סיכומי מפגש הבלוגרים השני

Master Stav

New member
../images/Emo41.gifוולברין ......תודה ../images/Emo41.gif

נהנתי לפגוש אנשים שהפכו מהוירטואלי למציאות את לורי הצלמניה את מיטל שניראתה טיפה עייפה את נעמה כדור האנרגיה וכמובן בצבץ הגדול מכולם האיש והבלוג ......הסרט היה משעשע ברמות
נהנתי תודה

bigjack

New member
היה כיף להיפגש סוף סוף ../images/Emo9.gif

מהסרט הבנים שלי נהנו יותר ממני, אבל היה נחמד להיפגש עם החברים מהבלוגיה .........ויכול להיות שנדמה לי אבל נראה כאילו שהפעם היו הרבה יותר שהגיעו. תודה לתפוז, לנעמה ולבצלאל שהוציאו אותי מהבית באמצע השבוע לבילוי נחמד.

De-Panther

New member
תודה! כל הכבוד על האירגון../images/Emo9.gif היה אחלה סרט וגם

המסביב היה נחמד. כשהגעתי הביתה התברר לי שלי נתנה לי מדבקה שכתוב עליה The-Panther. זה בטח מסביר למה מישהי תהתה בקשר לכמה דברים שלא היה לי מושג לגביהם
בטח התבלבלה

wranger

New member
../images/Emo41.gifסיכומי מפגש הבלוגרים השני../images/Emo43.gif../images/Emo41.gif

מעולם לא הגיעו כל כך הרבה אנשים עם מדבקת-שם לבנה לקניון גבעתיים כשהם אוחזים במפצל USB כתום בצורת איש! איך היו המאפים? והקפה? פגשתם פרצופים מוכרים? ראיתם איך בצלאל התלבש יפה לכבוד האירוע?
ורגע, הייתם במפגש הראשון? או שהתגובות המוצלחות אליו שכנעו אתכם לבוא? ולמפגש השלישי (שבו יוקרן, להבטחת נעמה, "סרט בנות", לעומת "סרט הבנים" שהוקרן אתמול), תבואו? שרשרו סיכומים וקישורים לרשומות לכאן!

Bezalel P

New member
אני מבקש להדגיש

שאני תמיד מתלבש יפה.
תודה לכולם שבאתם. שמחתי לראות פרצופים מוכרים וחדשים כאחד. אני מקווה שנהניתם מהסרט. אני ישבתי בשורה שנייה, מה שסיפק לי חוויה טוטאלית למדי

Bezalel P

New member
כשנכנסתי להתיישב היה כבר חשוך

לא היה לי מושג איפה אתה ולא רציתי להפריע לאנשים.

תודה רבה!

היה כיף! הסרט היה חביב, אך נהניתי במיוחד מהאנשים (תמיד כיף לראות פרצופים ותיקים) ומהבורקסים (במיוחד מאלו שהיו ממולאים בתרד).

motior

Member
פעם עוד אגיע

לכשיסתייע... אבל חייבים סרט? מה רע במפגש חברתי שבו לא כולם יושבים ומסתכלים קדימה?

wranger

New member
אתה מוזמן להציע רעיונות לפעילויות אחרות

סרט זה יופי של פעילות להמון אנשים. משחק טאקי, לעומת זאת, קצת יותר מוגבל במספר האנשים שיכולים/רוצים להשתתף בו (אם כי ניסינו את זה באחד ממפגשי הבלוגרים החצי-רשמיים בעבר, והיה משעשע ונחמד מאוד). מה גם שזו לא הייתה הקרנה של סרט בלבד, אלא הייתה לפני כן שעה שלמה שבה יכולת לקשקש עם אנשים ככל העולה על רוחך, בשביל הצד החברתי יותר של האירוע. בכלל, אם למישהו יש הצעה למפגש בלוגרים שבו ייעשה משהו אחר מלבד הקרנת סרט - אני חושב שנשמח לשמוע (הגם אם לא בהכרח לבצע... זה כבר תלוי בבצלאל ובתפוז).

motior

Member
אבל אני יודע רק לבקר...

