סיכום שבועי

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

כפי שחלקכם אולי שמתם לב קשה לי לעבור מידת זמן בלי להעסיק את עצמי בפרוייקטים ועניינים למיניהם, כאילו לא חסרות צרות עלי אדמות ולי בפרט.
לכן, בשיעמומי כי רב הוא, אני מודיעה על מסורת חדשה של סיכום שבועי בפורום, שיתפרסם מדי יום שישי (או שבת, תלוי בעצלנותי או בחבר הדיקטטור שלי) ונתחיל:
החידון השבועי: השבוע שוב נערך חידון של שלושת התותחים והתותחיות(למרות ששחר נטחן עכשיו בתותחנים,כולנו איתו
) והשבוע-היה משובח ביותר
.ח"ח וכן ירבו
ובנימה זו הצעה: אולי בסופו של כל שבוע, לקראת יום שישי, תערוכנה בנות(טלי ומאיה) סיכום תוצאות החידון ותעבירו אותן אליי כדי לפרסם את שם הזוכה בסיכום השבועי?
תקנון לפורום: כפי שאמרתי כבר, חשבתי שכדאי יהיה להקדים תרופה למכה ולחבר תקנון לגלישה נעימה יותר בפורום.(הלינק למטה) מעכשיו אל תגידו "לא ידעתי"...
הצ'אט: הוחלט כי בנוסף לשעת הצ'אט הקבועה של יום שבת בערב,לאחר החידון,ננסה להיכנס אליו מדי ערב ב-21:00,וכמובן תמיד אפשר להסתכל בקישור למעלה כמה אנשים יש בו באותו רגע. לא להבריז.
יום הולדת: השבוע מינוס יומיים חגגו יום הולדת לג'ון לנון, כמובן בקברו, שהיה אמור להיות בן 63, והדלקנו לו
עם
, ויקירת הפורום Miss CB,טלי שלנו, שחגגה יום הולדת 15, וזכתה לפוסטר של Abbey Road.ושוב תתחדשי ו
|בלון
מאמר השבוע: בהיעדר מאמרים חדשים השבוע (וחבל שכך...חבר'ה להתחיל לזוז) מלבד התקנון הולך התואר לתיאורית "פול מת,אלביס חי" של Chocoholic שהיה בין המושקעים והמופרכים שנשמעו.כל הכבוד
הודעת השבוע: הודעת השבוע,למרות שכמעט כל אחת מהודעות עם התיאוריות המרהיבות שלכם ראויה, זוכה דווקא נאום התעמולה של מר מקרטני, שלא בוחל בשום אמצעים כדי לשכנע את הבוחרים בצדקת(?) התיאוריות שלו. ועוד התלבטות שלי: האם לבחור בפורומיסט השבוע? נראה מה ימים יגידו... סופ"ש נעים לכולם...

Another Girl

New member
אוקיי,הנה רעיון

כדי לתת לכולם זכות להיבחר באופן שווה לתואר פורומיסט/ית השבוע- כולכם מוזמנים לשלוח אליי במסר בלבד את בחירתכם לתואר הנ"ל במהלך השבוע הבא, ואם אפשר+ הסבר קצרצר למה. מי יודע? אולי אתם תיבחרו...

tin ker bell

New member
חחח ומה יהיו הקריטריונים לבחירת

הפורומיסט?
? סליחה הייתי חיבת להכניס את הבלון הזה!

Another Girl

New member
../images/Emo26.gif

חבר הפורום שאתם חושבים שהכי תרם לפורום השבוע, מאיזושהי בחינה-אם בהודעה/ות,השתתפות ובכלל תרומה לפורום במהלך אותו שבוע. (אגב אין צורך לציין שאסור להצביע לעצמך
)

אני ראיתי כאן פקפוק בצדקת דבריי?!

בזיון של ממש! בכל מקרה, כל הכבוד על הסיכום השבועי. אני לא בעד "פורומיסט השבוע"... זה נראה לי כדבר שייצור סתם מריבות בפורום...

למעלה