סיכום שבוע

m2love

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

שיר השבוע בכללי-
מאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
תוכניות טלויזיה שצפיתי השבוע -
בילוי השבוע שלי-
דבר טוב שקרה לי השבוע-
דבר רע שקרה לי השבוע-
משהו שגיליתי השבוע-
משהו חשוב שקרה לי השבוע-
משהו מצחיק שהיה השבוע-
משהו שהייתי מוותר\ת עליו השבוע-
משפט או ציטוט השבוע-
תוכניות לשבוע הבא- שיהיה לכם שבת שלום ומבורך.. וסופשבוע רגוע ותהנו הרבה
לכל אלו שנבחנים המוןן בהצלחהה ואל תכנסו ללחץ
הכל יהיה טוב בעזרת השם

white angels

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע בכללי-mika-grace kelly מאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פירה עם נקניקיות
תוכניות טלויזיה שצפיתי השבוע -קטי והזר. בילוי השבוע שלי-הייתי בנחל בצפון,ואצל דודים במרכז
היה ממש כיף.. דבר טוב שקרה לי השבוע-יצאתי הרבה חח..והשביתות?
דבר רע שקרה לי השבוע-כלום,הכל היה בסדר. משהו שגיליתי השבוע-שום דבר
משהו חשוב שקרה לי השבוע-לא יודעת.. משהו מצחיק שהיה השבוע-חחח אח שלי הקטן התעצבן שאין לו שביתה[הוא בכיתה ג'] אז הוא רצה לתבוע את משרד החינוך
משהו שהייתי מוותר\ת עליו השבוע-השבוע? אם כבר שבוע הבא..המתכונת בפסיכולוגיה
משפט או ציטוט השבוע-אל תגדל עורבים-הם עלולים לנקר לך את העיניים כשיגדלו
תוכניות לשבוע הבא-להתכונן למתכונת בתרגום אנגלי,וסופסוף לשבת על סוציולוגיה!כל שבוע אני אומרת את זה ובסוף לא עושה..מקווה ששבוע הבא זה יהיה שונה
..זהו לבינתיים נראה מה עוד יהיה. שבת שלום וסופשבוע נפלא
תבלו..מה שבטוח אני אבלה בבית..עם המחברות והספרים

m2love

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע בכללי-סטלוס ואורן חן-לראות אותך צוחקת לא שמעתי את השיר הזה מלאאאאא זמן זה שיר נוסטלגי.. לדעתי זה השיר האהוב עליי
מאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-מופלטות
תוכניות טלויזיה שצפיתי השבוע -קטי.. בילוי השבוע שלי-בטיילת..היה צחוקים
דבר טוב שקרה לי השבוע-הכל היה טוב דבר רע שקרה לי השבוע-שקיבלתי 66 במתמטיקה
משהו שגיליתי השבוע-שאני מכורה לקינדרים חח(קינדר בואנו,ביצת הפתעה,קינדר דליס..) משהו חשוב שקרה לי השבוע-כלום.. משהו מצחיק שהיה השבוע-שהייתי אצל חברה שלי עם עוד חברה..אז היה אצלה בן דוד שהוא כל הזמן דיבר באנגלית כי הוא לפני זה גר בארה"ב..הוא בערך בן 19,אז ישבנו אני וחברה שלי (לא הזאת שהיינו אצלה חח) במדרגות לקומה השנייה לבית ופתאום ההוא ה"אמריקאי" עולה במדרגות ואמר לנו משו באנגלית..אז אני אומרת לה "תגידי רותם..חלמת פעם להתחתן עם אמריקאי" ואמרתי את זה בצחוק..אז הוא היה כבר למעלה..אז אחרי שאמרתי לה את זה הוא כזה מסתכל עלינוו מלמטה וצוחק ואומר "אני מבין עברית" חחחחחחחחחחחחח
זה היה מהזה מצחיק..אולי זה לא נשמע ככה אבל זה קורע..וכל הזמן שהיינו אצלה שהוא עבר היינו נשפכות מצחוק
משהו שהייתי מוותר\ת עליו השבוע-לימודים.. משפט או ציטוט השבוע-"את מחייכת אבל לא בדיוק אליי" משיר אחד
תוכניות לשבוע הבא-ללמוד
אמרתי כבר ואני אגיד שוב... שיהיה לכם שופשבוע מדהים

