סיכום שבועי

מתנדב

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

לתאריכים 15-20/6..
הועלה דיון על ידי Carl Freeborne, פותחים בתי קפה ומסדעות בשבת, כשהתשלום אליהן פר מנה חופשית נניח משולם מערב השבת, ואז הדתיים יוכלו גם להשתתף בבתי קפה ובמסעדות?, והנושא נסגר, שזה בלתי אפשרי לעשות את זה..
הומשך הדיון על נושא המחבתי"ם, והנושא נסגר, ורובם כבר הגיעו למסקנה שאכן אסור לשקר בכדי להחזיר בתשובה..
שרשור היכרות של חברי הפורום, על ידי שאלון שהועלה על ידי mayakol..
הועלה דיון על ידי blablash, בנושא המיסים, האם החרדים משלמים מיסים, או לא?, והנושא נסגר, יש הטוענים שאין הבדל בין חרדים לחילונים, כולם משלמים מיסים, ויש הטוענים שהחרדים אוכלי לחם חינם, ולא משלמים מיסים...
הועלה דיון על ידי yoyo10, האם זה מוצדק שהחרדים מביאים כל כך הרבה ילדים לעולם, ואין כל התחשבות בילדים?, והנושא נסגר, ישנם הרואים את זה ללא בעיה כלשהי, וישנם רואים את זה כבעיה שהחרדים מביאים יותר מדי ילדים..
פינת העצבים והצחוקים של משועממת11...
הועלה דיון על ידי lala897, האם קיים היום מושג של רוח הקודש?, והנושא נסגר, יש המאמינים שקיים מושג כזה של רוח הקודש, ויש כאלו שאינם מאמינים בזה...
הועלה דיון על ידי iziman, ועל ידי haimw32, למה החרדים לא משרתים בצבא?, והנושא נסגר חלקי, ישנם כאלו שמסכימים לטענותיהם, ובדעה שגם החרדים צרכים להתגייס, וישנם הסבורים שהצבא לא מתאים לחרדים, אבל כולם הסכימו שאם יחליפו את השירות הצבאי על ידי שירות לאומי, בכדי שגם החרדים יוכלו לשרת...
הועלה דיון על ידי משועממת11, האם כל הפיגועים והכאב שנעשה לנו, האם זה ע"י הקב"ה, ואם הוא אונה אותנו מאוד למה הוא נוטל את נשמות הצעירים והילדים הקטנים שלא טעמו טעם חטא בגיל צעיר כל כך?, והנושא נסגר, שישנם כאלו שמאמינים באמונה שלימה שכל מה שה' עושה זה לטובה, גם אם אנחנו לא מבינים את חשבונות ה', וישנם כאלו שסבורים ההפך...
הועלה דיון על ידי Knight of Darkness, האם אתם מאמינים בחייזרים? בצורות חיים אחרות, שלא על כדור הארץ?, והנושא נסגר, ישנם המאמינים שיש חיים אחרים גם מעבר לכדור הארץ, אך אינם מאמינים בחייזרים, וישנם המאמינים גם בחייזרים, וישנם הלא מאמינים לא בזה ולא בזה...
הועלה דיון על ידי Knight of Darkness, השאלה שלי היא למה במש"ך כל התנ"ך מתייחסים לאלוהים במין זכר? האם יש כאן אפליה?, והנושא נסגר..
הועלה דיון על ידי מתן גלזר, האם לאפשר לנשים קונסרבטיביות, להתפלל בכותל כרצונם, ע"י הנחת תפילין וקריאת התורה?, והנושא נסגר, רובם לא הסכימו לזה...
הועלה דיון על ידי נמאס מחמאס, למה יש משתמטים גם מזרם החילוני מהצבא?, והנושא נסגר...
השרשור הארוך ביותר לשבוע זה הועלה על ידי yoyo10
גולשים מצטיינים לשבוע זה
Knight of Darkness
אין ייאוש בעולם
שיריה
פלסטיק
mayakol
משועממת11
lala897
נמאס מחמאס
הנבצר האחרון
Vdrums
פלסטיק

שאלה../images/Emo70.gif שאלה../images/Emo70.gif שאלה../images/Emo70.gif

מה לעזאזל עשיתי שמגיע לי התואר הזה
לא...כאטילו.....ב'מת!

פלסטיק

New member
לא הסכמתי להחלפת שירות צבאי בלאומי

אני אסכים אם האופציה הזו תהיה פתוחה לכלל האוכלוסיה כך שלא כולם הסכימו לזה.

blablash

New member
אני שונא להיות קטנוני

ב"ה אבל כאן זה עקרוני, הדיון לא היה אם החרדים משלמים מיסים כי זה ברור שהם משלמים, הדיון היה איך ייתכן שהם מבקשים כסף ממדינה שהם לא מרגישים שותפים לה.

למעלה