סיעור מוחות

../images/Emo41.gif סיעור מוחות

אני רוצה לנסות ולהכניס חיים לפורום. על מנת להחיות אותו אשמח לקבל מכם/ן רעיונות על איך , כמה, למה ומתי.... בקיצור כל רעיון
ו/או בקשה יתקבלו כאן בברכה אז קדימה לעבודה

אם יש לכן קישורים שנראה לכן מתאים

להכניס לפורום, צרפו אותם לכאן.
ההודעה היא בלשון נקבה, אך מיועדת לגברים ונשים כאחד |אייקון של נשים מנצחות
|

מה שלי הכי חסר

וזה לא רעיונות - גלריות. נושא הגלריות שכל כך נח למצוא בו רעיונות בפורום למתקדמים, פה דיי מוזנח. חשבתי אולי להקים גלריות של תמונות לעוגות (ולא העוגות עצמן), פשוט יש תמונות טובות ונוחות לעבודה שכדאי להעלות פה. בהצלחה בכל אופן.

לי אין בעיה לפתוח גלריות על ימין

ועל שמאל. תני כותרת יפה לגלריה, אני אפתח ואז כל מי שרוצה יוכל להוסיף לשם תמונות

אז ככה:

אם מדובר בסקיצות אז: סקיצות דיסני/סקיצות דמויות לציור.... וכד' כרגע מה שהכי הולך זה: בראץ, ספיידרמן, סוניק, פו הדב....

התכוונתי שיהיו כמה גלריות

מכיוון שמדובר בלא מעט איורים שאני אישית רוצה להמליץ ולכניס לשם, כדאי שיהיו מרוכזים לפי נושאים ולא אחת עם דפים רבים.

לא נכון לפתוח המון גלריות על כל

פיפס. בהסתכלות לטווח הרחוק זה רק ייצור בלגן ואנשים חדשים לא יוכלו להתמצא בפורום. צריך כותרת כלליל לגלריה: איורים עוגות מפוסלות עוגות מצויירות וכו' מה שחשוב הוא לא להציף את הגלריות בתמונות "מיותרות"

Hun1

New member
האמת שלי חסר קצת הצבע החי../images/Emo13.gif

לדף הפורום, חוץ מזה אפשר תמיד לעדכן עוד מתכונים או דפי הדרכה שהם לדעתי מאוד חשובים או בכלל אם רואים איזה אתר שנעים להסתכל ולקבל השראה. לגבי גלריות אפשר לפתוח גלריה לכל אחת מהבנות ואולי גם לפי נושאים כמו בפורום השני, לא חושבת שתהיה בעיה עם זה.

המטרה שלנו היא שיהיו כאן 1000

משתתפים, כך שגלריה לכל משתתף לא ממש מתאימה
ומה זה אומר "הצבע החי לדף הפורום", אשמח להסבר

לדעתי כדאי שהגלריות יהיו לפי נושא

ולא לפי שם המבצע. נח לי מאוד לחפש רעיונות לעוגות בגלריות שבפורום המתקדמים, לפי דרישת הילד. אחרת, לא אחפש אחד אחד.

Hun1

New member
אין בעיה אם לא לפי שם משתמש...

בכל אופן הצבע החי היה פה ורוד בעיקרון אבל יכול להיות בגלל שזה היה בחסות של הנהלת הפורום הקודמת...זה היה נראה נחמד לעין. כמובן מה שחשוב זה העוגות ולא רקע לפורום אבל סתם נקודה שעלתה במוחי.

rachel1234

New member
אולי נגנוב רעיונות של פורומים אחרים

כמו למשל...פרוייקט החודש...עוגת השבוע....סכום שבועי....פינת מבצעי חנויות...

אפשר לעשות מה שיש באמנות שימושית

"פרוייקט החודש" כל חודש מישהי מתנדבת להנחות כאן פרוייקט - step by step מה שנקרא. היא מכינה את הפרוייקט אצלה בבית ומצלמת כל שלב ושלב. מעלה את השלבים לפי הסדר עם תמונות והסברים הכי מפורטים שאפשר. הבנות שמשתתפות עושות בבית כל אחת בזמנה - לא חייבים כמובן
והמנחה של הפרוייקט עונה לשאלות. משאירים את הפרוייקט נעוץ כשבוע

עם כל הכבוד לפרויקט החודש...

לא חושבת שאנחנו (אני בעיקר) מספיק מורעלות שנכין עוגות רק עבור פרויקט מצולם ולא עבור הילדים שלנו.... ולפי הזמנה שלהם. מה שאני כבר כמה זמן שוקלת לעשות זה הדרכה לנערות שנמצאות בבית לנערות במצוקה. סיפרו לי שהן נורא חמות ואוהבות שמפנקים אותן....

אני אשמח מאוד לעזור ולהצטרף ליוזמה

שהיא ברוכה! ודווקא אני חושבת שאמנם לא אכין עוגה ככה סתם (למרות שכבר עשיתי את זה כדי להתאמן לפני העוגה של היומולדת של ביתי) אבל פרוייקט החודש יכול ליפול בדיוק בזמן למי שכן זקוקה לעוגה/רעיון ולסייע לה ממש צעד אחר צעד בעשייה.

זה בהחלט רעיון טוב שמי שכבר מכינה

עוגה או כל דבר אחר, תתעד את התהליך למען הדורות הבאים...

למעלה