סיקור אלבומי גלי 10

../images/Emo41.gifסיקור אלבומי גלי 10../images/Emo41.gif

ליפית שניהלה את הפינה עד כה, לצערי אין לה זמן כרגע, אז אני לקחתי על עצמי את הפינה
הפעם נסקר את האלבום גלידה והרי השאלות:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן):
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום:

עדי 345

New member
תשובה לסקר

אני עונה בקצרה הפעם על הסקר משום שעוד 12 שעות מתחיל מבחינתי סוף השבוע - אני נוסע לחופשה קצרה שאני מחכה לה כבר המון זמן !!!!!! "גלידה" הוא אלבום מאוד אישי של גלי, שאני מאוד אוהב. "נהר", "במקום אתך", "הרחוב הקטן", "אחרי כל השנים" הם ארבעת המובילים, שירים של מיליארד דולר כל אחד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "שיר אהבה מסובך", "מאהב", "גלידה" אהובים עלי מאוד, שירים של מיליון דולר כל אחד!!! שירים חביבים הם "המוצא הישר", "פני ילדה", "מבוכה" "שיר הנישואין" ופחות אהבתי את "גן עדן מזרחי" ו- "בועת הפחדנות". ציון 9+ בעיקר בגלל ארבעת הראשונים שהזכרתי. חבל שבתקופה זו המנהל האישי של גלי (יניב דוידסון) לא היה פעיל כמו אסף דרעי, כי אם זה היה אסף, זה היה בטוח כבר אלבום זהב!!

שרית7

New member
מענה לסקר

כמובן שיש לי את הדיסק ואני מכירה את כל השירים בו. השירים הכי אהובים עליי באלבום הם:נהר, גלידה, הרחוב הקטן אחר כך במקום אתך, שיר אהבה מסובך, אחרי כל השנים ומאהב הכי פחות אני אוהבת את בועת הפחדנות (מה הוא עושה פה בכלל) וגן עדן מזרחי (עיבוד מפוספס מאוד לטעמי) הציון שאני נותנת לאלבום הוא 7+ האלבום מאוד מפוספס לדעתי מבחינת העיבודים וההפקה המוזיקאלית. אחד הכותבים הגדולים שהשיר שכתב אכזב אותי מאוד הוא שלום חנוך, לחן סתמי. האלבום הזה פשוט מעיק עליי אני לא יכולה להסביר את זה, הוא פשוט מעציב אותי מאוד ומעלה בי אפילו דכדוך ולכן אני נמנעת מלשמוע אותו. דווקא השירים הכי יפים בו (אלה שגם עדי ציין: גלידה, נהר, הרחוב הקטן, במקום אתך) מדכאים אותי ממש ולכן אני נמנעת כמעט מלשמוע אותם. לולא היה לי את הדיסק סביר להניח שלא הייתי מכירה את רוב השירים בו למעט ה4 שהתפרסמו.

עדי 345

New member
תודה, תודה!! בינתיים הספקנו לחזור

היה כיף, אבל גם הרבה עבודה כי נסענו עם כל החמולה... כל פעם אנחנו אומרים את זה אבל הפעם זה סופי: פעם הבאה נוסעים לבד!!!

שרית7

New member
מקווה שבכל זאת נהנתם ומצאתם קצת זמן

לעצמכם. אמנם עדיין אין לי ילדים ואולי קל לומר אבל נראה לי שמאוד בריא וחשוב לזוגיות להתנתק מדי פעם מהילדים ולנפוש קצת זמן איכות ביחד זה ניקוי ראש מנוחה טוטאלית וגם קצת געגועים לא יזיקו לשני הצדדים.

../images/Emo26.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: לא
האם יש לך את הדיסק בבית:לא
השיר האהוב עלייך בדיסק: במקום איתך שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אני לא מכיר את כולם... למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? יש דיסקים שאני מתכוון לרכוש לפני...
הערות לסיום: הדיסק הכי לא מוכר שלה נכון? למרות שגלידה מולחן ממש יפה, ובכלל שיר מאוד מרגש.

