סיכום שבועי...

../images/Emo41.gif סיכום שבועי...

הנה דברי השריף שלכם...
הפורום שלנו כבר גדול ואפילו יש כבר דפים בארכיון שלו (בתחתית הדף יש לינק לארכיון הפורום למי שמתעניין).
RIP CURL1 החליט שהוא ירשום כל שבוע 4 קליפים הכי חדשים שיצאו ב-MTV.
mandy הצהירה שהיא אולי תשתתף ב-the frige (היא מתכתבת עם המפיקה של התוכנית) ועוד הוסיפה..."נה נה
".
mprb הצטרפה לפורום. ברוכה הבאה!
.
I love m y s e l f (ריטה) שינתה את הניק שלה וכעת קוראים לה iM A CrAzYChiKa.
mprb פתחה דיון על איזה קליפ (בלי קשר לאהבה שלכם לאמן המצבע את השיר) אתם הכי אוהבים.
RIP CURL1 דיווח שכריסטינה אגילרה הודיעה שהיא עברה התמוטטות עצבים (בגדו בה, שיקרו לה וניצלו אותה...אבל לפחות יש לה דיסק חדש - Stripped שמו).
ד ו ב ד ב ן יצאה לטיול ביום שני וחזרה ביום רביעי (מקווים שנהנתה!)
RIP CURL1 העלה שאלה...את מי הייתם רוצים לפגוש פנים מול פנים אם הייתה לכם הזדמנות?
ביום רביעי הפרחנו בלון כחול וירטואלי לזכרו של רון ארד.
תזכורת קטנה...ב-14 לנובמבר עוד 27 ימים יתקיים טקס פירסי ה-MTV. לכו תבדקו בלוח האירועים!
הודעת השבוע
הודעת השבוע היא שונה הפעם היא שירשור. החלטתי דווקא לבחור בשירשור עם הבלון הכחול שאני מניח שאתם מבינים כבר למה. הנה הוא.
Fresh השבוע
מדונה חזרה (שוב פעם), הפעם עם שיר הנושא לסרט של ג´יימס בונד (die another day). קליפ יפה שמעלה את השאלה למה היא מניחה תפילין ומה זה הלאו שמקועקע לה על הגוף ועל הכיסא בסוף הקליפ (ייתכן ויש קשר לרב לאו...? לא נראה לי...).
20 הגדולים לשבוע זה

1 Las Ketchup - The Ketchup Song (
) 2 Avril Lavigne - Complicated (
) 3 Sugababes - Round Round (
) 4 Eminem - Without Me (
) 5 Coldplay - In My Place (
) 6 Atomic Kitten - The Tide Is High (
) 7 Elvis/JXL - A Little Less Conversation (
) 8 Tiziano Ferro - Perdona (
) 9 Britney Spears - Boys (
) 10 Shakira - Underneath Your Clothes (
) 11 Bon Jovi - Everyday (
) 12 Enrique Iglesias - Love To See You Cry (
) 13 Nelly - Hot In Herre (
) 14 Will Smith - Black Suits Comin´ (
) 15 Eve - Gangsta Lovin´ (
) 16 Eminem - Cleanin Out My Closet (
) 17 Sophie Ellis Bextor - Get Over You (
) 18 Chad Kroeger - Hero (
) 19 Jennifer Lopez - I´m Gonna Be Alright (
) 20 Puddle of Mudd - She Hates Me (
)​
5 הגדולים באנגליה

1 Avril Lavigne - Complicated 2 Ja Rule/Ashanti - Down 4 U 3 Pink - Just Like A Pill 4 Puddle Of Mudd - She Hates Me 5 Dirty Vegas - Days Go By​
5 הגדולים בארצות הברית

1 Nelly ft Kelly Rowland - Dilemma 2 Cam´ron - Hey Ma 3 LL Cool J - Luv U Better 4 Nappy Roots - Po Folks 5 Justin Timberlake - Like I Love U​
5 הגדולים ברחבות הריקודים

1 Tim Deluxe - It Just Won´t Do 2 Drunkenmunky - E 3 Underworld - Two Months Off 4 Narcotic Thrust - Safe From Harm 5 Raven Maize - Fascinated​
עד כאן הפינה השבועית
תוכלו לחזור לעדכון הזה, במידה והוא עבר עמוד, דרך שורת הטאגלייס. את העדכונים הקודמים תוכלו למצוא בעמוד הקישורים, תחת קטגורית ´סיכומים שבועיים´.
שיהיה לכולנו שבוע נעים ומוצלח!

Dror Lavie

New member
האאאא ../images/Emo60.gif

שכחתי להגיד לכם! בקליפ של מדונה רואים את מדונה (הלבנה) נלחמת עם האגו שלה (מדונה השחורה), זה הסבר מפי מדונה, עכשיו "לאו" הוא משהו שקשור לאגו ביהדות, ולכן היא כתבה אותו על היוד, יש לציין עוד שהיא הבהירה שהיא לא התגיירה ולא שום כלום!

mandy

New member
אני אגיד את זה שוב ושוב..

אתה הבן אדם ה-כ-י משקיע שאי פעם הכרתי!!
ודרך אגב, לא רק שאני מתכתבת עם המפיקה של the fridge (נה נה
) אלא שהיא אמרה לי שאני מוזמנת לבוא לתוכנית ב-15 בנובמבר שמשדרים מברצלונה....זאת אומרת- התוכנית של טקס פרסי הMTV!!!!!!!!! (זה שווה "נה נה
" או לא???)

בקשר למדונה

אמממ אחותי אמרה לי שהיא למדה קבלה כי זה נורא עיניין אותה והקעקוע שלה זה מהקבלה וזה מסמל..חופש חירות או משו

rotemami

New member
אמיטי אתה באמת הבן אדם

ה-כ-י משקיע בעולם
זה סיכום שבועי מכל הלב

למעלה