סיקור אלבומי גלי 9

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gif סיקור אלבומי גלי 9 ../images/Emo41.gif

עבר עוד שבוע והנה הפינה שוב חוזרת.... אז הפעם עם ה סימנים של חורף
אתם כבר יכולים לדעת באיזה אלבום מדובר... [סימנים] השאלות:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן)
האם יש לך את הדיסק בבית:
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום: שיהיה המשך יום מקסים לכולם

שלמונזה

New member
ואני רוצה גם לענות... ../images/Emo168.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק (רשימת השירים בדיסק כאן): לא!
האם יש לך את הדיסק בבית: לא!
השיר האהוב עלייך בדיסק: זאת הסיבה שרציתי לענות... השיר שיביא לך אהבה
אוי איך שאני אוהבת את השיר הזה [ותודה ללאה שכתבה אותו]
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא יודעת
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: לא מכירה אף שיר למען האמת...
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: אין לי שמץ
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? כנראה שלא
בכלליות: ציון לדיסק: אין לי מושג
הערות לסיום: הזכרתי כבר שאני אוהבת את השיר שיביא לך אהבה?

סימנים ...

יש לי את הדיסק
שיר האהוב: שיר שיביא לך אהבה, בוקר חדש חברות מוקדש לשרית
שיר פחות מוכר: מתחת לפני השטח
הדיסק מומלץ כן הדיסק שאני אוהבת הוא צעד אחד לפני הנהר למי שאין מומלץ מאוד רוצו לקנות !!!

סיקור

יש את הדיסק אני מכיר את כל השירים שירים אהובים - השיר שיביא לך אהבה, משהו, בוקר חדש, עדיין נשארת אין לי שיר פחות אהוב לא הייתי מכיר את עדיין נשארת ממליץ בחום על הדיסק הזה!! 10!!

עדי 345

New member
"סימנים" - דיסק גדול !!!

אז קודם כל פעם ראשונה "סימנים" יצא מייד דיסק ולא על תקליט (אפילו "ביום שאחרי" יצא על תקליטא ורק אחרי שנה יצא על דיסק). שירים מעולים!! אני אוהב מאוד את: "משהו" (גלי כתבה את המילים), "חברות" ו- "אחריה" (2 לחנים מדהימים של גלי! פשוט שירים אדירים לדעתי), "בוקר חדש" ו-"השיר שיביא לך אהבה" (2 לחנים מקסימים ביותר של לאה שבת), "מתחת לפני השטח" (דיויד ברוזה מתארח - קולות רקע), "עדיין נשארת" (אפרים שמיר מתארח - קולות רקע). שיר מיוחד מאוד: "מפני כל העולם" (מילים של אסתר שמיר), "סימנים": אחד השירים היחידים ש"עובר" פחות טוב בהופעה מאשר בדיסק. פחות אהבתי את: "מלחמה משנה אנשים", "בפעם הבאה". ציון: +9, תקליט שמבסס את גלי בשנת 1994 כאחת מהזמרות המובילות, יחד עם כל הזמרות של השורה הראשונה בארץ!! בקיצור, דיסק חובה!!!

שרית7

New member
סימנים

דיסק יפה יש לי אותו מכירה את כל השירים אוהבת מאוד את "אחריה", "השיר שיביא לך אהבה", "בוקר חדש", "סימנים", ו"מפני כל העולם". הכי פחות אוהבת את "חברות" (דווקא את הלחן או אולי העיבוד מפריע לי)ואת "מלחמה משנה אנשים". (משעמם למרות שגלי מבצעת אותו יפה) אם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכירה את "משהו" ו"עדיין נשארת". ציון כללי: 8+

10 הגרי

New member
סימנים

אני לא מכירה את כל השירים בדיסק,כי עדיין לא רכשתי אותו. השירים האהובים עליי מבין אלה שאני מכירה הם:"השיר שיביא לך אהבה","חברות","סימנים" ו"מלחמה משנה אנשים". אין לי שיר פחות אהוב,כי אני לא מכירה את כולם. יכול להיות שאני ארכוש את הדיסק בקרוב. הערות לסיום:סוף שבוע נעים לכולכם!!!

../images/Emo45.gif

התשובות שלי הן פחות או יותר כמו שלך:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: לא
האם יש לך את הדיסק בבית: לא
השיר האהוב עלייך בדיסק: השיר שיביא לך אהבה
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? כמובן, כמו כל דיסק של גלי, אך הוא לא הבא בתור.

למעלה