הנה הצעה: טיול קצר, מתאים לכל הגילאים, באתר נגיש המתחיל או מסתיים בכיבוד קל + דברי פתיחה של מנהל הבלוגיה. אתרים אפשריים שעולים בדעתי: - שמורת חוף השרון - שמורת האירוסים בנתניה (בעונה) - אפולוניה - מבצר אפק (אנטיפטרוס) - גן לאומי קיסריה - חוף דור/הבונים נכון שהכניסה לחלק מהאתרים האלה היא בתשלום, אבל גם סרט זה לא בחינם

הצעה למפגש: הופעת פלייבק

מצד אחד זה אישי ושיתופי - מישהו מספר סיפור אישי והוא מומחז בידי קבוצת הפלייבק, מצד שני זו הופעה, ולא סרט וגם אקטיבי יותר ו]חות פאסיבי. מאפשר עוד הכרות עם הנפשות הפועלות....

wranger

New member
היה כיף!

שמעתי שחלק מאיתנו התלוננו על המועד הלא-נוח (יום ראשון בערב, עד מאוחר, אין תחבורה ציבורית כדי לחזור הביתה אחרי הסרט). ובכן, התשובה של בצלאל הייתה שאי אפשר לקבוע מועד שיתאים לכולם, ולכן המפגש הקודם נקבע בשישי בצהריים, והנוכחי לראשון בערב. לגיטימי לחלוטין שחלק לא יוכלו להגיע לזה וחלק לא יוכלו להגיע לזה, בדיוק כמו שחלק דווקא כן יוכלו להגיע לפחות לאחד מהמפגשים. ככה היה עם ק', זוגתי, שלא יכלה להגיע למפגש הקודם, אבל שמחה להיגרר על ידי למפגש הנוכחי. לצערי, לא טעמתי מהמאפים ומהקפה, עקב התפוצצות-יתר מהכיבוד במפגש בלוגרים אחר שנכחתי בו (או בחציו, יותר נכון) מוקדם יותר באותו ערב. ק', לעומת זאת, לקחה כמה ביסים וכמה שלוקים, והיה לה טעים.
הסרט היה נהדר. ישבנו בשורה הרביעית או החמישית, כך שהיה לנו טיפה קרוב מדי, אבל כמה דקות אחרי תחילת הסרט כבר לא שמתי לב ושקעתי עמוק לתוך העלילה. גם ק' נהנתה מהסרט, למרות ההגדרה שלו ע"י נעמה כ"סרט בנים", דקה לפני ההקרנה... בקיצור, היה כיף כיף כיף, חבל לי שלא הספקתי להסתובב יותר ולהגיד שלום ליותר אנשים. נתראה במפגש השלישי.

התבטאות לא נכונה

מן הראוי ש-Naama p תחזור בה מן ההתבטאות "סרט בנים", אם תפוז רואה את עצמו כאתר שוויוני ולא פמיניסטי (כפי שניתן לשער מתוך הלשון הנקבית של התקנון, והמספר הרב של מנהלות הפורומים).

wranger

New member
זה נאמר בהומור, וטיפה יצא מהקשרו -

למעשה, היא אמרה שבמפגש הבא יוקרן "סרט בנות", כי הפעם מוקרן "סרט בנים", אבל כל הכבוד על הדקדקנות והשמירה גם על הפרטים הבאמת-באמת-מזעריים של התקנון.

בצלצלון...

היה מאגניבבב... רק חבל שבאתי מאוחר (כמו תמיד , כאילו....). בפעם הבאה אני פותחת את האולם ראשונה (אולי...). את הסרט לא ראיתי, אך רועי, הבן הצעיר שנכנס במקומי אמר שהיה "פצצה של סרט וחבל אמא שבחרת ללכת לשתות קפה ולאכול תותים עם קצפת, את זה יש לך בבית כל יום", אז גם תודה בשמו... הכי שמחתי לפגוש את אלון, הבן של צחי (בלוגר צעיר ומוכשר כשד!) תודה לעושים במלאכה.

למעלה