סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטי השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב בנות.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ראשונה. ../images/Emo98.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 10
השבוע במילה אחת: * סבביישן.
דבר טוב שקרה השבוע: * ימים ממש טובים בבית ספר - היה ממש כיף ומצחיק.
* לא היה לנו השבוע בכלל פיזיקה. * קיבלתי את הציון הכי גבוה בבוחן שהיה לנו בהבעה - 97
דבר רע שקרה השבוע: * המורה שלי החליט ששבוע הבא יהיה לנו פעמיים בשבוע פיזיקה. באסה
* אנשים עיצבנו אותי נורא לפעמים השבוע ><
דבר מצחיק שקרה השבוע: * חברה שלי לקחה לי משהו והיא לא רצתה להחזיר לי אותו והייתי חייבת לעלות מהר לכיתה, כי אם הייתי שוב מאחרת אז המחנך שלי היה משאיר אותי שעה בסוף היום אחרי הלימודים רק כי איחרתי. אז משכתי לחברה שלי בשיער והיא שחררה את זה ובחרתי לה - ובהפסקה אח"כ היא סחבה אותי מהשיער כמו משוגעת
* היה לנו שיעור היסטוריה ואחת הילדות שישבה מולי הניחה את הראש על השולחן ואז המורה בא אליה ועשה לה: "בווו..." אז בלי לשים לב שזה הוא היא צעקה לו: "נו...י'אדיוט" וכשהיא הרימה את הראש היא ראתה שזה המורה XD והיא בכלל חשבה שזה ילד מהכיתה שלי שהיא כל הזמן רבה איתו.
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Alien - גם באנגלית וגם בגרמנית.
* In Your Shadow * Phantom Rider - השיר הזה פשוט ממכר מידי
שיר השבוע בכללי: * Muse - Uprising
* Sum 41 - Speak Of The Devil * Three Days Grace - I Hate Everything About You
להקת השבוע: * טוקיו הוטל & מיוז.
דיסק השבוע: * Muse - 'The Resistance.
השירים מהדיסק הזה נורא יפים, ואחותי פשוט חורשת על הדיסק XD
ציטוטי השבוע: * וואו, יש כ"כ הרבה. זה היה אחד השבועות הכי מצחיקים שעברו עלי
אני, בת דודה שלי וחברה שלי ישבנו ביחד בהפסקה וניסינו לגלות מה השם של איזה ילד. אני: "איך קוראים לולדימיר ?"
אני ובת דודה שלי באמצע שיעור מתמטיקה. בת דודה שלי: "אם אני קוטפת..." (במקום: כותבת) אני: "מה כבר יש לך לקטוף פה ?" בת דודה שלי: "אם אני קוטפת 6 מינוס 10 זה יוצא פרחים ?"
באמצע שיעור ביולוגיה עם המורה הכי מעצבנת. בת דודה שלי: "השיער שלה נראה כמו הרעשן של הנחש"
הגעתי לבית ספר וחיפשתי את חברה שלי ובת דודה שלי. אני: "איפה אתן ?" בת דודה שלי: "אנחנו בחביתה" (במקום בחטיבה) XD
אחרי שאני ובת דודה שלי צחקנו כמו משוגעת והחלטנו להתחיל ללמוד XD אני: "אל תכתבי שם שם".
היה לנו שיעור אנגלית והמורה נתנה לנו מילים להכתבה והסתבכה עם העברית. המורה שלי: "זה חפות" (במקום חף מפשע
)
חברה שלי מנסה לומר משהו שילד מהכיתה שלי ביקש ממנה לומר. חברה שלי: "סוסי שם סום בשוסי"
(שוסי שם שום בסושי).
סרט/סדרת השבוע: * כמעט מלאכים - הפרקים של השבוע היו כ"כ עצובים
הכרזת השבוע: * אני כ"כ שונאת את המחנך שלי
התחדשות השבוע: * כונן חדש למחשב - סופסוף הוא יפסיק לצפצף כמו כבאית מטורפת.
מאכל השבוע: * סושי צמחוני
היום בפעם הראשונה בחיים שלי הכנתי סושי, יצא דווקא מגניב. XD
משקה השבוע: * מים.
אדם השבוע: * כל האנשים שאני מכירה - היה לי שבוע ממש טוב, והרבה אנשים גרמו לכך.
תמונת השבוע: *
תכנונים לשבוע הבא: * מבחן במתמטיקה
* באר שבע אולי. - - - שבוע טוב בנות.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifשניייייה ../images/Emo183.gif

