סיקור אלבומי גלי 12

../images/Emo41.gifסיקור אלבומי גלי 12../images/Emo41.gif

והפעם האלבום האחרון של גלי - חבק אותי לאט האלבום יצא בשנת 2003, הסינגל הראשון שבו היה להיט ענק וכבש במהרה את מצעדי הפזמונים - "מה שאת אוהבת". השיר הפך להמנון הפסניסטי של המון בנות! סינגל נוסף שהצליח היה "זה רק אתה". באלבום נמצא השיר "גרגר אחד יכול", לחן מדהים של גלי
ביקורת על הדיסק - נענע ביקורת - MSN ביקורת נוספת בעקבות הצלחת הדיסק יצאה גלי במופע חדש, שמצליח עד היום! ההופעה הבאה ב-27/1. הפורום מחלק לכם כרטיס זוגי חינם להופעה! פרטין נוספים כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=28792 השאלות:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן):
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום:

עדי 345

New member
תשובה!

קודם כל מדובר על דיסק מעולה!!! אני אוהב מאוד את השקטים: השיר שאני הכי אוהב בדיסק: "חבק אותי לאט" והביצוע בהופעה עולה בהרבה על הדיסק! גם שאר השקטים מקסימים: "תל אביב בחורף", מחכה שישוב, "גרגר אחד". כמובן הלהיטים הגדולים מצויינים "מה שאת אוהבת", "זה רק אתה", "שיר געגועים", "ריו דה ז'נרו" אבל הכי אהבתי מה"קצביים" את מטריות. גם כאן, הביצוע בהופעה מצויין!!! היה לי קשה להתרגל ל"צער" ו- "אם תמהר לא תגיע", שירים יפהפיים, אבל לא בטוח שהיו מתאימים להיכלל באלבום. פחות אהבתי את "אני נשארת כאן", והאמת היא שלא ברורה לי הסיבה, פשוט אהבתי פחות משירים אחרים. השיר שגלי הלחינה "מקום של אהבה" חמוד מאוד ולחן יפה, רק שהפעם העיבוד לדעתי קצת פוספס. ציון סופי: 9.5 ושיהיו עוד הרבה דיסקים כאלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 הגרי

New member
"חבק אותי לאט"

אני מכירה את כל השירים בדיסק,ויש לי אותו בבית. השירים האהובים עליי בדיסק הם "חבק אותי לאט","גרגר אחד יכול","שיר געגועים". שיר שאני פחות אוהבת בדיסק הוא "מקום של אהבה". אני חושבת שאם לא היה לי את הדיסק,לא הייתי מכירה את רוב השירים פרט לאלה שהושמעו ברדיו:"מה שאת אוהבת","מטריות","חבק אותי לאט","ריו דה ז'נרו","זה רק אתה".את השירים האלו הייתי מכירה,אילו לא היה לי את הדיסק,אבל את האחרים נראה לי שלא. אני מאוד ממליצה על הדיסק,כי יש בו שירים מקסימים במגוון סגנונות. ציון לדיסק:9. הערות לסיום:סוף שבוע נעים לכולם!!!

תשובות

האם את מכירה את כל השירים בדיסק: מזמרת כמעט את כולם בע"פ. האם יש לך את הדיסק בבית: בבית, ברכב, איזו שאלה. השיר האהוב עלייך בדיסק: מה שאת אוהבת (זה השיר שהביא אותי לקנות את הדיסק מלכתחילה.. ככה זה תמיד מתחיל, משיר אחד ומסתיים בסיפור אהבה). לשיר הזה יש משמעות רגשית אדירה, ולא אני לא אוהבת את הייחוס שלו לשיר פמניסיטי! מעבר לשיר הזה קשה לומר איזה שיר אוהבת, כי אני אוהבת את כולם בדיסק באותה מידה. שיר שאת פחות אוהבת בדיסק: אם מכריחים אותי לבחור, מטריות. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: (לא כנראה, בטוח) מה שאת אוהבת. האם היית ממליצה על הדיסק לאחרים: כן! ציון לדיסק הערות לסיום: באמת אחת הרכישות היותר מוצלחות שלי בשנים האחרונות בתחום המוסיקה. אני על ההופעה שלה אשלם... שבת שלום

שרית7

New member
תשובה לסקר

כמובן שיש לי את האלבום ולכן אני מכירה את כל השירים. השיר האהוב עליי במקום הראשון הוא ללא ספק "מחכה לו שישוב". ואחריו "חבק אותי לאט" (למרות שאחרי הביצוע של ההופעה, הביצוע בדיסק מתגמד), "ת"א בחורף" ו"מה שאת אוהבת" הכי פחות אני אוהבת את "מקום של אהבה" ואחריו את "אם תמהר לא תגיע" - יותר מדיי קורין עד כשי כך שאני ממש שומעת את קורין שרה אותו ולא את גלי... אם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכירה את כל השירים שבעצם מעולם לא הושמעו ברדיו. שזה לפחות חצי מהדיסק... הציון שאני נותנת לדיסק הוא: 9 כמעט מושלם כי הייתי פשוט מורידה איזה שיר או שניים. אני ממליצה על הדיסק בחום ומכל הלב דיסק חובה בעיקר לנשים. (כמו רוב הדיסקים של גלי שמדברים לנשים ועל נשים)

שרית7

New member
ברוכה הבאה!

