סיכום שנת 2007!

בכריתוש

New member
../images/Emo41.gifסיכום שנת 2007!../images/Emo98.gif

*לקוח מפורום לירז צ'רכי* טוב אז עברו כבר 3 ימים מתחילת השנה האזרחית החדשה
יאללה לענות על השאלות ולא להיעלב! הכל בצחוק!
- חבר הפורום הכי מצחיק (זה שרק מילה אחת קטנה שלו ואתה מתגלגל על הרצפה): - חבר הפורום הכי מעדכן (מספק תמיד חדשות וכתבות בכל יום ובכל שעה): - חבר הפורום הכי מעודכן (זה שתמיד יש לו תשובה לכל שאלה והערה לכל דיון): - חבר הפורום הכי משעשע (זה שתמיד מעלה משחקים חדשים וכיפיים ובזכותו הפורום אף פעם לא משעמם): - חבר הפורום שהכי עניין \ מעניין אותך לפגוש (במפגשים שיהיו): - חבר הפורום בעל הכינוי הכי מסובך: - חבר הפורום בעל החתימה הכי יפה (צרפו ציטוט): - שלושת חברי הפורום הכי פעילים לדעתך: - חבר הפורום שמשתמש לדעתך בהכי הרבה אייקונים: - חבר פורום שעזב והייתם רוצים שיחזור לביקור: - חבר הפורום הכי פוטוגני (לאלה שיצא להם לראות תמונות, מי שלא שיעבור לשאלה הבאה): - חבר הפורום הכי עצבני (שלא מפחד להגיד את מה שיש לו לומר , גם אם זה לא תמיד נעים): - חבר הפורום הדיפלומט (זה שבסך הכל תמיד יוצא בסדר:): - חבר הפורום הכי מוזיקלי (זה שתמיד מביא המלצות של שירים ומדבר על מוזיקה בכל הזדמנות אפשרית): - חבר הפורום עם הכי הרבה שאלות: - חבר הפורום הכי נחוש (כזה כשיש לו דעה או רעיון, אין סיכוי שתוכלו לצאת מזה בקלות עד שהרעיון יצא לפועל): - חבר הפורום הכי עסוק (שלמרות שיש לו אלף עיסוקים בחיי היומיום מצליח עוד איכשהו להשתחל לפורום): - חבר הפורום שאתם הכי הכי קרובים אליו: - שיר השנה: - סדרת השנה: - דבר טוב שקרה לכם השנה: - דבר רע שקרה לכם השנה: - מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה!

עדיב4

New member
עונה../images/Emo9.gif

- חבר הפורום הכי מצחיק (זה שרק מילה אחת קטנה שלו ואתה מתגלגל על הרצפה): עידן (?) - חבר הפורום הכי מעדכן (מספק תמיד חדשות וכתבות בכל יום ובכל שעה): בדרך כלל נעם:) - חבר הפורום הכי מעודכן (זה שתמיד יש לו תשובה לכל שאלה והערה לכל דיון): אושרת אופקורס!
- חבר הפורום הכי משעשע (זה שתמיד מעלה משחקים חדשים וכיפיים ובזכותו הפורום אף פעם לא משעמם): לא יודעת - חבר הפורום שהכי עניין \ מעניין אותך לפגוש (במפגשים שיהיו): יעלי! - חבר הפורום בעל הכינוי הכי מסובך: הבוטן בעל אלף הנשמות
- חבר הפורום בעל החתימה הכי יפה (צרפו ציטוט): זה נחמד - בצבא צריך 4 דברים: האוטו של אבא, האוכל של אמא, הפז"מ של סבא, והפרופיל של סבתא!
- שלושת חברי הפורום הכי פעילים לדעתך: בכריתוש, יולקה פולקה 88 ואושרת - חבר הפורום שמשתמש לדעתך בהכי הרבה אייקונים: אושרת ואני - חבר פורום שעזב והייתם רוצים שיחזור לביקור: טינקרבל! - חבר הפורום הכי פוטוגני (לאלה שיצא להם לראות תמונות, מי שלא שיעבור לשאלה הבאה): -- - חבר הפורום הכי עצבני (שלא מפחד להגיד את מה שיש לו לומר , גם אם זה לא תמיד נעים): אין:) - חבר הפורום הדיפלומט (זה שבסך הכל תמיד יוצא בסדר:): כולם
- חבר הפורום הכי מוזיקלי (זה שתמיד מביא המלצות של שירים ומדבר על מוזיקה בכל הזדמנות אפשרית): יעלי
- חבר הפורום עם הכי הרבה שאלות: אורחים וחדשים - חבר הפורום הכי נחוש (כזה כשיש לו דעה או רעיון, אין סיכוי שתוכלו לצאת מזה בקלות עד שהרעיון יצא לפועל): אושרת - חבר הפורום הכי עסוק (שלמרות שיש לו אלף עיסוקים בחיי היומיום מצליח עוד איכשהו להשתחל לפורום): אני
לא ממש מכירה את החיים הפרטיים של השאר
- חבר הפורום שאתם הכי הכי קרובים אליו: יעל ונעם - שיר השנה: איש השקיות
- סדרת השנה: משמורת וחברים - דבר טוב שקרה לכם השנה: אחד?
- דבר רע שקרה לכם השנה: כל מיני - מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? אושר, כושר, בריאות ויושר
שנה אזרחית טובה!

