סיקור אלבומי גלי 8

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gifסיקור אלבומי גלי 8 ../images/Emo41.gif

הפינה עוברת לימי רביעי, כי ככה פשוט יותר נח לי!!! אז הפעם נסקר את האלבום ביום שאחרי והרי השאלות:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן):
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום:

ביום שאחרי

הי שלומנזה ! מה שלומך ? דיסק ביום שאחרי : יש שיר האהוב: חזקה מהרוח , ערמונים מהאש שיר פחות האהוב: שתיים עשרה בלירה שיר פחות מוכר: מה שיהיה ממליצה ציון: 8

10 הגרי

New member
ביום שאחרי

האם את מכירה את כל השירים בדיסק?לא. האם יש לך את הדיסק בבית?לא,אבל מקווה שבקרוב יהיה. השיר האהוב עליי בדיסק:אני לא מכירה את כל השירים,אך מאוד אוהבת את השיר "חזקה מה
". שיר שאני פחות אוהבת:לא יודעת,כי אני לא מכירה את כולם. הערות לסיום:בלי שום קשר-סופשבוע נעים לכולכם ושבת שלום. אני מתלבטת אם לכתוב לכם שתאכלו הרבה
או שלא תאכלו הרבה
,כי זה לא בריא,אז תעשו מה שאתם רוצים.
אני מקווה שיהיה קר בסוף השבוע הזה,אני אוהבת את החורף.

שרית7

New member
ביום שאחרי

כמובן שיש. מכירה את כל השירים הכי אהובים: חזקה מהרוח ביום שאחרי ערמונים מהאש ובלוז חורפי השיר השנוא אבל ממש שנוא הוא 12 בלירה (זוועה מבחינתי) לא הייתי מכירה אותו לעולם אם לא היה לי את הדיסק ציון כללי 7.5-8 ממליצה כמובן איזו שאלה יש שם כמהשירים ממש יפים. גם אחת כמו כולם ולו הייתי לחן של גלי

עדי 345

New member
תשובה לסקר

דיסק שאני מאוד אוהב. כמובן את המפורסמים "חזקה מהרוח", "ערמונים מהאש". שיר הנושא "ביום שאחרי" שיר גדול. הבעיה שלי איתו זה שבהופעה הוא לא נשמע כ"כ טוב. הוא הושר בהופעות בעבר ב"הילוך איטי", קצב איטי. צריכים להחזיר אותו לקצביות שלו ואז גם הוא יהיה מצויין!!! לשילוב בהופעה. שיר גדול שחייב לחזור דחוף להופעות "אחת כמו כולם". הביצוע של גלי בהופעה לשיר הזה הוא באמת מעולה. היא הופיעה עם שיר זה תקופה קצרה ב-92. שיר מיוחד מאוד שבטח לא הייתי מכיר ללא קניית הדיסק: "הילדות של העולם". שירים יפהפיים שגלי הלחינה "יש מנגינה", "לו הייתי". שירים קצת מיותרים (מה לעשות, גם זה קיים לפעמים) "מה שיהיה", "שתים עשרה בלירה". ושיא התקליט- השיר האחרון "בלוז חורפי" בלחן מדהים של אילן וירצברג. שיר זה (לדעתי) לא הושר בהופעות. אני זוכר שהיא שרה אותו בתכנית טלוויזיה בערוץ 2 לקראת יציאת האלבום. מומלץ להחזיר להופעה (להדרנים?)

שרית7

New member
הייתי בצילומים של בלוז חורפי

גלי היתה מהממת זה היה באמנון לוי נדמה לי אם איני טועה אם זה היה תלוי בי הייתי חולמת על הופעה של גלי שמכילה את השירים שהיא לא שרה אף פעם בהופעות כמו בלוז חורפי עד שנשיב ניסיון נוסף בוא היום ועוד ועוד אבל עוד הדרך ארוכה עד שדבר כזה יקרה אם אי פעם... הרפרטואר של גלי הוא כל כך עשיר ויש לה כל כך הרבה להיטים שהיא ממש לא יכולה לשיר את כולם והרבה לפני אחת כמו כולם ובלוז חורפי יש אנשים שלא מבינים איפה סוף העונה, בראשית אמצע ספטמבר, אסמרלדה, נ.ב דואט פרידה...

סיקור

מכיר את כל השירים. יש לי את הדיסק אני אוהב את 12 בלירה ואת אחת כמו כולם לא כל כך אוהב את מה שיהיה בגלל הלחן.. הקול של גלי מעולה! הייתי ממליץ! 9.6

שרית7

New member
לעודד

אתה יודע עכשיו שאני חובת על זה, אני כל כך מתרשמת מהידע שלך והבקיאות בכל הנוגע לגלי ולחומר המוזיקאלי שלה וזה ממש מדהים בהתייחס לגילך הצעיר ואני נזכרת שאף פעם לא כתבת לא בפורום ולא בספר אורחים איך נחשפת לגלי לראשונה באיזה גיל איזה שיר תפס אותך הכי הרבה. זה משהו שבא ממך או שמישהו יותר מבוגר מהמשפחה הדביק אותך.

אני חושב שאמרתי במפגש..

שכשהייתי קטן הייתי מקליט לי כל מיני שירים מהרדיו.. ופעם אחת הקלטתי את "השיר שיביא לך אהבה" ומשהו בו תפס אותי.. והייתי שומע אותו הרבה.. אבל ההערצה הגדולה הגיע רק אחרי כמה שנים.. כשהייתי 13 משהו כזה.. והיום כולם יודעים שכשגלי מופיעה איפהשהו ישר מתקשרים לעודד ומוודאים שהוא רואה או שומע או נמצא (תלוי בסוג ההופעה) וכולם יודעים שאני מת על גלי! על הקול שלה, על הסגנון הקליל שלה כשמדברים איתה, על הדרך שבה היא שרה (וההשפעה שלה עליי) ובקיצור על היותה אדם נפלא.

שרית7

New member
תמונה יפה מביום שאחרי אפשר להוסיף

אותה לגלריית התמונות לדעתי אין אותה אלירן מה אתה אומר?

שרית7

New member
ומאז קנית את כל התקליטים שלה?

כל הכבוד לך. בהחלט עושה חם בלב לשמוע

למעלה