סיכום שבועי

Blue Emptiness

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

למה הפורום מת?
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שבע טוב

LucyXX

New member
מסכמת לפני שאני עפה לאוטובוס~

משהו טוב שקרה לך השבוע: ציונים במדעים(טכנולוגיה) ואנגלית ♥ משהו רע שקרה לך השבוע: IDK, כרגיל? שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: כל מיני שירי KPOP חחחח התחדשות השבוע: אממ קונסילר נוזלי (וואו), אייליינר אפור כסוף (וואו). פריט/לבוש השבוע: לא משהו מיוחד תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: סושי! ♥ העלו קצת את המחיר ועשו לי במחיר הישן, והייתה לי שיחת נפש משעשעת עם הסושי מן חחחחחח יציאת השבוע: אממ שומדבר מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרצאה על פוטושופ בגליץ מחר, היום העצרת, מפגש נייאן קאט + מפגש פורום, היריד אופנה אלטרנטיבית של ליה מריונט וכל השאר, יומולדת ביום שבת! משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לימודים, שלא יהיו, מועחעחעחע אדם שעשה לך את השבוע: אם ציונים היו נחשבים... אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המון D: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: HAHAHAHA SAY LALALALALA! תמונת השבוע: בפייסבוק יש מספיק תמונות, או בבלוג! התוכניות לשבוע החדש: היום העצרת, הרצאה על פוטושופ מחר, יום חמישי מפגש נייאן קאט + מפגש פורום, יום שישי היריד אופנה אלטרנטיבית, יום שבת יומולדת וכנראה הופעה של קאיזן. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר + מסקנת/ות השבוע: הציונים שלי!
פייסבוק - http://www.facebook.com/profile.php?id=100000000454452 בלוג - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=657799 (מוזמנים לעשות לייקים ולהגיב בבלוג חחחחחח זה די חשוב לי, הסבר יהיה אח"כ).

אין יותר מידי מה לסכם...

רק שנראה לי שהעבודה הזו לא בשבילי הנסיעות האלו הורגות אותי אני לא מספיקה לעשות כלום... טוב מה יש לצפות כבר..

Blue Emptiness

New member
האמת שהיה שבוע סבבה

משבת בערב אז שלישי חברה הייתה צאלי והיה מצחיק אבל כרגיל לא עשינו כלום חוץ מללכת לישון ב6 בבוקר ולחרוש על טאפטאפ והאייפון בכללי. חוץ מזה חרשתי נורא על פרפקט סירקל שהם מעולים ופרודיג'י ויוני בלוך המקסים. רביעי הייתי בירושלים למען העתיד הקרוב, מקווה למצוא את עצמי גרה םש שנה הבאה. חוץ מזה אורזים ועוד שבוע וחצי-שבועיים עוברים לבית, כל כך הרבה אבק לכל כך הרבה ספרים, אלובים. התעטשתי כל כך הרבה היום! אה ו, תכירו את ג'ורג' חד הקרן.

MeshiNS

New member
איזההה חמודד זהההה ../images/Emo23.gif

מרווה אני מתגעגעת :(

Fanty S

New member
אני. רוצה. כזה. עכשיו.

אעעעעעעעעעעעעעע מרווני, אני חייבת!!!!!! *-*-*

Blue Emptiness

New member
אני צריכה לפתוח קו יצור ../images/Emo6.gif

אם אספיק אכין לך אחד! כי הבטחתי לניצן ועוד לא היה לי כוח להכין עוד
(אוף אני כה עצלנית, אבל על ההוא עבדתי יום שלם :<)

Fanty S

New member
מגיע לי חד קרן ../images/Emo3.gif

יש לי שניים והם רוצים חבר חדש :( (למרות ששלי אוכלי בשר... אבל לא חשוב)

למעלה