30:R-Evolve שיר השבוע:plain White T's - Hate להקת השבוע:plain White T's אלבום השבוע:
מאכל השבוע: ממתקים
משהו טוב שקרה השבוע: התחרות שהייתה בטיול משהו רע שקרה השבוע: השינה באוהלים שהיו בטיול ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "חחחח אמא שלך עם השלט, עם הלימון חחחחחחחח
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
התמונה שעשתה לכם את השבוע: -> השבוע שיבוא: אני מקווה שהוא יהיה הרבה פחות גרוע מכל השאר שהיו בתקופה האחרונה משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יומהולדת משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיהיה מבחן במת' ואני יכשל

שבת שלום לכולם.

שיר השבוע של 30: בודהה פור מארי שיר השבוע: I'm The Man- Anthrax להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: --- מאכל השבוע: פסטה משהו טוב שקרה השבוע: 100 בגיאומטריה, כמה שיעורים חופשיים משהו רע שקרה השבוע: לא זכור לי שקרה משהו רע ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "פיקאאאצ'ו" (בקול שלו) אתר השבוע: --- ספר/סרט/סדרת השבוע: בניחוש חוקר התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ההורים שלי חוזרים מחו"ל משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): חח כן, זה יותר הגיוני..אמ..כלום, האמת.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo221.gif

שיר השבוע של 30: the story שיר השבוע: כל השירים של A7X bloc party - flux fightstar - floods להקת השבוע: A7X אלבום השבוע: A7X מאכל השבוע: --- משהו טוב שקרה השבוע:
בלייק משהו רע שקרה השבוע: --- ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "Straight from the ghetto packing wood like Geppetto aint gonna bathe till I look like Jared Leto" אתר השבוע: יוטיוב/תפוז ספר/סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי ואמריקן איידל התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: בלייק
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): ---

מסכמת.

השבוע שהיה: סוף סוף שבוע עם מעט ריגושים. שיר השבוע של 30: was it a dream. שיר השבוע: muse - starlight להקת השבוע: avenged sevenfold אלבום השבוע: Amorphis - Elegy, Eclipse. מאכל השבוע: נודלס. והעוגת יומולדת המושלמת אש מגיל 6 שלי. משהו טוב שקרה השבוע: התחברתי מאוד מאוד לאדם מאוד מאוד נחמד. מאוד. והסתפרתי. משהו רע שקרה השבוע: סתם אני שונאת אנשים. והסתפרתי. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אני: "אתם עושים הדפסות על תחתונים?" -המוכר: "לא, המחשב שלנו דתי." אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: she's the man. לא יודעת למה, השטחיות מצחיקה אותי. התמונה שעשתה לכם את השבוע: אני כלכך אוהבת הומור רדוד. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מחר יומולדת לי, מחרתיים לשאנון. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: זבל של יומולדת? XD. שבוע טוב אהוביי 3>.

my reflection

New member
של"ח.מי המציא את השיעור הלא חשוב הזה?

שיר השבוע של 30:Echelon שיר השבוע:Deer dance-System Of A Down להקת השבוע:System Of A Down.כ"כ. אלבום השבוע:Toxicity-SOAD מאכל השבוע:בצל,הו יא. משהו טוב שקרה השבוע:הצליח לי בכימיה ובמתמטיקה... משהו רע שקרה השבוע: לא הרגשתי טוב כול השבוע ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"אתה עושה את עצמך או ששברת באמת את הרגל?" ידיד שלי אומר לילד ואז עושה לו שקמח.(כי לילד באמת היה שבר ברגל,זה היה משעשע חהחה) אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע:אוטובוס הקסמים.דאמ
התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לקנות עדשות,ציונים טובים(
),למצוא תחפושות משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):אכן הגיוני יותר ו....שאני אכשל במתמ' וארד הקבצה.

אמג, אוטובוס הקסמים! ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

איזו נוסטלגיה.
ממש אהבתי את זה פעם. D: עכשיו זה משעמם. |חושש|

אני אני אני אני אנייייייייייייי. ../images/Emo223.gif

|סותמת|
שיר השבוע של 30: Capricorn !!!
The Mission End OfThe Beginning
שיר השבוע: אממ, April Sixth - Dear Angel
Avenged Sevenfold - A little piece of heaven Children Of Bodon - In Your Face Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire [אמאלה, מתי התחלתי לשמוע את כל המטאל הזה?
] The Blackout - It's High Tide Baby , איאן
Saosin - Follow and feel
להקת השבוע: 30STM.
אלבום השבוע: 30STM - 30STM Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold
מאכל השבוע: בגט.
משהו טוב שקרה השבוע: נמנמ, מבחן בתנ''ך שהלך לי די טוב.
משהו רע שקרה השבוע: מבחן בטמטומטיקה.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: וואי, לא זוכרת כלום.
אתר השבוע: יוטוב.
ספר/סרט/סדרת השבוע: סדרה - הפיג'מות!
|מכורהגאה|
התמונה שעשתה לכם את השבוע:
מדינה לייק, כפרעליהם.
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אממ, כלום. X:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מבחנים וזה.

