סיקור אלבומי גלי 5

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gifסיקור אלבומי גלי 5../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

והפעם האלבום האהוב על אלירן... צעד אחד לפני הנהר! השאלות:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן):
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום: יום טוב ושבת שלום, וחורף נעים

שרית7

New member
צעד אחד לפני הנהר - תשובה לסקר

האם אני מכירה את כל השירים? כמובן. האם יש לי את הדיסק? - שאלה רטורית השיר האהוב עליי הוא מקיץ אל החלום אני גם מאוד אוהבת את מקדש האהבה ובירקון בפינה (לא מפורסם) השיר הפחות אהוב עליי זה לא מדוייק כי פעם מתתי עליו אבל הוא כל כך מאוס נפאל כמובן. אם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכירה את השיר בירקון בפינה. כל השאר היו להיטי ענק. ציון לדיסק 10 זהו האלבום המצליח ביותר של גלי ואחד האלבומים המצליחים בארץ בכלל. עבר את הפלטינה הכפולה

../images/Emo188.gifצעד אחד לפני הנהר../images/Emo188.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן
האם יש לך את הדיסק בבית:כן(תודה שרית
)
השיר האהוב עלייך בדיסק:כל הדיסק הזה מושלם
אבל אני אבחר במקיץ אל חלום...
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: שוב, כל השירים טובים. אבל יש שיר "מאוס" - "נפאל". זה אחד השירים שבגללם התחלתי לאהוב את גלי. תמיד היו משמיעים ברדיו, והייתי שואל - מי שרה את זה?
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: בירקון בפינה, ארץ טירוף ונביאים.
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כמובן
בכלליות: ציון לדיסק: 10
הערות לסיום: כמו שכבר נאמר פה, הדיסק האהוב עליי. עד לפני שנה הכרתי פה רק את "מקיץ אל חלום" ו"רק אתמול". עם הזמן התחלתי להכיר עוד שירים. קסמים - שיר מדהים
במיוחד בהופעה. "בירקון בפינה" - שיר עם המון משמעות. "נ.ב" - שיר קצר, שאתה שומע ואז הוא נתקע לך בראש...קיצר כל הדיסק הזה מושלם
לחצו כאן לשמיעת קטעים מהשירים.

הממ...

יש בקלטת ובקרוב מאוד יהיה גם בדיסק אני מכיר את כל השירים אני מאוד את אוהב את מקדש האהבה ואת רק אתמול לא הייתי מכיר את בירקון בפינה הייתי ממליץ 8.8

Robbie רובי

New member
"צעד אחד לפני הנהר"-ה א ל בו ם

מענה לסקר: האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק : בוודאי האם יש לך את הדיסק בבית:בקלטת, בתקליט, בדיסק ובסינגלים. השיר האהוב עלייך בדיסק:מקדש האהבה, רק אתמול שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:נפאל למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: בירקון בפינה האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:מאדדדדדדדדדדדדד. חובה בכל בית.! בכלליות: ציון לדיסק: 10 הערות לסיום:בלי ספק הדיסק הכי טוב של גלי עטרי ואחד הטובים בכלל אי פעם במוזיקה הישראלית. לא סתם הוא הדיסק הנמכר ביותר של גלי בכל הזמנים. שיר אחד אחד.

love amor

New member
אני../images/Emo26.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן האם יש לך את הדיסק בבית:כן
השיר האהוב עלייך בדיסק:נפאל,מקיץ אל חלום שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:לא יודעת.. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:בירקון בפינה האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:ברור
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק: 9

עדי 345

New member
"צעד"

אז קודם כל שרית קוראת לאבום הזה בשם חיבה: "צעד". אז לגבי "צעד": קודם כל ציון 10, זה בטוח! השירים האהובים עלי ביותר: "רק אתמול", "צעד אחד לפני הנהר". הלהיטים הענקיים "עוד מעט", "מקדש האהבה", "נפאל", "מקיץ אל החלום". ממש לא אהבתי בעבר והיום אני חושב שהם להיטי ענק של גלי:"קסמים", "נ.ב." השיר "המיוחד" ביותר הוא "ארץ טירוף ונביאים". והשיר הפחות מוכר אבל מאוד יפה "בירקון בפינה". מדובר על יצירת מופת, ממש !!!

למעלה