כמות המסכמשים יורדת ברמות היסטריות. תתעוררו אנשות.
השבוע מ- 1 עד 10: ~8
השבוע במילה אחת: ~אחלה D:
דבר טוב שקרה השבוע: ~חזרנו לחברים וזה 3: ~אבא נסע לאילתתתת הוי עיר מולדתי איזה כיף לו
דבר רע שקרה השבוע: ~מבחן בלשון.. ~חברות שלי
~התבוטל שיעור מוזיקה ובמקום זה יש חזרות לטקס רבין לאאאא
דבר מצחיק שקרה השבוע: ~חחחחחח שיעור מת'. המורה רצתה להתרכז כדי לפתור תרגילים שהיא רוצה לתת לנו לשיעורים, אז היא אמרה שכל פעם שהיא שומעת מילה היא מוסיפה לנו עוד חצי תרגיל לשיעורים. חברה שלי כל הזמן הפליצה ועשתה קולות מאחוריי אלוהים כמה צחקתייייייי XDDDDDD ~חחחח יש לנו 2 מחששות בבצפר - אחת לסמים קלים שהיא ליד המגרש ספורט והיא ממש רחוקה מהבצפר, ואחת שהיא ממש מאחורי הכיתה שלי, שהיא לסיגריירים. אז כל החלק של הסיגריירים סגור עם כאלה פלטות ממתכת כי בונים לנו עוד מבנה, ובכל בית הספר יש שלטים של "המחששה בשיפוצים, תישארו איתנו" עם חצים כאלה שמובילים למקום
פאדיחת השבוע: ~הומממ... |:
דבר הזוי שקרה השבוע: ~אעה... כל מיני דיבורים על חידוש של איזה מסיבה גדולה שהייתה אמורה להיות לפני חודש וחצי. ועכשיו נזכרו לארגן אותה מחדש.
שיר השבוע של טוקיו הוטל: ~הממ... וואי לא יודעת. וורלד ביהיינד מיי וול וזום נראה לי.
שיר השבוע בכללי: ~Fell on Black Days - Soundgarden ~KOL - Notion
להקת השבוע: ~קא"ל, סאונדגרדן, ואיך לא - אינקובוווווווססס אהוביי D:
דיסק השבוע: ~Monuments and Melodiesהדיסק הזה פשוט גאונות לשמה.
ציטוטי השבוע: ~משיעור מת' ההזוי~ אסיה: "תציירו את הציור גדווווווול..." נילי: "אסיה אוהבת גדווווווווול!!!!!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
סרט/סדרת השבוע: ~יומני הערפד, איזה מדהים זה
~ריקוד מושחת 2, החווייר הזה חתיך, אם לא מסתכלים על הגוף-של-ילד-בן-שבע שלו O: ~פנלופיייי ~סיפורו של אביר, הית' כזה חמודי שם חח
ספר השבוע: ~הארי פוטר, שומרת אחותי שחברה שלי צריכה להחזיר לי כבר!
הכרזת השבוע: ~פותחת דף חדש :)
התחדשות השבוע: ~הווו, ציור חדש של ברנדון [קרדיט לי D:] ~כמה שיטים חדשים של יצירות מדהימוווות
התמכרות השבוע: ~נוטלה וארנבי שוקולד כאלה כמו שיש בבלגיה
מאכל השבוע: ~הוו. אממ. מג'דרה עם שניצ, סלט חסה עם טונה ומיונייז
משקה השבוע: מים. א-א-מן.
אדם השבוע: חברה שלי, אמא שלי
תמונת השבוע: בשמחה
תכנונים לשבוע הבא: איייייילת! ^-^ אני נוסעת אחרי שלא הייתי שם כבר שנה וחצי
וניסע לראות 2 מופעים בתמנע - אחד של ריקודים של איזה כוריאוגרף ידוע, ואחד של רייכללללללל