בכריתוש

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אללה רצף! - חבר הפורום הכי מצחיק (זה שרק מילה אחת קטנה שלו ואתה מתגלגל על הרצפה): יעל - חבר הפורום הכי מעדכן (מספק תמיד חדשות וכתבות בכל יום ובכל שעה): אושרת! - חבר הפורום הכי מעודכן (זה שתמיד יש לו תשובה לכל שאלה והערה לכל דיון): אושרת! - חבר הפורום הכי משעשע (זה שתמיד מעלה משחקים חדשים וכיפיים ובזכותו הפורום אף פעם לא משעמם): אושרת עדי וקסם - חבר הפורום שהכי עניין \ מעניין אותך לפגוש (במפגשים שיהיו): עדי ויעל
- חבר הפורום בעל הכינוי הכי מסובך: הבוטן בעל אלף הנשמות - חבר הפורום בעל החתימה הכי יפה (צרפו ציטוט): יעל- "שלושמת המוסקטרים שונאים לשחק רביעיות" - שלושת חברי הפורום הכי פעילים לדעתך: יעל אושרת ועדי וגם קסם
- חבר הפורום שמשתמש לדעתך בהכי הרבה אייקונים: אני! חח - חבר פורום שעזב והייתם רוצים שיחזור לביקור: אלונה (טינקר12) - חבר הפורום הכי פוטוגני (לאלה שיצא להם לראות תמונות, מי שלא שיעבור לשאלה הבאה): עדידס - חבר הפורום הכי עצבני (שלא מפחד להגיד את מה שיש לו לומר , גם אם זה לא תמיד נעים): כולם חמודיםם - חבר הפורום הדיפלומט (זה שבסך הכל תמיד יוצא בסדר:): כולם - חבר הפורום הכי מוזיקלי (זה שתמיד מביא המלצות של שירים ומדבר על מוזיקה בכל הזדמנות אפשרית): אושרת - חבר הפורום עם הכי הרבה שאלות: אין כ"כ בדר"כ אנחנו עונים על שאלות :) - חבר הפורום הכי נחוש (כזה כשיש לו דעה או רעיון, אין סיכוי שתוכלו לצאת מזה בקלות עד שהרעיון יצא לפועל): - חבר הפורום הכי עסוק (שלמרות שיש לו אלף עיסוקים בחיי היומיום מצליח עוד איכשהו להשתחל לפורום): יעל - חבר הפורום שאתם הכי הכי קרובים אליו: עדי ויעלי - שיר השנה: פיקה
וגם ברך אל האושר חח - סדרת השנה: איך לא משמורת (גם האי, בובות והמקום אני אוהבת
) - דבר טוב שקרה לכם השנה: מלא - דבר רע שקרה לכם השנה: לא קיבלנו תעודות =\ - מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? שתהיה מותחלת!
שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה!
אגב יעל ועדי תנו לי את המיילים שלכם! אני כבר שנים מנסה להוסיף אתכן למסנג'ר ולא מצליחה! בא לי לדבר איתכן