איך יקירתי איך??? לא היית מכירה דווקא את "מה שאת אוהבת"? זה השיר המוצלח הלהיט הגדול ביותר והמושמע ביותר ברדיו מהאלבום. זה באמת מפתיע או שהתכוונת אולי לשיר אחר? אני למשל לא הייתי מכירה את "מקום של אהבה", "מחכה לו שישוב"... בכל אופן ברוכה הבאה לפורום גלי עטרי נשמח לארח אותך באופן קבוע ולראות אותך בהופעות. יש לך טעם מצויין!

וואלה, טעות שלי ../images/Emo13.gif

התכוונתי כל השירים מלבד השיר הזה... זה השיר שגרם לי ללכת לקנות את הדיסק, בלי ידיעה של מה יש שם מעבר לשיר רק השיר הזה הספיק לי התבלבלתי קלות.. זה מההתרגשות, השיר הזה עושה לי משהו
תודה על לקבלת הפנים

שרית7

New member
הייתי בטוחה שהתבלבלת

בכל מקרה כייף להכיר אנשים חדשים באותו ראש. האם את מכירה אלבומים נוספים של גלי? או שמא זה האלבום הראשון שגרם לך לאהוב את גלי ולהתעניין בשיריה? אני שרית, בת 32 ואוהבת את גלי מגיל 9!!! קצת אחרי הזכיה באירוויזיון. עשו פה כבר המון שרשורי הכרות כי כל הזמן נכנסים אנשים חדשים. יש גם פרטים בספר אורחים חלק כתבו על עצמם וגם אני. החבר'ה פה ממש 10!!! שוב wellcom

המממ.. איך לומר זאת

בעדינות בלי לפגוע...
אין לי שום אלבום נוסף, ברור שמכירה עוד משיריה אבל אם עכשיו צריכה לשלוף, אין לי אפשרות לנקוב אפילו בשם אחד. באמת שנכנסתי רק בגלל הדיסק הזה, אין לי הרבה מה להוסיף/לומר מעבר.. ולנטינו שם את זה במומלצים.. ואני לא יכולה לסרב לאפשרות לומר מילה על "מה שאת אוהבת".... מירב, בת 30, שאוהבת את מה שאת אוהבת... זהו בערך
אבל באמת תודה על קבלת הפנים החמה. אני אציץ ואעקוב, אם אמצא דברים נוספים שבהם אוכל להשתתף, אשמח.

שרית7

New member
מה פתאום לפגוע?

נהדר שגילית את גלי גם אם מאוחר מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. ותעשי רק מה שאת אוהבת ורק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב. זה המוטו.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הייתי בטוח שהתבלבלת, אין מצב שמישהו קנה את הדיסק לפני ששמע את השיר הזה
יש לך עוד אלבומים? היית כבר בהופעה של גלי?

hilali1

New member
יפה שהמשכת את הפינה המשודרגת

כפי שהיה בשבוע שעבר. למרות הכל

hilali1

New member
../images/Emo26.gif תשובותיי

טוב זה כבר דיסק שקניתי לעצמי כמובן ונאלצתי לריב מדי פעם עם אמא שלי שרצתה אותו לשמוע נורא עד שבסוף קנינו עוד אחד. כך שלמעשה יש לי שניים כאלה בבית. היום אחד כבר נמצא במשרד אצלי ואחד בבית. אני מאוד אוהבת את הדיסק. הוא קבוע במערכת ואני אוהבת להתעורר איתו ולישון איתו. השיר האהוב עליי הוא כמובן "מה שאת אוהבת" אבל את כולם אני אוהבת. אני אוהבת גם את הרצועה של מטריות שגלי צוחקת בסוף. הייתי במופע של האלבום במרץ בשנה שעברה והלוואי, שיהיה מופע בקרוב בירושלים שאוכל ללכת שוב. זהו. בעייני אלבום מעולה ממש. משובח מבחינת התכנים ומבחינה מוזקלית.

עונה../images/Emo113.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כמובן
האם יש לך את הדיסק בבית: כן, הדיסק הראשון שקניתי
השיר האהוב עלייך בדיסק: מה שאת אוהבת, פעם הייתי מכור ל"זה רק אתה", "תל אביב בחורף" מאוד יפה! חבל שלא הצליח
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: מטריות, למרות שבהופעות הוא יוצא
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: גרגר אחד יכול
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כמובן
בכלליות: ציון לדיסק: 10
הערות לסיום: הדיסק הראשון של גלי שקניתי. זהו הדיסק הראשון שגלי הוציאה אחרי ש"הכרתי" אותה, כך שמאוד התרגשתי! סוף סוף לשמוע שירים חדשים, ולהכיר אותם ביחד עם כולם. שהקליפ יצא צפיתי המון בערוץ 24 כדי לראות אותו, וכל פעם התרגשתי מחדש
גרגר אחד יכול - הלחן
.

למעלה