../images/Emo215.gif סכמ"ש סמיילים מטוררררררף ../images/Emo6.gif

השבוע מ- 1 עד 10: • 9
השבוע במילה אחת: • מדהים
דבר טוב שקרה השבוע: • לחזור לבצפר אחרי החופש, החברות המדהימות והכול
• אני חצי מאוהבת.
• יומולדת למיש היפה שלי
וגםםםםםםםם - באותו תאריך בדיוק, נשארו רק עוד 5 שנים לאירוע הכי גדול בעולם
דבר רע שקרה השבוע: • הייתי חולה, וגם אחותי - ונשארנו לשמור אחת על השנייה בבית
דבר מצחיק שקרה השבוע: • ואוווו. אממממ... הכיתה המטורפת הזאת XD כל שיעור יותר מצחיק מהשני!
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע: • המבחן בערבית
שיר השבוע של טוקיו הוטל: • Hunde, Humanoid (G), World Behind My Wall, Screamin', Alien
שיר השבוע בכללי: • אביב גפן - מלאך, המכתב, יומן מסע • 30STM - Hero, Fallen, Red
• Bob Dylen - hurricane, Knockin' on Heavens Door
• Metalica - One, Nothing else metters, Sandmen • Death Cab for Cutie - Meet Me On The Equinox
תקשיבו, אחלה סאונדטרק !
• וכמובן, איך לא - רד הוט אהוביי - כל השירים מהאלבום Californication
יש עוד מלא, אבל נראה לי שזה יפסיק לכם XD
להקת השבוע: • 30STM כמובן
• RHCP איך לא ?
• וברור מכולם, TH.
איייייין על יומנואיד !
דיסק השבוע: • RHCP - Californication • Humanoid - TH
ציטוטי השבוע: • משפט ממילון היטמי Rנבות הזכויות שמורות ! © - "אז פיטמי, מה עשית היום ?" "נעלתי קרוקס, הלכתי לשוק, בניתי אוהל, קלטתי, רדפתי אחרי תרנגולות במשק חי, האטתי לפני גבשושית..." XDDDDDDDDD אין, הוא הבנאדם הכי מושבניק שאני מכירה
• באו אלינו לכיתה להסביר על מקום כזה שמתדנבים כדי לעזור לאנשים עם תסמונת דאון, עיוורים וכל מיני כאלה ... המורה (היא דיברה על העיוורים):"והם מקשיבים לכם, ואתם עוזרים להם ......." קובי:"איך הם מקשיבים ? הם לא שומעים - הם עיוורים !" כל הכיתה:"קוביייייי
" היו עוד מלאאאאא מהכיתה, שאני אזכר אני אעלה...
סרט/סדרת השבוע: • סרטים - "כמעט מפורסמים" - סרט מומלץ !, החברה של החבר הכי טוב שלי, ודמדומים שראיתי בפעם המיליון
• סדרות - ארתור סגידהההה
, מגרש ביתי
, רמזור
ספר השבוע: • eclipse • חיים על דלת המקרר שהתחלתי לקרוא שוב
הכרזת השבוע: • אני כמעט מאוהבת.
התחדשות השבוע: • התחלתי לכתוב פיק חדש על טוקיו, תהיו מוכנים. יש למה לצפות
ובגלל שהקומונה נסגרה לצערינו הרב, יהיה אפשרי להעלות פה פינה שבועית של פיקים ? זה יהיה שרשור פיקים, וכל אחת תעלה את הפרק לפיק שלה. • Humanoid אהובי
• ומלא דברים חדשים ומגניבים מפימו
התמכרות השבוע: • פימווווווו XD
מאכל השבוע: • קינדר אצבעות
משקה השבוע: • תה
אדם השבוע: • שיוש
, אורקוש
, שלינקה
, מיוש
, קרנולה
, פיטמי המושבניק
, ג'קוטין
ואמא
תמונת השבוע: עושים צמות לאורקוש - כי משעמם בחיים
תכנונים לשבוע הבא: • לנסוע לטבריה מחר עם החברות • להכין נקניקיה בפיג'מה
• לסיים את Eclipse • להחזיר את מוש (הנזם)
הודגש וקומבן ע"י דנדי - הזכויות שמורות ©

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifדנושקה ../images/Emo2.gif

תתביישי, את לא ראית שהקומונה חזרה לחיים?
כי היא כןןןןןןןןן D: ואני מתה לקרוא את מה שאת כותבת
הוי אממ... את ממליצה על "חיים על דלת המקרר"? בא לי לקרוא אותו *ארתור
* שבוע מעולה

|קרמו| עכשיו אני יודעת XD

ממליצה מאוד ! אני גמרתי אותו ביומיים
ספר דיי עצוב אני חייבת לומר ... אבל בהחלט ספר יפה

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif ובכן . ציטוטיזם 3:

