סיקור אלבומי גלי 3

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gifסיקור אלבומי גלי 3 ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

יש שיר של זמר שאני מאוד אוהבת שהולך ככה: "תיקח אותי הביתה אני לא מרגישה טוב..." אז אתם יכולים לנחש איזה אלבום אנחנו מסקרים היום (באיחור קל) קח אותי הביתה!
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן):
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום: שבת שלום

שרית7

New member
"קח אותי הביתה" האלבום האהוב עליי.

אני מכירה את כל השירים בדיסק וזהו גם האלבום של גלי שמושמע אצלי הכי הרבה בבית. וזו כבר התשובה לשאלה השנייה (כמובן שיש לי את הדיסק וגם את התקליט...) השיר האהוב עליי ביותר (ואו זה קשה) "עד שנשיב" כנראה במקום הראשון. אחריו "מאובנת", "ניסיון נוסף" ו"דואט פרידה". השיר הפחות אהוב עליי בדיסק הוא "פני בובה". סביר להניח שאם לא היה לי את הדיסק גם לא הייתי מכירה את השיר הזה. אני ממליצה בחום על הדיסק. מדובר באלבום הרוקנרול של גלי. הזדמנות לקבל גלי שונה ומיוחדת ממה שרובכם מכירים. זהו אחד האלבומים המושקעים ביותר של גלי מבחינת הפקה מוסיקאלית (אם לא המושקע ביותר) לפני שהקליטה את האלבום הזה היא נסעה לארה"ב ועשתה ממש עבודת תחקיר. צפתה בהמון הופעות של אמנים מחו"ל ונפגשה עם כותבים ויוצרים. מי שהלחין את כל הלחנים והפיק ועיבד מוסיקאלית את האלבום הוא ירוסלב יעקובוביץ שלפני גלי עבד עם אמנים מהשורה הראשונה בחו"ל. העבודה איתו היתה מתישה מאוד אבל התוצאה השתלמה ובתקליט הזה גלי מוציאה את כל גווניה הקוליים (ויש לה הרבה - תקשיבו ותווכחו)ובקיצור גלי לא מפסיקה להפתיע. תקליט כייפי, קצבי מאוד, מגוון, ואחר! בפירוש חוויה להאזין לו. ממליצה בחום ומכל הלב. הציון שאני נותנת לו הוא כמובן 10. מי שירכוש את הדיסק יהנה גם מ"ממריאה ברוח" במחיר מגוחך לשני האלבומים (הם יצאו באריזה משותפת כאלבום כפול).

10 הגרי

New member
"קח אותי הביתה"

אינני מכירה את כל השירים שבדיסק,מפני שאין לי אותו בבית. אני מאוד אוהבת את השיר "דואט פרידה",מכיוון שיש לו מנגינה מיוחדת. מקווה מאוד שבקרוב יהיו לי את כל הדיסקים של גלי בבית. ולסיום... שיהיה לכולכם אחלה סוף שבוע,נצלו אותו לעשיית דברים מהנים.

R o b b i e D

New member
קח אותי הביתה אחלה אלבום

אוקיי הנה הדעה שלי האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן): בוודאי האם יש לך את הדיסק בבית: ברורררר השיר האהוב עלייך בדיסק: עד שנשיב שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: קח אותי הביתה למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: מאובנת האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: מאד מאד. דיסק שמראה את גלי באור שונה ממה שמכירים ובסגנון מוסיקלי רוקיסטי על רמה. בכלליות: ציון לדיסק 8+

שרית7

New member
אתה הכי פחות אוהב את שיר הנושא?

זה באמת מפתיע.... טוב על טעם וריח אין להתווכח...

love amor

New member
עונה..

האם את מכירה את כל השירים בדיסק:לא
האם יש לך את הדיסק בבית:לא השיר האהוב עלייך בדיסק:דואט פרידה/נסיון נוסף שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:קח אותי הביתה למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?לא נראה לי.. הערות לסיום:בכלל לא ידעתי שהדיסק הזה קיים

עדי 345

New member
סקר "קח אותי הביתה"

השירים היפים ביותר לדעתי הם "נסיון נוסף", "עד שנשיב" ו "דואט פרידה". האמת שלקח לי קצת זמן לענות לסקר, כי כמה שנים טובות לא שמעתי את התקליט הזה. לכבוד הסקר...שמעתי אותו ואני חייב לאמר שהרבה שירים שלא כ"כ התחברתי אליהם בעבר נראים לי היום אחרת. זו באמת גלי רוקיסטית אמיתית. סה"כ ציון לאלבום: 7.5. בהחלט נקודת ציון דרך חשובה בקריירה של גלי.

למעלה