סיפורי הגשמה דרך אמונה חזקה

GMjoy

New member
../images/Emo41.gifסיפורי הגשמה דרך אמונה חזקה../images/Emo41.gif

מה דעתכם על שירשור הגשמות דרך אמונות חזקות ? כל אחד/ת מוזמנים להיזכר במקרים שקרו - מזמן או אפילו אתמול והיום ! ישנם מאמינים גדולים באנרגית אמונה שמובילה אותנו להשגת יעדים ורצונות שמעולם לא הבינו במדע. יש לכם סיפור כזה? יש לכם סיפור אחר? יש לכם סיפור הגשמה שהייתם רוצים לחלוק עם כולם ? נא לשרשר את כל הסיפורים הנפלאים שלכם לפה

דאטה

New member
החלמה מפציעה אחרי תאונת דרכים

לפני כ-3 שנים היתה לי תאונת אופניים, והיה לי שבר מסובך לאללה בקרסול - שבר משולש שדרש ניתוח. הרופאים היו משוכנעים שתמיד תהיה לי צליעה, אבל לי היו רעיונות אחרים
אתה מבין, הייתי אמור להתחתן בדיוק 3 חודשים אחרי הניתוח. ואני החלטתי שלחתונה אני מגיע בלי קביים וגם מקיים את מסורת שבירת הכוס (שוברים אותה עם הרגל, למי שלא יודע). החלטתי וקיימתי. אני עדיין זוכר איך הייתי יוצא לדידוי-הליכה של 1-3 קילומטרים בכל יום, בנוסף לפיזיותרפיה בקופת חולים. תבינו - זה היה לפני שהתחלתי לרוץ ולעשות כושר. בשבילי, אז, 3 קילומטר זה היה כמו מרתון. אבל מה לא עושים בשביל האהבה...
החתונה התקיימה כמתוכנן (וגם זה סיפור מופלא של "הצלחה נגד כל הסיכויים" שייתכן ואספר פה פעם). עליתי לחופה בלי קביים ועם צליעה מזערית. וכמובן - שברתי את הכוס כמו גדול
ולסיפור הזה יש גם בונוס: בזכות אימוני ההליכה ההם, נכנסתי לכושר. ההליכה הפכה במהרה לריצה, וגיליתי תחביב חדש, בריא וממכר. 21 חודשים אחרי הניתוח - בדיוק (על היום!) - עמדתי על קו הזינוק באליפות ישראל בחצי מרתון. הגעתי במקום השביעי מהסוף, אבל למי אכפת? העיקר שהרופאים אמרו שתמיד תהיה לי צליעה...

אהבתי את הסיפור מאוד

טוב, אחד המצחיקים זה דווקא על ה PS3 (למי שעוד לא יודע, אחד התחביבים שלי זה גיימינג) רציתי שיהיה לי, כדי להשלים את זה שיהיו לי כל 3 הקונסולות, שאני אוכל לשחק כל משחק שאני ארצה. אבל PS3 עולה די הרבה בארץ, והרגשתי שזה לא משהו שאני מרגיש בנוח להוציא עליו סכום גדול, כשכבר יש לי את שתי האחרות. וגם לא רציתי לקבל אותו על ידי זה שאני אקנה אותי, כי הרגשתי שאין לי ממש לגיטמציה לקנות אותו (אמונה טיפשית בפני עצמה) בכל מקרה כשאישתי שאלה אותי אם יש משהו שאני ארצה ליומהולדת, אמרתי לה בחצי הומור PS3, ואז אמרתי לה שזה יקר מידי כרגע. ואז בחופשה האחרונה שהיינו בכרתים ביוון, אנחנו נוסעים לעיר חוף, שברח לי השם שלה, וכמובן, אחד הדברים הראשונים שאני רואה זה חנות משחקים לקונסולות, למרות שהיא היתה סגורה, אמרתי לאישתי שנשתדל לעבור שם שוב ולקנות איזה משחק. איזה יומיים אחרי זה באנו לאותה עיר כדי לצאת לשייט (שהיה מגניב בפני עצמו) והחנות היתה פתוחה, דווקא משחק שיעניין אותי היה קשה למצוא שם, אבל אז ראינו שה PS3 עלה שם איזה 2000 ש"ח שזה מחיר נמוך אפילו ביון, ואני כמובן התלבטתי, ואישתי פשוט אמרה למוכרת "אנחנו ניקח אותו" ואז היא אמרה לי שהיא באמת רצתה לקנות לי אותו ליום הולדת אבל המחיר היה יקר מידי (~3500) וכך קיבלתי את ה PS3 שלי. שעכשיו לי ולאישתי יוצא לשחק בו גם די הרבה ביחד.

ע ו פ ר ה

New member
איזה שרשור כייפי

לפני 29 שנים למדתי נהיגה. הייתי כבר אמא לשני ילדים ופחדנית ללא תקנה. אחרי כ 30 שעורים המורה שלי סיפר שיש לו שלושה ימי מבחנים והוא מגיש אותי ביום האחרון, כדי שיהיה לי זמן לעוד שעור נוסף. הודעתי לו שהוא מגיש אותי ביום הראשון ואני עוברת את הטסט. וכך הגעתי לטסט ביום הראשון. כבר בתחילתו הבוחן אמר: גברת, את נוסעת מהר מידי. הבנתי שנכשלתי והמשכתי לנהוג באדישות. ו... עברתי את הטסט במכה ראשונה. באהבה עופרה

למעלה