סיכומי מפגש הבלוגרים השני

wranger

New member
מה? מה עשיתי? ../images/Emo4.gif

האמת שתשומת הלב שלי הייתה קצת מוסטת מהאירוע העיקרי ויותר ממוקדת בזוגתי, לשם שינוי, אבל לא, אי אפשר ככה, במפגש הבא אנחנו קובעים שעה מדויקת ליד שולחן הבורקסים שהכי קרוב לשירותים. סבבה?

מה, היו בורקסים?

אתה רואה למה לא ראית אותי? כי לא ראיתי את הבורקסים... ורגע ... למה ליד השירותים? הבורקסים היו עד כדי כך חרא? איך פספסתי אתכם? באסה !

Bezalel P

New member
הם לא נמצאות על הרשת, מטעמי פרטיות.

אם תיתן לי מייל, אשלח לך את התמונות שלך.

bazzzil

New member
אני גםרוצה..

אם אפשר לשלוח לי גם את התמונות שלי אני אשמח(=

wranger

New member
אפשר לא? :-$

ראיתי תמונה אחת שלי ושל זוגתי, אנחנו נראים שם רע מאוד. אני חושב שהייתה בעיה במצלמה.

ני3נו3ית

New member
גם אני רציתי לומר תודה-היה כיף!

זו הפעם הראשונה שהשתתפתי במפגש מהסוג הזה של תפוז והיה ממש נחמד. ההשקעה היתה מקסימה וראו שחשבו על כל הפרטים. הכיבוד , המתנה והסרט עצמו היו מהנים ביותר . לגבי הסרט אני אישית מאוד נהניתי והאיש שאיתי נהנה עוד יותר
אשמח לעוד מפגשים כאלו בעתיד

מה, כזה רומנטי כזה?

דווקא נהניתי מכל הרעש והצלצולים של הסרט. במיוחד מהכוכב האוסטרלי. אפשר לאמר ריירתי
)) סרט בנים, בנות, מה חשוב, העיקר ה"ביחד"

Purple Mushroom

New member
הודעת סיכום שלי מאוחרת : ../images/Emo43.gif :

קודם כל תגובה נקודתית לטקסט: עד שהגעתי למאפים (אני מאוד איטי), לקח זמן. הכנתי דווקא תה עם סוכר וחלב (לא דל שומן). ואכלתי ושתיתי כ"כ לאט, עד שלא סיימתי עד שכולם נכנסו לסרט כבר. פגשתי פרצופים מוכרים, ראיתי ודיברתי קצת עם 2 הבלוגריות שרצו לראות אותי. חיפשתי רק בלוגרית אחת שרצתה לפגוש אותי אחרי שנים, ולא הצלחתי לאתר אותה (לא ראיתי אותה אף פעם). בקשר לבלוגרים שרציתי לדבר איתם, אז היו, דיברתי עם 5. ביניהם הצלחתי לדבר קצת עם בצלאל. אני עדיין צריך ללמוד המון על התמקדות בהתכתבות ברשת. היו 2 בלוגרים שהיו במפגש הראשון שלא ראיתי (כנראה לא הגיעו) היה מאוד מאוד מעניין ומיוחד. הקטע החזק והמרגש הוא (וזה לא היה צפוי) שפגשתי זוג (מקווה שזה לא אווטינג) שכותבים בפורומים בתפוז, וותיקים כמוני (8 שנים) , שאנחנו כותבים באותו פורום (לא ברצף), כבר יותר מ-8 שנים. ובזכות זה שהאישה פתחה בלוג בתפוז
(לא ידעתי זאת). הם הגיעו למפגש. ונפגשנו, היה מאוד מרגש. לחיי עוד מפגשים כאלו, רק שניהיה בריאים. אולי עוד אצליח לכתוב היום גם רשומה מורחבת בנושא. תודה רבה לתפוז

למעלה