סיקור אלבומי גלי 6

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gifסיקור אלבומי גלי 6../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

אני פותחת באיחור של יום כי אתמול עם כל ההתרגשות של הצילומים פשוט שכחתי... הפעם נסקר את האלבום בראשית הנה השאלות:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן):
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום (אם יש):

../images/Emo188.gifסיקור האלבום בראשית../images/Emo188.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? ממש לא
האם יש לך את הדיסק בבית:לא...
השיר האהוב עלייך בדיסק: אני מכיר רק את "בראשית", "עוף מוזר" ו"פרח משוגע". אני הכי אוהב את "בראשית".
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: כל מה שאני לא מכיר
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? לא בקרוב, אולי בעתיד הרחוק...
בכלליות: ציון לדיסק: אם הייתי מכיר יותר שירים הייתי יכול לתת ציון...
הערות לסיום (אם יש):

sarit29

New member
הדיסק בראשית

אני מכירה כמובן את כל השירים בדיסק ויש לי לי אותו בבית מן הסתם. השיר האהוב עליי בדיסק הוא "כמו עשב בניסן" פשוט יפה ומרגש, אני מאוד מאוד אוהבת את "אדבר איתך" "פרח משוגע" - ביצוע מדהים!!! ו"לו ידעת". גם "עוף מוזר" שיר חזק, ו"בראשית" עצמו, יפהפה ומסתורי משהו. (פשוט כבר חרשנו אתם יודעים...) השיר שאני הכי פחות אוהבת הוא: "זר יקר". שיר שלא הייתי מכירה? ככל הנראה "כאילו סוף". ציון לדיסק: 9 אני אישית מאוד מחוברת לדיסק הזה. כל השירים נכתבו ע"י רחל שפירא שהיא משוררת דגולה לדעתי. השירים נשיים מאוד, רומנטיים, ויש בהם עצב מסויים. זה דיסק מאוד מעמיק, אחד כזה שיש לשבת ולהקשיב לו בריכוז ולהתמוגג ולא כזה שיתנגן כמוזיקת רקע, בזמן ניקוי אבק... (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת)

10 הגרי

New member
בראשית

אינני מכירה את כל השירים בדיסק,מכיוון שאין לי אותו בבית. לדעתי,השירים בראשית ופרח משוגע הם שירים יפים,אך אני לא יכולה להגיד שהם האהובים עליי,כי אני לא מכירה את כל השירים בדיסק. אני מתכננת להתחיל לרכוש את הדיסקים של גלי שאין לי בבית בקרוב.

love amor

New member
עונה../images/Emo3.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: לא
האם יש לך את הדיסק בבית:לא השיר האהוב עלייך בדיסק: אמצע שום מקום שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:לא יודעת.. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? אולי מתישהו.. בכלליות: ציון לדיסק: קשה לדרג משהו שלא מכירים

R o b b i e D

New member
מענה לסקר. "בראשית".

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק : ברורררר האם יש לך את הדיסק בבית: כן, גם בקלטת, גם בתקליט, גם בדיסק ויש גם תקליטי שדרים. השיר האהוב עלייך בדיסק: אמצע שום מקום שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: זר יקר למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: מראה מכושפת האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: מאד בכלליות: ציון לדיסק: 8+ הערות לסיום (אם יש): דיסק נפלא אם כי פחות טוב מ"אמצע ספטמבר" ו"צעד אחד לפני הנהר". מומלץ בחום.

עדי 345

New member
"בראשית" מתאים בדיוק למזג האויר הזה

השיר האהוב עלי ביותר: "לו ידעת" - שיר מדהים שנכתב במקור לחווה אלברשטיין, הביצוע של גלי...עולה עליו פי כמה, ומרגש באופו מדהים. לכל מי שלא מכיר את השיר - אני מציע לשמוע בהקדם. זהו שיר שאף פעם לא הושר בהופעה. מתאים להופעות אינטימיות, יש למה לחכות! ציון לתקליט: 9. תקליט חורפי מצויין ומתאים בדיוק למזג האויר הזה. פשוט לשבת ולשמוע כשבחוץ יורד גשם. עוד שירים נהדרים: "כאילו סוף", "בראשית", "אמצע שום מקום", "עוף מוזר", אדבר אתך". לא כל כך אהבתי את "מראה מכושפת", "כמו עשב בניסן", "זר יקר".

שרית7

New member
אוי מראה מכושפת אני ממש צריכה

להתבייש שלא חשבתי על השיר הזה דווקא אהבתי מאוד אני ממש אוהבת את הדיסק הזה. הוא מאוד מוצלח לדעתי.

למעלה