סיכום תוצאות הסקר

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifסיכום תוצאות הסקר../images/Emo41.gif

בסקר הזה נשאלתם שאלה קצת לא שגרתית,והיא "עם איזו מהדמויות הבאות משירי הביטלס אתם הכי מזדהים?" (מתוך סה"כ 40 קולות)
25.00%,10 קולות ורבע מהכלל,חשים הזדהות עם לוסי בשמי היהלומים.
5.00%,2 קולות, הזדהו עם מקסוול ופטיש הכסף הרצחני שלו ועל זה רק ניתן להגיד- טווווווווב...
עוד 5.00%(2 קולות) הזדהו דווקא עם רוקי ראקון רודף הכבוד והאהבה.
27.50%,11 קולות, מזדהים עם אלאנור ריגבי והבדידות המלנכולית,שהיו למעשה ההימור שלי למנצחים...אבל...
32.50%(13 קולות) היוו את הרוב והחליטו שהם הכי מזדהים עם Nowhere Man,הנווד חסר הדעות והדאגות.
ואילו ליידי מדונה קשת היום נותרה עם 5.00%(2 קולות) בלבד. כנראה שהיא לא מספיק זוהרת בשבילנו... והנה מתחדש הסקר ושאלתו הפעם,אקטואלית משהו,"האם יש בעיניכם הצדקה להוציא את Let It Be-Naked..."?סדגש|

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif לסקר

אז מה אתם חושבים? אולי זו שאלה שצריכה להשאל אחרי שרובנו נקבל הזדמנות להאזין לו,אבל בואו נעשה סיכום ביניים בהתבסס על רשימת השירים החדשה והסיבה שהוא יצא.האם פול הגזים? האם ג'ון וג'ורג' היו מאשרים את זה לו היו בחיים? האם נעשה כאן צדק הסטורי? והאם בכלל יש כאן משהו שווה מבחינה אמנותית?...

אלרוס

New member
אני הראשון שהצביע!

ואני חושב שלאחר שאשמע זאת אוכל לדעת אם זה היה מוצדק. הקול שלי שווה 100% כרגע

אכן, אני צריכה להאזין לאלבום קודם

אבל אני יכולה להגיד שהשיר היחיד ששמעתי מהאלבום-the long and winding road מצא חן בעיניי יותר מהמקור

דקלה9

New member
שאלה מצויינת

אני בינתיים היחידה שהצביעה כנגד האלבום, מהסיבה שג'ון וג'ורג' וודאי מתהפכים בקברם (למרות ששניהם לא ממש קבורים). זו דעתי. ואגב- אחרי ששמעתי את האלבום, הדיעה רק מתחזקת, מהמובן האומנותי.

tin ker bell

New member
הממ.. למה אתם חושבים שלג'ון וג'ורג'

תהיה התנגדות להוצאת האלבום? או יותר נכון.. אם היו חיים??

תשובה!

אולי בגלל שג'ון אמר שהחומר באלבום, לאחר עריכתו של ספקטור, לא גרם לו להקיא.... כלומר, לפני העריכה והעיבוד הוא כנראה היה בשירותים כל היום... בקשר לג'ורג', עלייך לפנות "למומחי" ג'ורג'.

../images/Emo45.gif אחרי התחבטויות קשות- אני בעד!

אז ככה: על אף שבהתחלה הייתי נגד התקליט וראיתי בו "מסחטת כסף" נוספת מהמעריצים, שיניתי את דעתי..... אתמול! מדוע? פשוט מאוד: כי קניתי אותו אתמול, ומה לעשות חברים? הביטלס זה הביטלס, והאלבום כבש אותי. רוב הביצועים דומים מאוד אבל שינו את סדר השירים: הורידו שניים והוסיפו את .Don't Let Me Down סיבות נוספות אשר בגללן אני תומכת בהוצאת האלבום: 1. הבונוסים: מצורף דיסק שנקרא: "זבוב על הקיר", ומתאר במשך 20 דקות קטעי הווי מההקלטות באולפן הכוללים שיחות, דאחקות, ומיני סיפורים. 2. חוץ מזה, תאמרו לי אתם: האם לא כל חומר שהביטלס מוציאים ראוי ואיכותי? האם אין זה מיני- מאורע הסטורי? כלומר עכשיו, בדורי, יצא הדיסק הזה תחת ידיו הקאנוניות של פול מקרטני, ואני אצא כנגד זה?! לא, לא, לא. זה ביטלס פור גוד סטייק(!) וכל מה שהם מוציאים לשוק, אני באופן אישי אומרת עליו 'אמן'. נ.ב קניתי אתמול את הדיוידי של Lennon Legend שיש בו 20 שירים מקריירת הסולו שלו. יש לי לומר על כך שני דברים: 1. יאמי..... 2. יוקו- תתפגרי.

דיתוּש

New member
אממ... יש בזה משהו.

אבל גם מדברים איכותיים אפשר לעשות כסף סתם, למשל, הרבה אנשים יגידו לך שהארי פוטר זה ספר מאוד איכותי ויפה, אבל את לא יכולה להגיד לי שהוא לא ממוסחר... צעצועים, מחברות, ממתקים וכל דבר שבא ליד. אבל בהחלט הייתי רוצה לשמוע את האלבום הזה
ואני דווקא לא ממש חושבת שעשו ממנו מסחטת כסף...

ברור 8-|

כששומעים את לט איט בי מרגישים שטמון בו עמוק איפשהו בין לט איט בי לאקרוס דה יונמיברס פוטנציאל ענק. חבל ששירים ספורים די, אהממ... מקלקלים. ודרך אגב - נו, באמת, זה ממש כיף להגיד "לביטלס יוצא דיסק חדש!" מתי תהיה לנו עוד הזדמנות כזו?
(כן, גם אני חטפתי כמה מבטים של -בוא'נה-זאתי-משוגעת-הם-לא-מתו-כבר?( ושוב

דקלה9

New member
אם זה מנחם...

לפול מק'רתני יוצא אלבום חדש! או ככה לפחות אומרת השמועה והיא הולכת ככה: יקראו לו "מראות" (Mirrors) ויכול להיות שהוא יצא כבר בינואר 2004. רשימת שירים חלקית: 'Baby', 'Stolen People', 'Black and Gold', 'Simply Love', 'Tiny Bubble (Reprise)', 'Exaggeration', 'Go there', 'Mirrors' and 'Chicago and The Others' אין לי מושג כמה השמועה הזאת מבוססת, אבל השמועות מהסוג הזה בדר"כ הופכות לאמת...

ביטלמן

New member
אני לא אקנה את האלבום הזה אם יצא

כזה אלבום. פול מק'רטני הוא לא מה שהיה פעם \: ...

גרמה

New member
אני חייב לציין....

פול לא מה שהיה פעם... אבל האלבום האחרון שלו."Driving Rain"..שברשותי פשוט מצוין. לעומת דיסקים קודמים שלו שלא אהבתי. אני בד"כ בררן גדול. מומלץ לכולם!

דקלה9

New member
זה עניין של טעם

בעיני פול מק'רתני תמיד הוציא אלבומים שהיו בהם חלקים טובים וחלקים פחות טובים. ככה גם היום.

SmallVille Girl

New member
חחחחחחחחח....

בזה את צודקת ... :)) אגב היום ראיתי דיסק של הביטלס (בצליל ,)שעולה 10 שקל !!!!!!!!! אבל לא קניתי אותו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה