סיכום שנת 2007

אושRתי

New member
../images/Emo41.gifסיכום שנת 2007../images/Emo41.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה
במי התאהבתי השנה
ממי נפרדתי השנה
מי פגע בי השנה
במי פגעתי השנה
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה
מתי צחקתי הכי הרבה השנה
מתי בכיתי הכי הרבה השנה
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי
איך חגגו לי יומולדת השנה
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה
על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה
איזה סרט הכי אהבתי השנה
כמה שעות הייתי בפורום השנה
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה
למי
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך
איך תסכם את השנה במילה אחת
האם חל בך שינוי השנה
איך חחגת את תחילת השנה
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:
איזה סילבסטר הכי זכור לך
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה
איזה אירוע היית מוחק מהשנהה
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה
איזה אירוע עשה לך טוב השנה
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה
מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007
מי איש השנה של 2007
להקת השנה
מקום בו הכי נהנת
אירוע שהכי השפיע עליך
אירוע שאיכזב אותך
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'
איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק
לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו ] [לקוח מפורום סקרים ושאלונים] שנה טובה ונהדרת לכולם!

עונה.. זה מעייף

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה- לא זוכרת משהו ספציפי הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה- פרידה מחבר.. במי התאהבתי השנה- שני חברים שלי כל אחד בתקופה אחרת בשנה ממי נפרדתי השנה- אף אחד מי פגע בי השנה- החבר האחרון במי פגעתי השנה- הקשר הזמני לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה- איתי פרל,מומי לוי,כפיר אפשטיין מתי צחקתי הכי הרבה השנה- ארוחה משפחתית מתי בכיתי הכי הרבה השנה- פרידה מחבר האחרון.. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי- פרידה מהחבר האחרון מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי- החודש האחרון איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי- גיטרה אקוסטית מוגברת
איך חגגו לי יומולדת השנה- הייתי עם החבר הקודם כל היום וסיננתי הרבה בטלפון.. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה- פאדיחה לספר על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה- מה שהתחרטתי שלא עשיתי השנה מיד אח"כ עשיתי איזה סרט הכי אהבתי השנה- אפקט הפרפר 1-2 כמה שעות הייתי בפורום השנה- בפורום הזה?? 24 שעות חח כמה אנשים חדשים הכרתי השנה- הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר- רובם אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה- כן למי- הרבה איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה- זה סוד מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה- כאן פרשתי... ארוך מידי איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך איך תסכם את השנה במילה אחת האם חל בך שינוי השנה איך חחגת את תחילת השנה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך איזה אדם 'גילת מחדש' השנה איזה אירוע היית מוחק מהשנהה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה איזה אירוע עשה לך טוב השנה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007 מי איש השנה של 2007 להקת השנה מקום בו הכי נהנת אירוע שהכי השפיע עליך אירוע שאיכזב אותך כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר' איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו ]

אושRתי

New member
לא להתעצל, לענות../images/Emo13.gif

לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה,- בעז בנאי, איתי פרל איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי איך חגגו לי יומולדת השנה-חגגתי עם חברות במסעדה. על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה-לא טסטי - נראה מתי יצא.. כמה שעות הייתי בפורום השנה- בשעות הפנאי מתי שיוצא כמה אנשים חדשים הכרתי השנה-הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר-כולם איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה- סוד כמוס לפרה ולסוס מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה-הרבה דברים!!!! לא לפירוט איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך איך תסכם את השנה במילה אחת-ווואווו האם חל בך שינוי השנה-יאפ איך חחגת את תחילת השנה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה-אלבומים - של איה כורם, בועז בנאי, איתי פרל, הופעות, ועוד ועוד ועוד ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך-מילניום איזה אדם 'גילת מחדש' השנה איזה אירוע היית מוחק מהשנהה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה איזה אירוע עשה לך טוב השנה-יום הולדת. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007-תנופה של בעז בנאי מי איש השנה של 2007 - להקת השנה- כנסיית השכל מקום בו הכי נהנת- וואו יש הרבה אירוע שהכי השפיע עליך- אירוע שאיכזב אותך כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר' איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו ] אושר ועושר, בריאות, הצלחה בכל, והגשמת משאלות

A m 0 s

New member
מה רק השנה נחשפת לאיתי? איך זה יכול להיות בד

יוק?

אושRתי

New member
ממש לא,

התכוונתי שרק השנה הוא נחשף לרדיו והתפרסם יותר. מכירה אותו עוד מזמןןן..

למעלה