סיקורי אלבומי גלי 2

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gifסיקורי אלבומי גלי 2 ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

מצטערת שכחתי להעלות את ההודעה מוקדם יותר... מזכירה שוב כל שבוע מסקרים אלבום אחר, אני נותנת שאלות אתם עונים בהתאם לדעתכם על האלבום. והפעם האלבום: ממריאה ברוח האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן): האם יש לך את הדיסק בבית: השיר האהוב עלייך בדיסק: שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק הערות לסיום: שבת שלום

עדי 345

New member
לשלומנזה

כתבת שרשימת השירים מצורפת, אבל היא לא מצורפת. את עושה אתזה לפי סדר כרונולוגי? אם כן- חסרים האלבומים: 1. "גלי עטרי וחלב ודבש" (שנת 1979). 2. "קח אותי הביתה" (שנת 1981).

R o b b i e D

New member
"ממריאה ברוח".. אוקיי

קודם כל עדי צודק . אחרי נסיך החלומות צריכים לבוא האלבומים של חלב ודבש ו"קח אותי הביתה". בכל מקרה לגבי ממריאה ברוח, הנה דעתי האם יש לך את הדיסק בבית: בוודאי( כל דיסק של גלי קיים אצלי גם בדיסק, גם בתקליט וגם בקלטת.
השיר האהוב עלייך בדיסק:" מחר יהיה יום יפה" וגם "אולי זה ככה" שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:"חרציות" למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: כל מה שלא יצא בתקליטי שדרים בזמנו. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ממליץ על כל דיסק של גלי למרות שהוא הדיסק הכי פחות אהוב עליי. בכלליות: ציון לדיסק: 7- הערות לסיום: זהו הדיסק הכי פחות מומלץ מבחינתי למרות שמתי כספי(שהפיק את האלבום( מוכשר מאד. הדבר הטוב הוא שהדיסק הזה יצא במהדורה כפולה יחד עם הדיסק הנהדר "קח אותי הביתה" אז כדאי לרכוש את שניהם במחיר אחד.

שרית7

New member
ממריאה ברוח

אחד האלבומים הפחות אהובים עליי. השיר האהוב עליי ביותר הוא: "מחר יהיה יום יפה" ואחריו "אולי זה ככה", "עוד יום", "ממריאה ברוח" ו"בעקבותיו". השירים הכי פחות אהובים הם: "חרציות" ו"אל תתיאש". מה שכן גלי נשמעת בו כמו זמרתכנסייה ממש. צלולה בלי טיפת חספוס אפילו. הקול שלה פשוט מושלם במיוחד בשיר "מחר יהיה יום יפה. אם לא היה לי את הדיסק מן הסתם לא הייתי מכירה אף שיר למעט מה שייצא על גבי תקליט שדרים: גם "הייתי אומרת" התפרסם ושכחתי לציין. הציון שהייתי נותנת לו הוא 7. אני בכל זאת ממליצה עליו ולו רק בזכות השירים שציינתי שהם יפהפיים וכמובן מדובר בדיסק כפול הכולל גם את "קח אותי הביתה" המצויין!!! במחיר אטרקטיבי.

שלמונזה

New member
טוב כנראה שפספסתי ../images/Emo168.gif

ככה כמה בדרך, נשלים אותם בסיקור הבא.. לגבי הרשימת שירים, התפספס לי מיהרתי ולכן לא תיקנתי, בכל מקרה זה כאן ותענו על השאלון אני רוצה הרבה תגובות האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: לצערי לא האם יש לך את הדיסק בבית: לצערי לא השיר האהוב עלייך בדיסק: ממריאה ברוח שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: האממ לא יודעת למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: עדיין לא יודעת האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כנראה שאני לא יודעת למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? כאן אני יכולה להגיד בוודאות, שאני מתכוונת להשלים את הדיסקים החסרים השנה בכלליות: ציון לדיסק: קשה לי לקבוע הערות לסיום: הגיע הזמן שאני אקנה דיסקים של גלי, לא? אבל אנשים שיש להם את הדיסק, תענו תגיבו אני אשמח לשמוע את המלצותיכם על הדיסק הזה.

רינה7

New member
אחלה דיסק

כמובן שיש לי את הדיסק "ממריאה ברוח" כמו את כל הדסקים של גלי. השירים האהובים עלי מהדיסק הם: אולי זה ככה" ועוד יום" וכמובן ממריאה ברוח". אני ממליצה עליו בחום. אני לא יודעת אם יש בו שיר שאני פחות אוהבת. אני אוהבת את כולם.

עדי 345

New member
ממריאה ברוח

אז קודם כל האלבום הזה זכור לי לטובה, כי ההופעה של "ממריאה ברוח" היתה ההופעה הראשונה של גלי, שראיתי. הייתי בכיתה י', וזו היתה "הופעת קיץ". לא התחברתי לתקליט "ממריאה ברוח" ואני זוכר שבאתי להופעה הזו עם ציפיות נמוכות. הרגשתי שזו לא אותה גלי של "נסיך החלומות", "הללויה".... אחרי ההופעה נשארתי פשוט המום. היה ממש אדיר. יום אח"כ הלכתי וקניתי את התקליט. אני אוהב משם את כל המוכרים "עוד יום", "ממריאה ברוח", "הייתי אומרת", "מחר יהיה יום יפה", "בעקבותיו". הכי פחות אוהב: "מי שצועק" ציון: 8- (שמונה מינוס...).

עדי 345

New member
"מחר יהיה יום יפה"

השיר היפה הזה עדיין לא זכה להכנס לאף אוסף...הגיע הזמן, באוסף הבא! לגבי "בעקבותיו" - נראה לי מתאים מאוד להופעה.

שרית7

New member
נכון שיר מדהים אבל....

לפני שיהיה עוד אוסף מחכים לדיסק בשילוב די וי די בהופעה חיה!!! אני חולמת על הרגע הזה רוצה לקוות ולהאמין שזה יקרה בפסח הקרוב או לכל המאוחר בראש השנה הקרוב... מתנה נפלאה לחג

למעלה