סיקור אלבומי גלי 4

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gif סיקור אלבומי גלי 4 ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

והפעם באמצע נובמבר אנחנו נסקר את האלבום אמצע ספטמבר....
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן):
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום:

R o b b i e D

New member
אמצע ספטמבר אחלה אלבום

מענה לסקר: האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן): sure האם יש לך את הדיסק בבית: בקלטת, בדיסק ובתקליט השיר האהוב עלייך בדיסק: ממש קשה לבחור. סתיו ישראלי אני חושב שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אין שיר כזה. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: פעמון מצלצל. ואני חייב לציין שאני חולה על השיר הזה האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:ברור. זה הדיסק השני הכי טוב שלה לעניות דעתי. ? בכלליות: ציון לדיסק: 10- הערות לסיום: דיסק מעולה. אין מילים. זה וצעד אחד לפני הנהר הם בלי ספק הדיסקים הכי טובים(מן הסתם הם גם הכי הצליחו). חובה בכל בית!!!

יאיר הדר אח של ליאור

עופרה חזה היא המלכה ואף אחד לא אכך את הכתר ממנה גלי במקום השני

love amor

New member
עונה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן האם יש לך את הדיסק בבית:כן השיר האהוב עלייך בדיסק:תני לו פרח/הכל עומד במקום.. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:פעמון מצלצל למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:פעמון מצלצל
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:נו ודאי
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק 9

שלמונזה

New member
עונה גם ../images/Emo168.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: את רובם כן האם יש לך את הדיסק בבית: כן השיר האהוב עלייך בדיסק: סוף העונה
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא יודעת השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: עוד רחוק החוף, פעמון מצלצל האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: האמממ כן בכלליות: ציון לדיסק: 8 הערות לסיום: אחלה דיסק שבעולם

עדי 345

New member
ציון 10 !!!

אז השירים היפים ביותר לפי דעתי: "אמצע ספטמבר" ו- "אין לי ארץ אחרת" (בביצוע המקורי בתקליט, ודוקא לא בביצוע ההופעה!) שירים מיוחדים מאוד ופחות מוכרים: "עוד רחוק החוף", "פעמון מצלצל" הלהיטים החזקים: "הכל עומד במקום", "אסמרלדה", "סתיו ישראלי", "סוף העונה", "תני לו פרח". אני חושב שהתקליט הזה הניב כמות אדירה של להיטים ענקיים. כולם כמעט הושרו ע"י גלי במצעדים בערוץ 1 בזמנו בתכנית "להיט בראש" (אפשר לראות לפעמים בערוץ 33 בתכנית "נדודי שירה"). התקליט הזה כמובן מהווה את נקודת המפנה בקריירה של גלי. לאחר "חיפוש הדרך" בתקליטים "קח אותי הביתה" ו- "ממריאה ברוח", כאן היא מתייצבת על הקו המוסיקלי הכי יפה שיש. פעם קראו לזה "אמצע הדרך". לא משנה השם, זהו בפועל הקו המנצח. גלי שומרת על קו זה בהצלחה רבה !!! מאז ועד היום. ציון לתקליט: 10 !!!! מומלץ, מומלץ, מומלץ !!!

sarit29

New member
אמצע ספטמבר

כמובן שיש לי את הדיסק בבית השירים האהובים עליי ביותר הם: אמצע ספטמבר, פעמון מצלצל, הבריחה ועוד רחוק החוף. הלהיטים המפורסמים כבר יצאו לי מכל החורים תסלחו לי אבל זו האמת השיר שאני הכי פחות אוהבת (תתפלאו) תני לו פרח - אני לא מתה על הלחן דווקא ואני יודעת שזה שיר שהמון אנשים אוהבים חוץ ממנו אין חלי ארץ אחרת ואסמרלדה גם כן נמאסו עליי מאוד. השיר שככל הנראה לא הייתי מכירה הוא: עוד רחוק החוף. כל השאר הושמעו ע"י הרדיו ללא יוצא מהכלל. הציון שאני נותנת לדיסק הוא 10. מומלץ בחום כמו כל האלבומים של גלי.

אמצע September

יש לי את הדיסק שיר האהוב : תני לו פרח , סוף העונה , סתיו ישראלי שיר פחות האהוב : אין שיר פחות מוכר: עוד רחוק החוף ציון : 10 מ ו מ ל ץ !!! הדיסק הנ"ל תמיד מזכיר לי את ההופעה הראשונה שהייתי בה נוסטלגיה נהדרת. שרית זוכרת .... איך היינו, פשוט הוקסמנו .

../images/Emo26.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? כן, יש לי את הדיסק בבית(ותודה ליפית
)
השיר האהוב עלייך בדיסק: אמצע ספטמבר, שיר עצוב
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: כל השירים טובים, אבל אסמרלדה הכי פחות(אולי בגלל שנמאס לי ממנו)
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:הבריחה
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כמובן
בכלליות: ציון לדיסק: 10!! פשוט מעולה

למעלה