3shsh3

New member
יאאלה תורי...

אז מה היה לי השבוע.. שיר השבוע של 30: Edge Of The Earth שיר השבוע: שבתות וחגים.. פשוט בגלל רן.. חחח להקת השבוע: נו באמת... זה תמיד יהיה 30... אלבום השבוע: אין משהו ספציפי.. מאכל השבוע: יותר מדי שוקולד.. מאפינס ממש טוב! (ומשמין) משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף דיברתי עם מישהו שנדלקתי עליו בצבא...(הוא פשוט דומה כל כך לג'ארד.. מפחיד..) משהו רע שקרה השבוע: שאני חושבת על זה.. לא קרה משהו רע השבוע.. איזה כיף... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "תיהיה אופטימי, חייך אל העולם והוא יחייך אליך..." משפט כזה לשמוע מימני זה נדיר.. חחחחח אתר השבוע:תפוז..חחח אני לא יותר מדי על המחשב... ושאני כבר מגיעה אליו.. אני באה לפה... ספר/סרט/סדרת השבוע: "הסיפור ה-13.." עוד 60 עמודים סיימתי...יאייי התמונה שעשתה לכם את השבוע: תמונה של 30...שמתי על השולחן עבודה במחשב הצבאי...(למרות שזה אסור..לא נורא...) השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לדבר יותר עם זה שאני דלוקה עליו... חחחח אה וגם לחגוג יום הולדת... יום שבת הבא... משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיהיה לי חרא של יום הולדת.. אז זהו... שיהיה לכולנו אחלה של סופ"ש!!!

LoveYourHate

New member
אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של 30:סטרונגר[תפס לי חלק משמעותי השבוע] שיר השבוע:ומפייר הארט- הימ להקת השבוע:הימ..כ"כ הימ אלבום השבוע:פלסיבו-קאבר מאכל השבוע:פסטה משהו טוב שקרה השבוע:82 במת' משהו רע שקרה השבוע:הרבה דברים במיוחד הרבה אנשים שתופסים תחת,אני כ"כ שונאת את זה ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע:www.myspace.com/ofekita ספר/סרט/סדרת השבוע:מדריך שימושי לעולם הפיות והשדונים-ארתור ספיידרוויק
התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

adiiiXD

New member
:)

השבוע שהיה: [ אני לא מצליחה להעביר לאנגלית D:] שיר השבוע של 30: אוקהאמס רייזור שיר השבוע: מסג' אין א באטל של שלושים ושל דה פוליס להקת השבוע: יו 2 אלבום השבוע: הראשון של 30 מאכל השבוע: קינואה XD משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי למדידות ראשונות של התחפושת משהו רע שקרה השבוע: השמנתי ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: לא עולה לי עכשיו .....^ אתר השבוע: גוגל D: ספר/סרט/סדרת השבוע: ההוביט- טולקין השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מבחנים וסיימנו את הלוח משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מבחננניםם!!!!!!

A Broken Myth

New member
מסכמש"ת ^^

שבוע שהיה: שיר השבוע של 30: A Modern Myth שיר השבוע: My Heart - Paramore להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע: פסטה?
משהו טוב שקרה השבוע: סופ"ש בנזונהההההההההה משהו רע שקרה השבוע: בוהו
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "למה... הטובלרון... הוא משלוש?" "חחחח, למה?
" "כדי שייכנס לקופסא!" XDDD אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: משפ' סימפסון, הסרט
התמונה שעשתה לכם את השבוע:
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לודעת
. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):
.

שאני לא אענה על שרשור שלי? ../images/Emo22.gif ../images/Emo210.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: R-evolve שיר השבוע: אתם הולכים לצחוק עליי, Wow- Kylie Minouge אני מתה עליה. להקת השבוע: Bullet for my valentine אלבום השבוע:
מאכל השבוע: הפתיתים שהכנתי עם אחי בנפש משהו טוב שקרה השבוע: 82 בספרות משהו רע שקרה השבוע: הפיגוע.. ועוד כמה דברים ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "if you're not blond you're gone" אנוכי
אתר השבוע: הפורום. ספר/סרט/סדרת השבוע: לא יודעת התמונה שעשתה לכם את השבוע: אין כל כך.. התמונות עם שאנון השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שהוא יגמר. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שהוא לעולם לא יגמר.

למעלה