סיכום שנה

Robin Sparkles

New member
../images/Emo41.gifסיכום שנה../images/Emo41.gif

בכלליות: איך עברה שנת 2008? ניהנתם? עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה? היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא? מה היה הדבר הכי כיף השנה? אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים? מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה? והדבר הכי מרגש? מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה? מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה? מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה? ולמשפחה שלכם? ולחברים שלכם? ולמדינה? מה אתם מתכננים לשנת 2009? חוגגים את ראש השנה האזרחי? איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה? יש לכם משהו להוסיף??

Robin Sparkles

New member
מסכמת את השנה

בכלליות: איך עברה שנת 2008?טובה מאוד ניהנתם?כן עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה?אממ..לא נראה לי היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא?לא מה היה הדבר הכי כיף השנה?כשהייתי עם המשפחה באילת במלון שאחותי עבדה בו. רוב האנשים במלון היו צרפתים והכרנו את האנשים שעובדים שם חח. היה ממש כיף אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים?לא מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה?בגרויות אולי חח והדבר הכי מרגש? מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה?ללמוד נהיגה מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה?שום דבר לא צפוי מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה?שהיא תיגמר בטוב. למרות שלא ממש כי אני אתגייס.. ולמשפחה שלכם?שיהיה להם טוב ולחברים שלכם?שיהנו ולמדינה?שכל מה שקורה בדרום יפסק לתמיד מה אתם מתכננים לשנת 2009?וואי הרבה...לסיים עם הבגרויות לתמיד,לסיים בצפר,להוציא רישיון,יומהולדת 17,להתגייס חוגגים את ראש השנה האזרחי? איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה?עוד שנה בדיוק אני כבר אהיה חיילת
יש לכם משהו להוסיף??מחר יש לי בגרות בע"פ באנגלית,עוד 12 ימים 3 בגרויות באנגלית

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

בכלליות: איך עברה שנת 2008?לא משהו.. ניהנתם?כן ולא עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה? בהחלט. היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא?יש מצב.. מה היה הדבר הכי כיף השנה?לסיים ללמוד
ההכתרה, המסיבת סיום, הנשף
אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים?למרות כל החרא- כן. מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה?חפץ חשוד בבי"ס, מישהי מהבי"ס התעלפה ופינו אותה באמבולנס.. לא זוכרת מה עוד והדבר הכי מרגש?המסיבת סיום
מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה?לא יודעת.. מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה?הוווו הרבה מאוד, גם על עצמי וגם על אחרים. מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה?שתהיה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה
ולמשפחה שלכם?בריאות, הצלחה ואהבה
ולחברים שלכם?^^ ולמדינה?שיהיה שלום מה אתם מתכננים לשנת 2009?להתגייס חח חוגגים את ראש השנה האזרחי?לא חח איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה?חיילת למופת!
יש לכם משהו להוסיף?? לא

Galuush

New member
אני../images/Emo13.gif

בכלליות: איך עברה שנת 2008? סבבה לגמרי ניהנתם? כן עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה? ללמוד כמו שצריך בבצפר... היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא?הדבר הגדול שתיכננתי ורציתי, יצא לפועל ונהניתי ממנו מכל רגע
מה היה הדבר הכי כיף השנה? ההופעה של סלין דיון
אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים? נראה לי שכן מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה? הגיוס והבגרויות האחרונות בהחלט וסיום הלימודים והדבר הכי מרגש? סיום לימודים, מסיבת סיום, הופעה של סלין, גיוס, סוף טירונות וקורס מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה? התגייסתי
והתחלתי לאהוב את מריל סטריפ
מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה? לא להיות עצלנית בלימודים
מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה? שנה טובה ולשמור על קשר עם אנשים שיקרים לי ולמשפחה שלכם? כנ"ל ולחברים שלכם? כנ"ל ולמדינה? שקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם מתכננים לשנת 2009? צבא...חחחחח חוגגים את ראש השנה האזרחי? לא איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה? נראה לי אותו דבר... בתקווה שיהיו דברים קטנים שישתפרו
יש לכם משהו להוסיף?? אני רוצה שוב סלין דיון! חחחח

למעלה