סיכום שבועי!

XXXKooKiXXX

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי!../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם
בילוי השבוע שלכם-
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשת את אגם השבוע
איך היה- קרדיט לפורום רוני,ולאמירה
שבת שלום

XXXKooKiXXX

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

פעם ראשונה שמתי את ה-
מאז שאני אמצת אותו!!!(לא תמיד יש לי כוח לשים אותו..) מה שיר השבוע שלכם?"מכתב פרידה"-רוני בילוי השבוע שלכם-כול השבוע הייתי חולה..זה שהלכתי לרופה זה נקרא? סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-"של מי השורה הזאת" סקופ השבוע שלכם-אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-כלום! משהו שהרס לכם את השבוע-כול השבוע אני חולה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שאני סוף סוף אבריא אם יה לי מזל... פגשת את אגם השבוע איך היה-לא לא פגשתי. שבת שלום

שירוש 221

New member
עונה../images/Emo8.gif

שיר השבוע:הזמנה לחותונה בילוי השבוע: אין סרט: יש לה ביצים
סקופ השבוע שלכם: אגם בשיר שלנו
תמונה שראיתי:איןן משהו שעשה לי את השבוע: הרבה דברים לא יודעת
משהו שהרס לכם את השבוע:האוגרת שלי מתה היום
משהו שאתה מחכה שהיקרה : שאני יפגוש את אגם

../images/Emo110.gif

מה שיר השבוע שלכם? יומן מסע- אביב בילוי השבוע שלכם- ..... סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- אין סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שומדבר.. משהו שהרס לכם את השבוע- 1...? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיהיה טוב.. פגשת את אגם השבוע איך היה- לא

עונה מהר:].../images/Emo204.gif

מה שיר השבוע שלכם- חחח לא יצא לי לשמוע שיר:p אבל "יאללה יא נסראללהה" בילוי השבוע שלכם- בסניף לצרוח על ילדות בנות 10:p\9 סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- אין
סקופ השבוע שלכם- אני בהריון! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין לי כוח:p משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להיות חולה זה אחלה
משהו שהרס לכם את השבוע- ^^ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ שאני יעבור ת'מבחנים בע"ה. פגשת את אגם השבוע איך היה- לא:] תודה קטיה פורום רוני ואמירה:]

../images/Emo205.gif

מה שיר השבוע שלכם יהונתן שפירא
בילוי השבוע שלכם- אממ, הבית של עינב
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- יצאת נסיך
סקופ השבוע שלכם- יש לחברה שלי בן דוד חתיך:p תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אבי
המאבטח שהיה לנו בכיתה ח':p משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ, כלום:p משהו שהרס לכם את השבוע- המבחן במתמטיקה:p משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- טיול שנתיייייייייייי
פגשת את אגם השבוע איך היה- לא:p

מנגותות

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם - "טיטאניק" והשבלול.. אתם יודעים, היה שבלול שעישן הרבה... בילוי השבוע שלכם- מסיבה לבנות בלבד, של חברות הכי טובות
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- השמיניה, דאא.. סקופ השבוע שלכם- תומר ואדווה נפרדו!! אעעעהההה!!! (מאשה - המבין יביןP:) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] האמת שאין ממש.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מצרכים: פלזמה לפחות 42",שמיכת פוך עבה עבה עבה של חורף, כוס שוקו, מיקרוגל, גשם, קור, ברקים, רעמים, שלט. אופן ההכנה: לוקחים את השלט ומזפזפים בטלוויזיית הפלזמה הענקית שלכם שבסלון עד שמוצאים איזה סרט טוב, עדיף של מתח ואקשן, שאתם אוהבים. לאחר הפעולות הנ"ל, קמים מהכורסה בסלון, מזיזים ת'תחת ומחממים את השוקו לפחות 30 שניות. חוזרים לסלון, מתכרבלים בפוך, רואים את הסרט ושותים שוקו. משהו שהרס לכם את השבוע- שכמה בנות מהכיתה שלי אירגנו מן מסיבה כזאת, הזמינו א כל המקובלים למסיבת הפתעה של ילדה מהשכבה. סורי על המילה, אבל הן כאלה זונות שבא לי להקיא!!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שמעריב לנוער סוף סוך יפרסמו את הסיפור שליו/או יענו לי אם אני יכולה להיות כתבת נוער. כבר שלחתי להם משו שכתבתי. מה הם עוד רוצים ממני? פגשת את אגם השבוע? איך היה-הלוואי!

מאשה

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם?אחד של בריטני..נו מה שמו?!
בילוי השבוע שלכם-מסעדה סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-אין לי צל
סקופ השבוע שלכם-אדוה ותומר נפרדו
(רותם
) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]לא ברשת,אבל תמונה של ילד מהכיתה שלי קטן
אמא זה התינוק הכי מתוק בעולם
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ההצגה של שילגיה
משהו שהרס לכם את השבוע-עזבו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אין משהו ספיציפי פגשת את אגם השבוע איך היה-מממממממווווווושששששששללללללםםםםםםםםםםם

למעלה