סיכום שבועי

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

ההודעה הזו הייתה אמורה להגיע אליכם כבר אתמול,אבל חברי היקר היה חייב להגיע ולהריץ סרט,ואז המחשב נתקע,הפעלה מחדש...וההודעה-לאבדון.
נראה מה אצליח לשחזר...
תחרות הקונספירציות: נכנסה השבוע לשלב הסופי שלה,והוא שלב ההצבעה.כמו כן כדאי להציץ בשרשור נאומי הבחירות,שאולי ישכנע אתכם. רוצו להצביע...
יום הולדת: השבוע חגגנו יום הולדת כפול למר מאור ומר ביטלמן,הלא הוא נדב,שנולדו להם בדיוק באותו היום...מקווה שהיה לכם אחלה יום הולדת!
מאמר השבוע: התואר הולך השבוע בלית ברירה למאמר שלי, והוא ביקורת על האלבום All Things Must Pass של ג'ורג' הריסון,וזאת מהסיבה הפשוטה ש...לא היו מאמרים אחרים.
להתעורר...
הודעת השבוע: שייכת השבוע לגברת דקלה שבמסגרת הדיון החוזר ונשנה על אשמתה של יוקו בפירוק כתבה הודעה יפה ומנוסחת היטב.תענוג.
ועוד הערה בקשר לבחירת "פורומיסט/ית השבוע": עקב היענות נמוכה לעניין(הצבעה אחת,ותודה בכל זאת ללאורנה
) נגוז בינתיים העניין,אלא אם תהיה דרישה מחודשת. סופ"ש רגוע ושבוע נעים לכולם

Another Girl

New member
העניין הוא..

שאני מעדיפה שההצבעה תהיה דיסקרטית,כדי שלא יתחיל כל מיני וויכוחים על "מי הצביע למי"...אני יכולה לשים תזכורת לשלוח אליי במסר...אבל שוב אני צריכה לדעת אם אתם רוצים בכלל...

יפה מאד...

באמת תתעוררו! גם אני אנסה להיחלץ משנתי העמוקה... אבל היי... I'm only sleeping...

i love lucy

New member
עוד משהו...

אנשים כנסו לצאט גם בשישי!!! אני וסר פול תכננו מופע צדקה! והפסדתם! חחחח...

למעלה