שלמונזה

New member
זה לא שאין לי זמן אני פשוט ../images/Emo168.gif

רוצה!!! ותבקש רשות לפני שאתה משתמש בפינות שלי!

hilali1

New member
פינה שלך??

הרשי לחלוק על כך. אולי את היית אחראית על הפינה. אבל אם לא פתחת אותה אתמול כמו תמיד אני לא רואה סיבה למה אי אפשר לעשות זאת במקומך?? ואם את רוצה - אז מה בעצם היתה הבעיה?

שלמונזה

New member
תתפלאי אבל כן ../images/Emo168.gif

וחוץ מזה מה זה הזלזול הזה?! אני זאת שהעלתי את רעיון הפינה במקור בכלל לא לפורום הזה, אני זאת שכתבתי את השאלות חשבתי על הרעיון וכו' ובסוף אני גם לא יכולה לקרוא לזה הפינה שלי?! יש לי את הסיבות שלי שאני כרגע לא רוצה לכתוב בפורום ולא רוצה לעלות את הפינה, ואם אני לא רוצה שאנשים אחרים גם יעלו אותה אני חושבת שזאת זכותי. כן בא להיות רכושנית ובא לי לעשות דווקא, ונראה לי שלאלירן גם בא מאוד לעשות לי דווקא.

hilali1

New member
יפית

אני לא יודעת למה הבנת שאני מזלזלת. לא לכך היתה הכוונה ואם הבנת לא נכון אז אני מתנצלת. זה שאת העליתי את הרעיון זה אחלה אבל אם את לא ממשיכה בו אני חושבת שאנחנו כן יכולים לפתוח את הפינה הזו מדי שבוע. אני לא אתערב לך בסיבות של לא לכתוב בפורום למרות שחבל לי שלא תכתבי כאן אבל אני כן חושבת שהפינה היא לא בלעדית שלך. זה לא שרשמת על זה זכויות יוצרים.אני לא כל כך מבינה את הדווקא הזה...

שרית7

New member
אני חושבת שאתם צריכים ללבן בינכם

את עניינכם האידיים והם אינם מעניינם של כל הפורום לדעתי זה אישי מדיי. וכל החשבונות שיש או אין בינכם לא צריכים להיות עניין הציבור.

אחח.. גלידה!

מכיר את כל השירים יש לי את הדיסק בבית (הדיסק הראשון שקניתי!!) השירים האהובים עליי בדיסק - אחרי כל השנים, גלידה, הרחוב הקטן ופני ילדה (קניתי את הדיסק זמן קצר אחרי שנולדה לי אחיינית) לא הייתי מכיר את אחרי כל השנים הייתי ממליץ על הדיסק! ציון 10 מאוד אהבתי את הדיסק הזה ואני מאוד מרוצה מעצמי שבחרתי בו כדיסק הראשון שיהיה לי

שרית7

New member
באמת יאמר לזכותך שהאלבום הראשון

של גלי שרכשת הוא דווקא אחד הפחות מסחריים שלה.

../images/Emo45.gif באמת מוזר../images/Emo12.gif

מה גרם לך לקנות את זה? בטח שמעת איזה שיר שת]ס אותך בדיסק הזה

כן..

שמעתי את "אחרי כל השנים" והלחן תפס אותי. אני אוהב לקנות אלבומים שלה שאת רוב השירים אני לא מכיר

10 הגרי

New member
גלידה../images/Emo20.gif

האם את מכירה את כל השירים בדיסק?לא. האם יש לך את הדיסק בבית?לא. השיר האהוב עליי בדיסק:לא מכירה את כולם,אך אוהבת את השיר במקום איתך. שיר שאני פחות אוהבת:לא יודעת,כי אני לא מכירה את כולם. האם את מתכוונת לרכוש את הדיסק בקרוב?נראה לי שכן. הערות לסיום:שיהיה לכם סוף שבוע טוב!תעשו חיים!

למעלה