סיכום שנת 2005 - לירון לב

../images/Emo41.gifסיכום שנת 2005 - לירון לב../images/Emo41.gif

עוד שניה מסתיימת שנת 2005 וזה הזמן לסיכומים, על לירון (ועלינו
) עבר הרבה השנה. אז מה היה לנו השנה?
התכנית "דואט ישראלי" עם דני רובס.
סדרת "השמיניה".
מפגש הקומונה השני - לירון נפגש איתנו במפגש מיוחד.
המופע "שיר נולד".
לירון שר את שיר הנושא של הסרט "צ'יקן ליטל".
לירון בהופעות בכל רחבי הארץ במסגרת הופעות "כוכב נולד 2".
לירון יוצא לחופשה של כמה חודשים בדרום אמריקה.
"מול כל העולם" ששר לירון לסדרת "השמיניה" מגיע לפסגת מצעד ערוץ המוזיקה 24 ועוד ועוד... אז...איך אתם מסכמים את השנה הזו מבחינת לירון
מאיזה דברים אתם מרוצים ואיזה אתם מרוצים פחות
מה עשה לכם הכי כיף השנה
איזה רגע הכי חשוב מבחינתכם
מה הכי הפתיע אתכם
מה הכי שימח אתכם
מה הדבר הכי מרגש שקרה מכל הדברים
מה הייתם רוצים או מייעצים ללירון להמשך הדרך בשנת 2006
קדימה, שגרו את התשובות שלכם

liatli9

New member
אוףף אוףף תפוזונע

עניתי על הכל וזה לא שלח הדפעק! אין לי כוח לכתוב שוב.. בלע

../images/Emo4.gifאז יש לי טריק בשבילך ולכולם

לפני ששולחים הודעה מסמנים הכל ומקישים CTRL+C (העתק) כדי שאם תקרה תקלה פשוט נקיש CTRL+V (הדבק) וכל מה שכתבנו יחזור מייד וכך לא מאבדים מה שכותבים. ולדעתי חשוב לענות על השאלות האלה, אז אני אשמח אם תעשי עוד מאמץ
(אני גם יענה כמובן בקרוב)

nitsan4u

New member
../images/Emo9.gifהתשובות שלי...

אז...איך אתם מסכמים את השנה הזו מבחינת לירון? שנה מוצלחת ביותר!
והלוואי שיהיו שנים מוצלחות יותר!
מאיזה דברים אתם מרוצים ואיזה אתם מרוצים פחות? אני פחות מרוצה מזה שלא היו לנו מספיק מפגשים.. (ולצערי אני לא אוכל להגיע למפגש היום
) ואני גם לא מרוצה שלא מראים אותו מספיק ולא משנה איפה הוא בטלויזיה...
אני מרוצה מאו שהוא בחר להופיע ב"שיר נולד" ולעשות את התפקיד (המאוד מתאים לו
) בשמינייה... מה עשה לכם הכי כיף השנה? שנפגשנו כולם עם לירון!
איזה רגע הכי חשוב מבחינתכם? הרגע שבו הודיעו שללירון יהייה אלבום חדש עם שיר נושא מדליק!
מה הכי הפתיע אתכם? שלירון מדובב בכל כך הרבה סדרות בטלויזיה!
מה הכי שימח אתכם? האהבה שיש פה בפורום ומה שמאחד אותו...
מה הדבר הכי מרגש שקרה מכל הדברים? שלירון מתרגש מאיתנו בכל פעם שהוא היה כאן!
מה הייתם רוצים או מייעצים ללירון להמשך הדרך בשנת 2006? אל תשתנה\תתמסחר\וכל שאר השטויות האלה..
תעשה רק את מה שאתה מאמין בו ומה שעושה לך טוב! ובעזרת השם תוציא את האלבום המיוחל שלך!

הסכום שלי.

אז...איך אתם מסכמים את השנה הזו מבחינת לירון
שנה לא רעה. הבחור הספיק די הרבה, למרות שחסר לי ברשימה הסינגל שלו אנחנו כל כך מחכים. מאיזה דברים אתם מרוצים ואיזה אתם מרוצים פחות
אני מרוצה מכל מה שקרה עם השמינייה, אני חושבת שזה עשה ללירון טוב והבנתי שהוא מאד נהנה לשחק שם.הדבר שהכי נהנתי ממנו היה הראיון שלו עם דני רובס בתוכנית "דואט ישראלי"... לירון האמיתי והמקסים. נהנתי מכל דקה בתוכנית הזו.אני בכלל לא מרוצה מההשתתפות שלו במופע "שיר נולד" אבל על זה כבר דיברתי יותר מידי.. מה עשה לכם הכי כיף השנה
לפגוש את לירון
ולגלות שבמציאות הוא הרבה יותר מקסים, נחמד ומתוק ממה שיכולתי לתאר.... איזה רגע הכי חשוב מבחינתכם? שהוא סיים עם ההופעות של כוכב נולד .. מה הכי הפתיע אתכם
שהסינגל לא יצא בסופו של דבר... מה הכי שימח אתכם
לדעת שכל מה שקורה בפורום משמח את לירון ולראות שהוא נכנס וקורא את מה שאנחנו כותבים.. מה הדבר הכי מרגש שקרה מכל הדברים
הכי מרגש היה לפגוש אותו בפעם הראשונה ולראות בפעמים האחרות שהוא כבר מכיר אותי (סליחה על האגוצנטריות - כזאת אני
מה הייתם רוצים או מייעצים ללירון להמשך הדרך בשנת 2006
להתרכז במוסיקה - להוציא סינגל, דיסק ולצאת להופעות - לירון, אתה חייב