אניאניאני

- חבר הפורום הכי מצחיק (זה שרק מילה אחת קטנה שלו ואתה מתגלגל על הרצפה): הדס - חבר הפורום הכי מעדכן (מספק תמיד חדשות וכתבות בכל יום ובכל שעה): אושרת.לגמרי אושרת! - חבר הפורום הכי מעודכן (זה שתמיד יש לו תשובה לכל שאלה והערה לכל דיון):אושרת דא! - חבר הפורום הכי משעשע (זה שתמיד מעלה משחקים חדשים וכיפיים ובזכותו הפורום אף פעם לא משעמם): אם אני אגיד שוב אושרת מה זה אומר עלי? - חבר הפורום שהכי עניין \ מעניין אותך לפגוש (במפגשים שיהיו):את כולם אני אוהבת לפגוש אנשים אבל אני הכי קורה לעשי ולכן כנראה שעדי.. - חבר הפורום בעל הכינוי הכי מסובך: כל מי שיש לו כינוי באנגלית (אני דיסלקטית) - חבר הפורום בעל החתימה הכי יפה (צרפו ציטוט):בצבא צריך 4 דברים: האוטו של אבא, האוכל של אמא, הפז"מ של סבא, והפרופיל של סבתא! - לגמרי ממש צחקתי כשראיתי את זה בפעם הראשונה. - שלושת חברי הפורום הכי פעילים לדעתך: אממ אושרת (דא) ,בכריתוש וidanoosh17 - חבר הפורום שמשתמש לדעתך בהכי הרבה אייקונים: כלום זה רק אני שמוגבלת באיקונים.. - חבר פורום שעזב והייתם רוצים שיחזור לביקור: ואי יש לי זיכרון של דג זהב. - חבר הפורום הכי פוטוגני (לאלה שיצא להם לראות תמונות, מי שלא שיעבור לשאלה הבאה):לא שואלים שאלות כאלה! - חבר הפורום הכי עצבני (שלא מפחד להגיד את מה שיש לו לומר , גם אם זה לא תמיד נעים):... - חבר הפורום הדיפלומט (זה שבסך הכל תמיד יוצא בסדר:):רוב הפרום - חבר הפורום הכי מוזיקלי (זה שתמיד מביא המלצות של שירים ומדבר על מוזיקה בכל הזדמנות אפשרית):אושרת - חבר הפורום עם הכי הרבה שאלות:אני גם חושבת שהאורחים שואלים הכי הרבה (ולרוב גם את אותה שאלה:"האם יש שידורים חוזרים של משמורת"?) - חבר הפורום הכי נחוש (כזה כשיש לו דעה או רעיון, אין סיכוי שתוכלו לצאת מזה בקלות עד שהרעיון יצא לפועל):אושרת... - חבר הפורום הכי עסוק (שלמרות שיש לו אלף עיסוקים בחיי היומיום מצליח עוד איכשהו להשתחל לפורום):עדי, ובכריתוש - חבר הפורום שאתם הכי הכי קרובים אליו:עדי.. - שיר השנה: איש השקיות (הוא פשוט גדול אתם חייבים לשמוע אותו! - סדרת השנה: משמורת/המקום(משוחדת) - דבר טוב שקרה לכם השנה:התנשקתי (אבל שש לא מדברים על זה) - דבר רע שקרה לכם השנה:לא התקבלתי לבהי"ס שרציתי(אבל ששש לא מדברים על זה) - מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה?שיהיה טוב כמו השנה או אפילו יותר

idanoosh17

New member
מה זה לעזאזל איש השקיות?

למה אני אף פעם לא מעודכן? זה רק בגלל שהפסקתי לשמוע גלגל"צ (זה הכל בגלל המערכת המקולקלת במשרד!)!

בכריתוש

New member
אהמ לא יודעת סתם עשיתי..

אפשר לעשות את זה יותר מסודר עם תצאות והכל אולי במסרים אם בא לך.. לי פשוט אין זמן כ"כ..

למעלה