השבוע מ- 1 עד 10: 8.5 השבוע במילה אחת: פאנן דבר טוב שקרה השבוע: בן אנ' ג'ריס על הצוק עם מז'ין לכבוד היומולדת החברה הכי טובה שלי וידיד ממש טוב שלי ביחד 3> חמדמדים הטיול שישישבת 3333> אע. מלאמלאמללא מחמאות מכל העולם בערך . תמיד כיף. התקבלתי למגמת תיאטרון !! הצגתי את המונולוג והלך בנזונה. דבר רע שקרה השבוע: הכאבי ראש שלי... על הפנים \: חח נפלתי בשיעור ספורט וזה ממש כאב ויש לי פצעים במרפק שיעור ספורט שאחרי זה קיבלתי כדור לעיןXD הייתי צריכה לחזור הבוקר מהטיול בגלל הראש |: דבר מצחיק שקרה השבוע: ^ הנפילות בשיעור ספורט חחח הצחוקים של אתמול בלילה.. יואווו . פאדיחת השבוע: חח אוקיי יש לנו מדריך בבצפר בשם אשל. הקיצר אתמול בטיול שולי אומרת: "כל מי שחסר לו כלי אוכל שילך לצוות יש להם." אז באתי לאשל שבדיוק הוציא כלי אוכל: "אפשר? ואי תודה!" והוא כזה: "מהOם" אני: "אהה.. אני.. חשבתי.. שהצוות מביא כלי אוכל ו... אוףףף שולמיתתת@#$#@$" XD דבר הזוי שקרה השבוע: לא זוכרת שיר השבוע של טוקיו הוטל: hilf mir fligen שיר השבוע בכללי: Inside us all - creed What's This Life For- creed להקת השבוע: קריד וטוקיו דיסק השבוע: X ציטוטי השבוע: אני וחברות רואות הישרדות בסלון ילדים, וההורים שלי רואים בסלון הרגיל אותו דבר. מז'ין: "למה הוא מדבר עם הד?! OO" חחח -- אני: "טוב תקשיב, יובל, חייבים להמציא שיר למי שמחרטט... מממ .. הוא מחרטט -" יובל: "ואו זה היה מדהים .. לכוכב נולד... מיד OO" אני שרה: "הוא מחרטט... לכוכב נולד מיד!" [בקול של מורה] עזבו זה מצחיק כששומעיםXD -- אני ודפני מגיעות לשכבה. אני: "אה, ראם, זה נראה כאילו יש לידך קופסת סיגריות. אה, יש לידך קופסת סיגריות." דפני: "יא! זה באמת נראה! אה ..." חחחח -- אני בלילה על משככי כאבים .. מסטולה רצח: "וורוםםםם וורוםםםם! ציטטתי מכונית!" - שיעור תנ"ך. גונן המורה: "אז לפי הפסוק הזה אנחנו מבינים שרצח כנראה פחות חשוב מ..." נווה: "מוות?" חחח -- פייש מכאיב לוונדי ביד. וונדי צורחת ובכל בצפר שומע: "איה! פייש! אתה יודע שכואב לי כשעושים לי ביד!" כל בית ספר: ..................... OO -- אני מסתובב ברחבי בצפר: "איך ישנת?! יופי!" וכולם נדבקו ממני חחח -- אני ויעלי מטיילות בלילה. אני: "אה!! יול יש פה משהו!! אמא'לה! אה.. זה הצל שלי." -- הייתה לנו הצגה על אלכוהול, ובסוף מישהי ניסתה למכור לנו קלפים שהיא המציאה שאפשר לתקשר עם המשפחה יותר טוב. אז כתבתי עליה שיר: "עולה על קו 60, 12.90 ומתחילה בחיים חדשים... הבוקר. [ואז בדרמטיות] ואתה! שחשבת שאתה כזה גיבור! ואתה! שחשבת שאתה כזה מגניב! ואתה שואל.. [ואז בסטלה כזה]: "מה המצב?! איך החיים?! מה קורה? מניינים?! תקנו את הקלפים... נו תקנו את הקלפים ! כל המשפחה תשב בסבבה. כל המשפחה תשב על אבא... [בדרמטיות:] וסבא... הוווווווו סבא... סבא ישב בפינה... כי הוא סבא. ואז העכביש אומר... : שום דבר, הוא עכביש OO" חחחחח אני חייבת לצלם אותנו שרים את זה, זה אחד המצחיקיםXD -- יושבים אצלי ואוכלים פנקייקים. אני: "יופי, הבנת?! אחלה סבבה ביי." [בצחוק] אלה: "ביי נתראה בשמחות." אני: "אה היי ממצב?!" אלה: "הכל סבבה, שמחות?!" חחחחחחחחחחח היו עוד המוןן, אבל אני לא זוכרת |: סרט/סדרת השבוע: סרט- בחזית הכיתה 3> סדרה- המפענחת, מגרש ביתי, הלוחשת לרוחות, השנים הטובות ספר השבוע: מולד הירח הכרזת השבוע: כואב לי הראש התחדשות השבוע: אממ .. לא משו מיוחד. התמכרות השבוע: נורופן \= מאכל השבוע: טונה שרופה של טיולים 3> משקה השבוע: מים . וזירו אדם השבוע: השכבה המדהימה שלי 3> במיוחד אלולה, וונדי, מז'ין, בוגון, סיס, איתמר, ראם ועוד כמה 3: תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: ספורט3>, לעשות את העבודה לסדנת עין גדי|:, להגיש את המערכון בתיאטרון, למצוא פיתרון לכאבי ראש האלה |:, שופינג עם אלולה ומז'ין... וכמובן- כיף !