נ ט ע ש ה

New member
שירלי, את מקסימה ../images/Emo140.gif

ותמיד כותבת דברים כל כך נכונים ושכל כך כיף לקרוא. מסכימה עם כל מילה

the only DaRdAr

New member
עונה../images/Emo70.gif

אז...איך אתם מסכמים את השנה הזו מבחינת לירון?-שנה טובה ללירון, הוא התפתח המון מאז כוכב נולד...מחכה לו שנה של עשייה מאיזה דברים אתם מרוצים ואיזה אתם מרוצים פחות?-אני מרוצה מכל דבר שהוא עושה... מה עשה לכם הכי כיף השנה?-לראות את לירון במופע של ביסלי ובשיר נולד איזה רגע הכי חשוב מבחינתכם?-שלמרות כל מה שלירון עושה כמו שמיניה, שיר נולד הוא עדין לא שוכח שהוא מוזיקאי וזמר מה הכי הפתיע אתכם?-שלירון מתעדכן בכל מה שקרוה בפורום... מה הכי שימח אתכם?-שלירון אהב את המתנה מהפורום ליומולדת מה הדבר הכי מרגש שקרה מכל הדברים?-לראות את לירון בדואט ישראלי עם דני רובס...לא יודעת אותי זה ריגש..
מה הייתם רוצים או מייעצים ללירון להמשך הדרך בשנת 2006?-להתמקד במוזיקה!
מחכים כבר לסינגל, קליפ, אלבום!

הסיכום שלי

שנה מעניינת עם הרבה פרויקטים,חבל שהיא לא כללה הרבה מוזיקה מקורית כמו סינגל\אלבום, אבל זה לוקח זמן אז זה מובן ואפילו רצוי שזה ייעשה בצורה רצינית ומעמיקה
. מאיזה דברים אתם מרוצים ואיזה אתם מרוצים פחות? "השמיניה" בסה"כ הייתה פלוס השנה, בעיקר בזכות "מול כל העולם" שהצליח מאוד בלי שהוא יצא כסינגל או שודר ברדיו כמעט. "שיר נולד" למרות שטרם ראיתי את המופע אז קשה לדעת, אבל בסה"כ הייתי מוותר (אם כי צריך גם כסף להמשך הדרך ויש גם יתרונות במופע). מה עשה לכם הכי כיף השנה? לראות את לירון בתכנית "דואט ישראלי" עם אמן כמו דני רובס שמשבח אותו ומאמין בו כמונו, וגם סופסוף לראות תכנית יותר מעמיקה עם לירון. איזה רגע הכי חשוב מבחינתכם? "מול כל העולם" במקום הראשון במצעד של ערוץ 24 היה רגע חשוב. מה הכי הפתיע אתכם? "דואט ישראלי" עם דני רובס ולירון, זה היה משמח ומפתיע ביחד כשהתכנית שודרה. גם לראות את לירון מנשק חצי מהשחקניות בשמיניה
מה הכי שימח אתכם? לדעת שלירון עוקב אחרי הפורום ושהוא הגיע למפגש לכמה שעות. מה הדבר הכי מרגש שקרה מכל הדברים? שלירון ממשיך להתנדב עם ילדים אוטיסטים, התנדבות זה דבר שתמיד הכי מרגש. מה הייתם רוצים או מייעצים ללירון להמשך הדרך בשנת 2006? ריכוז מוחלט בסינגל ובאלבום והופעות וקידומים שלהם בתקשורת, בלי יותר מידי פרויקטים מעבר.

NeTa MuFlEtA

New member
רעיון יפה רון, כל הכבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif

אז...איך אתם מסכמים את השנה הזו מבחינת לירון
וואלה שנה ממש ממש טובה עברה על הבחור עבר כברת דרך ארוכה מאד. מאיזה דברים אתם מרוצים ואיזה אתם מרוצים פחות
אני ממש מרוצה מכך שלירון לא נחבא עם הכלים כמו רוב האנשים שהתמודדו בכוכב נולד ולא שמענו עליהם כלל , לירון עשה כמה שיותר כדי להשאר בכותרות, ואכן נשאר. ממה שלא הייתי מרוצה זה שלירון היה אמור להוציא את הדיסק שלו לאור, והוא עדיין לא הוציא אבל לא נורא אני מניחה שהכל לטובה :) מה עשה לכם הכי כיף השנה
המפגש קומונה עם לירון, שהקומונה עברה לפורום, שלירון השתתף בהרבה מופעים יחסית וגם שלירון השתתף בשמיניה ועוד הרבה דברים שקידמו לו את הקריירה בענק. איזה רגע הכי חשוב מבחינתכם
שלירון לא שוכח אותנו למרות שעבר לעיר הגדולה ומעמדו גדל הוא עדיין חוזר תמיד לפורום שלנו הוא זוכר את כולם ומראה לנו את אהבתנו, והכי הכי חשוב נשאר בנאדם טוב וצנוע כמו שהוא תמיד. מה הכי הפתיע אתכם
שראיתי איך שלירון כל כך הצליח לו בזמן כל כך קצת לעומת משתתפים אחרי מכוכב נולד זה הפתיע אותי איך פתאום כולם אוהבים אותו ואחרי שהוא רק התחיל בכוכב נולד הוא כמעט נזרק מהתחרות ופתאום עכשיו מצליח יותר מהרבה אחרים שזכו במקומות ראשונים . מה הכי שימח אתכם
ההצלחה של לירון
מה הדבר הכי מרגש שקרה מכל הדברים
המפגש פורום חחחח מה הייתם רוצים או מייעצים ללירון להמשך הדרך
שימשיך להיות כמו שהוא ושלא יוותר על המטרות שלו וילחום רבות להשגתן, שישמור על קשר עם כל התומכים בו ושיבוא תמיד לבקר פה ובפתח תקוה.

למעלה