סיקור אלבומי גלי 7

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gifסיקור אלבומי גלי 7 ../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

והפעם אלבום האוסף רק אתמול
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן)
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום:

ואיך זה שעד עכשיו אף אחד לא הגיב

לדיסק המושלם הזה??? אוסף מעולה של גלי, השירים הכי טובים של גלי, שהיו עד לתקופה זו!
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? כן
האם יש לך את הדיסק בבית: עדיין לא, אך בקרוב מאוד כן!!
השיר האהוב עלייך בדיסק: פשוט כולם!!
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: פרח משוגע
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: פרח משוגע
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור!!
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?: כן
בכלליות: ציון לדיסק:
הערות לסיום: בדיסק הזה נמצאים 2 השירים הכי אהובים עליי!! דרך ארוכה, ונסיך החלומות! אני פשוט חייב לקנות אותו, וזה יהיה בקרוב מאוד!

love amor

New member
עונה../images/Emo12.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן) האם יש לך את הדיסק בבית:לא השיר האהוב עלייך בדיסק:ואיי יש מלא
בעיקרון כמעט כולם שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:נ.ב למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כן(לעצמי קודם כל
) למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? יכול להיות בכלליות: ציון לדיסק: 10

אוסף רק אתמול

אוסף מקסים
יש לי את הדיסק
שיר האהוב: מקיץ אל החלום תני לו
, ולנטינו, רק אתמול
שיר פחות אהוב: נ.ב
שיר פחות מוכר: פרח משוגע
ציון: 10 מומלץ מאוד שירים יפים מכל הזמנים "אל הרוח
אל המים
אל האש
כמו תפוח שרחק מן העץ" ...

עדי 345

New member
וקצת באיחור....

קודם כל אני מעדיף את התקליטים המקוריים ולא אוספים. לגבי "רק אתמול" - אוסף מעולה ממש עם להיטי ענק. שיר שלא הופיע בתקליטים ונכנס לאוסף הוא "בוא נשכח ונסלח" מפסטיגל 1987שיר מצויין שכתב אילן וירצברג. האוסף זכה ב "תקליט זהב" (נדמה לי ששרית ורובי כתבו כאן על זה שהם העניקו לגלי את תקליט הזהב בתכנית אירוח בערוץ 2)

10 הגרי

New member
רק אתמול../images/Emo23.gif

האם את מכירה את כל השירים בדיסק:כן האם יש לך את הדיסק בבית:כן השירים האהובים עליי בדיסק:"הכל עומד במקום","דואט פרידה","בוא נשכח ונסלח","דרך ארוכה","מקיץ אל חלום". שיר שאני פחות אוהבת:"עוד יום" השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכירה אותו כנראה:"בוא נשכח ונסלח","אזמרלדה". האם היית ממליצה על הדיסק לאחרים:כן,מאודדדדדדד. ציון לדיסק:10
הערות לסיום:דיסק מצוין,חובה בכל בית.

שלמונזה

New member
טוב גם אני עונה ../images/Emo168.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן): את רובם האם יש לך את הדיסק בבית: האממממ לא השיר האהוב עלייך בדיסק: תני לו פרח/מקיץ אל חלום/אין לי ארץ אחרת שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא יודעת למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: השירים שאני לא מכירה כי אין לי את הדיסק... (נ.ב., פרח משוגע) האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: משערת שכן למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? מקווה בכלליות: ציון לדיסק: 8 הערות לסיום: יש הרבה שירים בדיסק שאני מכירה, לדעתי זה דיסק אוסף ממש טוב. וכן, מתישהו אני אקנה אותו.

שרית7

New member
מענה לסקר

האם יש לי את הדיסק? - שוב שאלה רטורית. כך גם לגבי השאלה האם אני מכירה את כל השירים. מה אני הכי אוהבת ואו קשה כי זה אוסף להיטים. ולנטינו, דרך ארוכה, דואט פרידה, בוא נשכח ונסלח לא יכולה לבחור כנראה שבוא נשכח ונסלח היות והוא לא נכלל בשום אלבום אחר של גלי. מה אני הכי פחות אוהבת? אסמרלדה ונפאל כי שניהם פשוט נמאסו עליי. ציון לדיסק בפירוש 10. אוסף חובה בכל בית כולל את רוב הלהיטים הכי חמים של גלי מכל הזמנים השירים שיביאו לכם אהבה משלים אותו.

למעלה