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif סכמ"ש~~~ D:

השבוע מ- 1 עד 10: 10! 10! 10, 10, 10! D: השבוע במילה אחת: שולט דבר טוב שקרה השבוע: רק דבר אחד? היו מלא ^_^ כ"כ כיף להכיר מעריצי ט"ה חדשים! למדתי איך להשתמש בסורק! גיליתי שהמדריכה שלי במד"צים הייתה גם חניכה בשבט שלי והיא גדולה ממני בשנתיים! אולסו, היא הודרכה בידי [לול] מדריך שהדריך גם אותי! [ותרשו לי להגיד, הוא היה מגניב לאללה וגם די חתיך
], הכנתי עוד פוסטרים לתלות על הקיר! [פוסטרים ביתיים = שליטע D:] ועכשיו אני בטוחה ב-100% שהחה"ט שלי קונה לי את Humanoid למומולדת! D: דבר רע שקרה השבוע: מבחנים!@#@! דבר מצחיק שקרה השבוע: מצחיק? אממ...הלכנו לרופא השיניים בשביל הגשר שלי ביום ראשון [וכן, שמתי גשר..] ועברנו ליד מיני מרקט. אני התחלתי לקרוא מתוך שיעמום את השלט עליו אבל במקום "מיני" ראיתי "פיני" וכך נולד ה"פיני מרקט שהרבן" הראשון. XD פאדיחת השבוע: "פיני מרקט" אינף סייד. דבר הזוי שקרה השבוע: הזוי? אממ..."ביל" + אני + מסן + פייסבוק. אינף סייד. LOL. שיר השבוע של טוקיו הוטל: אממ..לדעתי An Diener Saite [או באנגלית - By Your Side]. זה היה השיר הראשון שזמזמתי לעצמי במהלך התקנת הגשר. שיר השבוע בכללי: כנ"ל [: להקת השבוע: טוקיו 3> דיסק השבוע: Zimmer / Room 483 ציטוטי השבוע: דווקא יש הרבה! D: * -מדברת עם חברות על איך אני הייתי מתלבשת אם לא היה שיעור ספורט- "אני הייתי באה עם איזו חולצת טי כהה ועם הג'ינס המגניב ההוא שלי :} ואז הייתן צריכות לפחד ממני, למה יש לי חגורה שחורה 8D". * המורה לערבית: מה ההבדל בין החמאס לפת"ח? תלמיד: החמאס יותר ערבים! D: * -אני בשיעור לשון למורה- "בשנה שעברה לימדת אותנו גם על שדה סכמטי, לא?" התכוונתי לשדה סמנטי. אין לי מושג איך הגעתי לסכמטי! LOL * המורה להיסטוריה לתלמיד מקריא תשובה בש"ב: אני מקווה שההמשך יהיה כמו ההתחלה! תלמיד אחר: אל תמשיך!#!@ * המורה להיסטוריה: אני רואה שהתאהבתם במילה "רעננים"! כל התלמידים: אני רשמתי רעננים בתשובה שלי!#@ D: * המורה לאנגלית: היום נדבר על ההמצאות של ליאונרדו די קפריו! * המורה לאנגלית -באמצע סיפור-: הצלקת באה כי הוא ניסה לגנוב אישה זקנה! סרט/סדרת השבוע: בכללי, האנה מונטנה XD וארון סטון! D: ספר השבוע: Betrayed - P.C and Kristin Cast הכרזת השבוע: מתמטיקה - הנה אני באההההה! || אני רוצה ללמוד בתלמה ילין! T_T התחדשות השבוע: פוסטרים D: התמכרות השבוע: טוקיו [: מאכל השבוע: הפסטהשלאמא *ך* משקה השבוע: מים? XD אדם השבוע: ביל, החברים הנפלאים שליי 3>, כולכן, אמא, אבא, המורה הפרטי שלי 3> ועוד כמה P: תמונת השבוע: איןאין 3: תכנונים לשבוע הבא: ללמוד T_T

למעלה