סינגלס 6.11.06

chen010189

New member
../images/Emo41.gifסינגלס 6.11.06../images/Emo41.gif

שעה ראשונה Vibekings & Maliq – Like The Wind נינט טייב – היא יודעת My Chemical Romance – Welcome To The Black Parade The Killers – When You Were Young הג'ירפות – מהר מדי אריק ברמן – המתוקות האחרונות Nelly Furtado & Timberland - Promiscuous Bob Sinclar & Cutee B – Rock This Party The Pussycat Dolls – I Don’t Need A Man מוש בן ארי – ממריאים Dirty South & Evermore – Its Too Late Justin Timberlake – My Love מורן קריתי – שקט Christina Aguilera – Hurt שעה שנייה Depeche Mode – Martyr אהוד בנאי – Hebrewman (בהופעה) שייגעצ – המילים הכי יפות Foo Fighters – Best Of You (בהופעה) Lupe Fiasco & Jill Scott – Daydream שורטי – חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים Beyonce – Ring The Alarm Rihanna – Unfaithful (Remix) Fedde Le Grande – Put Your Hands Up For Tel-Aviv תומר יוסף – אני רוצה לזוז Scissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin שי גבסו – בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה סינרגיה – תראי זה אני

tkuihehr

New member
תודהההההה

ותראי זה אני שיר מעולההההה בכלל היו היום שירים טובים...

meshugait

New member
תודות../images/Emo13.gif

אבל מה עם בעוד שבוע? השמיעו אותו פעם אחת ו....?

tkuihehr

New member
אגב, ברשת ג' הוא מושמע הרבה

וגם אין זמן תחת השמש [שכבר רץ להם במצעד ובכלל מושמע הרבה] ושיר חדש של קרן פלס [שהוא ממש מצויין, אני מחכה שיגיע לגלגלצ גם] נורא מוזר לי שגלגלצ בפיגור ורשת ג' משמיעה שירים חדשים לפניה [בדרך כלל, גלגלצ מובילים ושירים משוחררים שם שבועיים לפני כל שאר התחנות, ומשהו השתנה לאחרונה, מוזר, מקווה שזה יחזור למצב האמיתי]

chen010189

New member
בעוד שבוע הושמע כמה פעמים

שוב, כנראה לא אהבו. לא המאזינים ולא העורכים, כי לעורכים יש נטייה לחזור על שיר מסוים שהם אהבו בנסיון לגרום גם לנו לאהוב.

meshugait

New member
ממ...

אבל זה הדורבנים!!
טוב נו זה באמת אחד השירים הפחות טובים בדיסק.. אני עדיין מחכה שישמיעו

chen010189

New member
וואי נכון

יש מצב שלא אהבו אותו? לפי דעתי שיר בסדר מהפשוטים האלה שאני לא מוצאת בהם סיבה לשנוא אותם אבל גם לא מוצאת סיבה לאהוב עד כדי חרישה. בקיצור, השיר כנראה לא שיחק את תפקיד הלהיט הממכר בניגוד לכמה להיטים קודמים שלהם.

RJlake

New member
חוץ מהשיר שהיה עכשיו../images/Emo12.gif

ותודה חן
הייתה היום תוכנית משעשעת

limors2

Active member
../images/Emo41.gifלינק 6.11../images/Emo41.gif

איזו מהירות! שעה ו5 דקות אחרי שהתוכנית הסתיימה
אם היו לי הרבה שירים להוריד מהתוכנית הזאת לא הייתי שוכחת איזה
אבל יש רק אחד! America / Razorlight Expresso Love / Dire Straits Coffee & TV / Blur Venus / Television (Venus De Milo / Miles Davis) not played :( due to record malfunction Woodstock / Joni Mitchell Got 'Til It's Gone / Janet Jackson (feat. Q-tip and Joni Mitchell) Breaking Us in Two / Joe Jackson Common People / William Shattner w/ Joe Jackson ???? Black Magic / Jarvis Cocker עטור מצחך זהב שחור / אריק איינשטיין מעיין / קורין אלאל Morning Song / Charlotte Gainsbourg שעה שניה Cellphone's Dead / Beck Big Bottom / Spinal Tap New York City Cops / The Strokes בלדה לשוטר / אושיק לוי I've Seen It All / Bjork (w/ Thom Yorke) עיניים זרות / רונה קינן דניאלה / שלומי שבן Lisa Says / Lou Reed Stephanie Says / The Velvet Underground Caroline Says II / Lou Reed Candy Says / The Velvet Underground Dying On The Vine / John Cale תפסתי ראש על הבאר / שלום חנוך

chen010189

New member
כן

פנה לטל פריצקר באימייל linkglglz @ gmail . com (בלי הרווחים, הם נועדו רק כדי למנוע ספאם) ותכתוב שאתה מעוניין לקבל את פלייליסט התוכנית באופן קבוע מדי שבוע. אלא אם כן אתה מעוניין בפלייליסט של תכנית אחת בלבד ואז ציין את זה עם התאריך שבה התכנית שודרה.

limors2

Active member
../images/Emo41.gifהמסור 2.11!../images/Emo41.gif

הורדתי הרבה שירים מפה
ונראלי שהיו כמה שרציתי וכבר שכחתי
השבוע אשב עם הינגי ואוריד ברגע שאשמע
FOO FIGHTERS-BEST OF YOU ACOUSTIC ברי סחרוף-כמה יוסי (אקוסטי) AMERICA-RAZORLIGHT AEROSMITH-JANIES GOT A GUN AEROSMITH-DEVIL'S GOT A NEW DISGUISE NANUCHKA-RED U2 AND GREEN DAY-THE SAINTS ARE COMING THE SKIDS-SCARED TO DANCE המילים הכי יפות-שייגעצ TEENAGE FANCLUB -LIKE A VIRGIN RED HOT CHILLY PRPPERS-SNOW JIMMI HENDRIX-VOODOO CHILD (SLIGHT RETURN) MY CHEMICAL ROMANCE-WELCOME TO THE BLACK PARADE.. THIN LIZZY-JAILBREAK JET-PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS SHY NOBELMAN-LONELY BOY פינת הצ'יז!!! EUROPE- CARRIE -EVANESCENCE -LITHIUM NIRVANA- LITHIUM העברית-לא KILLERS-BONES PIXIES-DEBASER צועקים על אהבה-סינרגיה CHRIS CORNELL-CAN'T CHANGE ME AUDIOSLAVE-REVELATIONS PEARL JAM-EVEN FLOW

ohadk

New member
שאלה

היי, אני מחפש שיר שמושמע בסינגלס די הרבה. זה מתחיל רגוע ( סולן גבר ) ואח"כ הופך לאלקטרוני (האוס) מאוד קצבי ושיר מצויין לדעתי. יש למישהו מושג איך קוראים לשיר הזה?

ohadk

New member
תודה רבה

1. אחלה תודה רבה. 2. לא התכוונתי לשלוח פעמיים ... יצא בטעות. 3.את מוזמנת להכנס לבלוג הקולנוע שלי : blog.tapuz.co.il/ohadkmovie 4.שוב תודה. :)

tkuihehr

New member
סינגלס גם ב8/11?

עכשיו יש את מוש אין בשביל מה לפתוח שרשור

למעלה