סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

שיר השבוע של דיימונדז- שיר השבוע(לא של דיימונדז)- קליפ השבוע- אומן השבוע- דיסק השבוע- סרט או סדרת השבוע- דבר טוב שקרה השבוע- תמונת השבוע- שבת שלום ושבוע מעולה שיהיה לכם

../images/Emo60.gifעונה...

שיר השבוע של דיימונדז-שיהיה לי את הכוח שיר השבוע(לא של דיימונדז)-AGT של מנדי מור
נדמה לי שזה חדש שלה... קליפ השבוע-AGT של נלי פורטדו בגרסא השנייה=] אומן השבוע-דיימונדז דיסק השבוע-דיימונדז סרט או סדרת השבוע-סיפור אהבה בלתי נשכח/מוות רצחני/פלוריסיינטה דבר טוב שקרה השבוע-הסינגל של הדיימונדז יצא
תמונת השבוע-

../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע של דיימונדז- שיהיה לי את הכוח
שיר השבוע(לא של דיימונדז)- זה ששומר עלי/שרית חדד קליפ השבוע- כבד לי/רוי אדרי
אומן השבוע- שרית חדד
דיסק השבוע- זה ששומר עלי/שרית חדד סרט או סדרת השבוע- הבורר דבר טוב שקרה השבוע- יצא האלבום החדש של שרית חדד
תמונת השבוע-
שבוע טוב לכולם

../images/Emo214.gifעוד אלבום יצא לה?!?!../images/Emo2.gif

אני לא עוקבת אחריה כבר.... קניתי כבר שני דיסקים שלה, אני לא עומדת בקצב.
[ויש לי עוד שניים שאחי קנה
]

SD music

New member
"שיהיה לי את הכוח"../images/Emo79.gif

פווי , איזה שבוע שמסתכם במשפט הזה
שיר השבוע של דיימונדז- "שיהיה לי את הכוח", אבל גם "לא זה לא" .. בעקבות הרצאות מפגרות שעושים לנו עכשיו על, אלכוהול, סמים והטרדה מינית . אז זה התקשר לי להטרדה מינית בטירוף
שיר השבוע(לא של דיימונדז)- ממ , "כבד לי" , "אהבת נעורי" , "צועקים על אהבה". קליפ השבוע- לא ממש ראיתי , אבל נתקלתי בשל "כבד לי" של רוי אדרי .. והוא מגניב
אומן השבוע- לגמרי דיימונד'ז, עם הסינגל, וכל הכתבות.. אבל גם שירי מימון.[ואל תשאלו מה קשור]
דיסק השבוע-"שירי מימון" סרט או סדרת השבוע- "גיבורים" הסדרה הכי טובה שנתקלתי בה, זה ממכר, וזה מעולה. דבר טוב שקרה השבוע- לגמרי הסינגל. תמונת השבוע-
שיהיה לכם את הכח לקבל את מה שיש , לדלג לא לא ליסוג, על המים והאש.

באמת מוזר.

איך ייתכן? התמונה עוד לא שוחררה מההפקה באופן רשמי. איפה מצאת?

../images/Emo214.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

Cool!!! ליאור, יש עוד דברים שנראים לך מוכרים ואנחנו לא יודעים עליהם בכלל?

:}

שיר השבוע של דיימונדז- שיהיה לי את הכוח שיר השבוע(לא של דיימונדז)- קשה לי לא להתרגש P: נדבקתי :[ קליפ השבוע- לאדעת :# אומן השבוע- מורן סם:] דיסק השבוע- דיימונדז? סרט או סדרת השבוע- כ"נ, פלור ושאר שטויות. דבר טוב שקרה השבוע- 100 במבחן במת' D: *אושר* תמונת השבוע- http://img2.tapuz.co.il/forums/1_100148633.jpg

../images/Emo210.gifשבוע טוב../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דיימונדז
שיהיה לי את הכח שיר השבוע(לא של דיימונדז)
הסודות-דנה עדיני קליפ השבוע
לא יצא לי לראות אומן השבוע
דיימונדז דיסק השבוע
לא יצא לי לשמוע דיסקים שלמים סרט או סדרת השבוע
האנה מונטנה-זו סדרה ענקית
דבר טוב שקרה השבוע
היום בנות דודות שלי (התאומות הקטנות) היו איתנו בבריכה ואח"כ באו אלינו
תמונת השבוע
שבת שלום ושבוע מעולה שיהיה לכם גם לך בובה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo214.gifאת יכולה להעלות תמונה שלהן?

הן בטח ממש גדלו מאז הפעם האחרונה שראיתי אותן בתמונות... אני זוכרת את ההתרגשות כשהן רק נולדו..איזו נוסטלגיה. אני שמחה שאת רואה אותן הרבה!ועוד בבריכה!הכי כיף עם המשפחה! שבוע מלא כוח למי שמאזין לשירים של כוח

למעלה