סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מלאני]
מה שיר השבוע שלכם [לא של מלאני]
מה בילוי השבוע שלכם
מה סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם
מה סקופ השבוע שלכם
איזו תמונה ראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
יש משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו
יש משהו שהרס לכם את השבוע
יש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
זה לקוח מפורום רוני בתפוז.

עונה לסיכום השבועי:

שיר השבוע שלי (של מלאני): "You'll Get Yours" בעקבות הארועים האחרונים... שיר השבוע שלי (לא של מלאני): "היא יודעת"/נינט טייב בילוי השבוע שלי: מזה כמה שנים טובות לראשונה בחיי קראתי עיתון... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלי: "טלנובלה בע"מ"- התגעגעתי. יש עכשיו שידורים חוזרים למי שלא יודע... סקופ השבוע שלי: תפסו את בני סלע. תמונה שראיתי לאחרונה ברשת ואהבתי: אין. משהו שעשה לי את השובע ואני רוצה להמליץ עליו: סיימתי את הלימודים. התפנו לי יומיים בשבוע. קיבלתי את חיי בחזרה. זה לא קיטשי. ככה באמת אני מרגישה
משהו שהרס לי את השבוע:
הורדת התוכנית "כוכב נוגה" מרדיו ירושלים בגלל הכפייה הדתית
זה לא פייר ולא דמוקרטי בכלל
משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא: טקס סיום הלימודים.

actimel

New member
אהבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You'll Get Yours מוקדש לכל ה
שיר השבוע: קרן פלס - זאת שבמקומי בקשר לרדיו אני מנועה כידוע מלהגיב

אולי תגידי שזה תמים מצידי להגיד את

זה, אבל אני באמת מאמינה במה שהשיר הזה ("You'll Get Yours") אומר: אני מאמינה בקארמה ושלאנשים טובים קורים דברים טובים. לאנשים רעים יקרו דברים רעים. אל תדאגי, ה|חרד|ים האלה יקבלו גם כן את מה שמגיע להם בסופו של דבר... זה לא בקטע אופטימי או משהו כזה. אני ממש מאמינה בזה.

britmel

New member
גםאני מאוד מאמינה בקארמה

ושלאנשים טובים קורים דברים טובים. לאנשים רעים יקרו דברים רעים. זה כאילו אם שית משהו רע זה יחזור אליך ועם עשית משהו טוב יבוא אליך משהו טוב

britmel

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מלאני] מה שיר השבוע שלכם [לא של מלאני] מה בילוי השבוע שלכם מה סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-סאמרלנד,אין סרט-נולד לרקוד!! מה סקופ השבוע שלכם: אממ יום שני יש לי דייט איזו תמונה ראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]--->בריטניי יש משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ החוג עם ג'סי החתיך ביום ראשון
יש משהו שהרס לכם את השבוע-סתם עייפות יש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא---כעע יום שניי יש לי דייטט

britmel

New member
../images/Emo51.gif רבה שריתהה../images/Emo23.gif

אספר לך במייל שלחי באנ=מת מייל לא דיברנו שנייים

britmel

New member
שיר השבוע

של מל: next set superstar כי חרשתי עליו הרבה לא של מל: rihana-if it loving that u want

למעלה