panci thet i

New member
../images/Emo223.gifהיי עונה:p

שיר השבוע בכללי-somebody told me-הקילרס מאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-דגגגגגיייי תוכניות טלויזיה שצפיתי השבוע -קטי המכוערת,פבלו ואנריאה בילוי השבוע שלי-אם לימודים נקרא בילוי...טוב נו אין לי יותר בילויים:( אף פעם דבר טוב שקרה לי השבוע-איןןן דבר רע שקרה לי השבוע-איןןן משהו שגיליתי השבוע-שאני משועממת משהו חשוב שקרה לי השבוע-יום הולדת לברנדון יורי3> משהו מצחיק שהיה השבוע-איןן משהו שהייתי מוותר\ת עליו השבוע-לימודים כמובן משפט או ציטוט השבוע-"לברנדון יש יומולדת XDDDDD" תוכניות לשבוע הבא-יש לי קורסים....

desired

New member
עונה

שיר השבוע בכללי- Avril Lavigne - I don't have to try מאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- משהו טעים
אבל לא זוכר איך זה נקרא
תוכניות טלויזיה שצפיתי השבוע - קטיה, חדשות ווווסטר על משה - איך עם ישראל יצא ממצריים בילוי השבוע שלי- יום הולדת לחבר טוב דבר טוב שקרה לי השבוע- לי כלום דבר רע שקרה לי השבוע- אין משהו שגיליתי השבוע- הייתי צריך לגלות משהו?!
חחח כלום משהו חשוב שקרה לי השבוע- פגשתי ידידה לכיתה לשעבר שלא ראיתי הרבה זמן
משהו מצחיק שהיה השבוע- לא היה משהו שהייתי מוותר\ת עליו השבוע - למה הייתי לוותר על משהו!
משפט או ציטוט השבוע- אהבה יותר חזקה מפרידה, אבל פרידה יותר ארוכה מאהבה!
תוכניות לשבוע הבא- עוד לא יודע, השבוע הזה עוד לא נגמר
סופשבוע נעים ונפלא לכולם

../images/Emo214.gif

שיר השבוע בכללי- שיר אחד של The Corrs, לא זוכרת ת'שם מאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-ממממממ...פיצה?! זה פשוט המאכל האחרון שאכלתי, אז אני זוכרת אותו
תוכניות טלויזיה שצפיתי השבוע -חצי ממסודרים, את החצי השני לא ראיתי כי התעסקתי בלהפנים שאין לי מתכונת !
בילוי השבוע שלי-וואי.שאלה טובה.
להיות עם המשפחה...
דבר טוב שקרה לי השבוע- שיחת פלאפון עם עדי, הפיה שלי
ואחי הגדול מאושר..אין אושר יתר גדול מהעובדה הזאת שלדעת שלמשפחה שלי טוב.
דבר רע שקרה לי השבוע-התאכזבתי קשות לשווא [אני מקווה!!!] והמתכונת שחרשתי ת'חיים שלי למענה ולא התקיימה [במחשבה שניה, אני גם ככה לא זוכרת כלום
] משהו שגיליתי השבוע-אנשים הם עם. [
] משהו חשוב שקרה לי השבוע-שיחת אסמסים קצרה הבהירה לי שיש כוונות, וזה מה שחשוב.
משהו מצחיק שהיה השבוע-אני בטוחה שהיה, אבל לא זוכרת!! משהו שהייתי מוותר\ת עליו השבוע-כל הלמידה המסורבלת הזאת לשווא? משפט או ציטוט השבוע-"אני במצברוח של ים, עם חצאית והכל..לא נעים שאמא שלך תראה אותי ככה" משפט שחברה שלי אמרה לי בטלפון לפני כמה רגעים ואני פשוט לא יכולה שלא לצחוק
תוכניות לשבוע הבא-אני כבר לא יודעת כלום. [ואני לא יודעת אם זה טוב או רע, נותר לי רק לקוות שיהיה שבוע טוב]

למעלה