../images/Emo41.gifסיכום שבועי!!!../images/Emo41.gif
כפי שאתן יודעות עקב יציאת הסרט שודדי הקאריביים תיבה של איש מת (WTF?) הצטרפו אלינו מלא חדשות אז אני מציעה שנציג את כל החדשות בהודעה אחת ככה שכולם יוכלו לראות מי הצטרפה אז הנה החדשות שלנו במחיאות כפיים סוערות: Ryan Cabrera Fan - הצטרפה אלינו רק אתמול SheLinKa המקורית - לא נראה לי שהיא התכוונה להצטרף אבל נו בכל זאת. doreen15 - הצטרפה לפני כמה ימים gil38 - התשלבה מצוין עם חברות הפורום
OrLiTooSh - כנ"ל
a girl with no life נוגי אוהבת אושי Or Altman חופיתוש לאב אושי ברוכה הבאה לכל החדשים
ועכשיו לעניין אחר: קראתי את השרשור על המפגש פיראטים שמתכננים לעשות והגעתי למסקנה על פי הרוב שצריך לעשות את המפגש באוגוסט אז כל מי שבאה בטוח למפגש צריכה לכתוב טווח תאריכים שהיא פנויה בהם אגב, למי שלא יודע, הסרט הבן יוצא בספטמבר ומדורג R
כפי שאתן יודעות עקב יציאת הסרט שודדי הקאריביים תיבה של איש מת (WTF?) הצטרפו אלינו מלא חדשות אז אני מציעה שנציג את כל החדשות בהודעה אחת ככה שכולם יוכלו לראות מי הצטרפה אז הנה החדשות שלנו במחיאות כפיים סוערות: Ryan Cabrera Fan - הצטרפה אלינו רק אתמול SheLinKa המקורית - לא נראה לי שהיא התכוונה להצטרף אבל נו בכל זאת. doreen15 - הצטרפה לפני כמה ימים gil38 - התשלבה מצוין עם חברות הפורום